Funda Yılmaz

"Yeniay'ın enerjisi ve 6 Temmuz'da burçlara getirdikleri…"

"Yeniay'ın enerjisi ve 6 Temmuz'da burçlara getirdikleri…"
A- A+

Sevgili okurlarım;

6 Temmuz'da Yengeç burcunun 14 derecesinde bir yeniay gerçekleşecek. Öncü bir burçta meydana gelen bu yeniay, inisiyatif alma ve harekete geçme eğilimimizi artıracak. Üç ay geçerli olacak etkilerde , yeni şeylerin peşinde koşma ve yenilikleri hayata geçirme arzusuyla dolu olacağız. Peki, bu arzuları hangi burç hangi alanda yaşayacak? Hadi, tek tek inceleyelim.

Koçlar:

Yeniayda kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Daha önce kafanızın karıştığı konularla ilgili çözüm yolları karşınıza çıkacak. Yeni iş, yeni proje ve yeni teklifler gündemde olacak. Girişimde bulunmak için kendinizi iyi hissedeceksiniz, hatta bazı Koçlar start-up işlere adım atacak. Bazılarınız ise kendini ait hissetmediği kariyerini bırakma kararı alacak. Ancak, yapacağınız her anlaşmayı dikkatle inceleyin ve verilen sözlerin tutulması için sözleşme ile kendinizi güvence altına alın.

Bunların dışında, annenizle ilgili çözüm bekleyen bazı olaylar gündeme gelebilir ve bu durum iş ile ebeveynler arasında kalmanıza neden olabilir. Ancak, inisiyatif alarak hepsinin üstesinden gelebilirsiniz. Kamu veya otorite ile çalışan Koçlar için yeni görev dağılımları olabilir.

Boğalar:

Sosyal statünüz ile ilgili ani değişimler yaşamanız mümkün. Savaşçı yanınız fazlasıyla ortaya çıkacak ve kariyerinizden kazandığınız birikimleri yatırıma çevirmek için şanslı olacaksınız. Ancak, bu yatırımları yaparken mutlaka ekonomiyi takip etmeli ve gerekirse finansal danışmandan yardım istemelisiniz.

Lüks, konfor, estetik, sanat ve zevk aldığınız alanlar konusunda hayallerinizi gerçekleştirmek için adım atacağınız bir dönemdesiniz. Hayali aşkı ve evliliği kendine çekmek isteyenler için de bir başlangıç olabilir. Belediye meclisleri, parlamento gibi yerlerde görev alan Boğalar için de statü değişikliği olasılığı mevcut.

İkizler :

Arkanızdan çevrilen işleri fark edip onlarla yüzleşmek için harekete geçeceksiniz. Doğru iletişimle bu hassas konular çözülecektir. Ameliyat olması gereken ancak bu süreci uzatanlarınız varsa, cesaretle bu ameliyata gireceksiniz. Hasta veya desteğe muhtaç insanlara bakan hayır kurumlarına yardımcı olmanız bu süreçte size iyi gelecektir.

Bilinçaltınızı temizlemek ve geçmişten gelen duygusal yükleri serbest bırakmak için de ideal bir zaman. Hayatınızdaki gereksiz eşyaları, ilişkileri ve alışkanlıkları gözden geçirip, arınma sürecine girebilirsiniz. Bu süreç, sizi daha hafif ve özgür hissettirecektir.

Yengeç 

Yeniay sürecinde şans, başarı, yükseliş ve ruhsal bilinçlenme yaşayacaksınız. Ayrıca bilgelik, ilham ve büyüme süreçleriyle de karşılaşmanız mümkün. Sanatsal konular, estetikle ilgili alanlar ve değerleriniz konusunda, bu finansal değerler olabileceği gibi ikili ilişkilerdeki değerler de dahil, bambaşka bir bakış açısına sahip olacak ve önemli kararlar alacaksınız.

Bu dönemde kendinizle daha fazla ilgilenecek ve sağlığınıza önem vereceksiniz. 

Kendi iç dünyanızla bağlantıya geçerek, kişisel gelişiminize katkı sağlayacak aktivitelerde bulunabilirsiniz. Yaratıcılığınızın ve estetik anlayışınızın artacağı bu dönemde, sanatsal projelerde başarı elde etmeniz mümkün. İkili ilişkilerde de daha derin ve anlamlı bağlar kurabilir, mevcut ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Aslan 

Bu yeniay döneminde kendi kazançlarınıza odaklanacaksınız. Finansal açıdan önemli gelişmeler yaşayabilir ve bir durumu çözüme kavuşturabilirsiniz. Banka ve para piyasası (borsa dahil) konularında şanslı atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Ancak, bu süreçte gerekli ekonomi araştırmalarını iyice gözden geçirip uzmana danışmanız önemli olacaktır.

Eğlence sektörü ve medya alanında da aktif rol almanız mümkün. Bu alanlarda yaratıcı projeler ve iş birlikleri gündeme gelebilir. Ticaret ve lojistik konularında da şanslı bir dönemdesiniz. Yeni iş fırsatları ve projelerle karşılaşabilirsiniz.

Ayrıca, kişisel gelişiminize ve yeteneklerinize yatırım yaparak, uzun vadede kendinize yeni kazanç kapıları aralayabilirsiniz. Bu dönemde hem maddi hem de manevi anlamda büyüme ve gelişim yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenerek, yeni başlangıçlar ve atılımlar için harekete geçmeniz olası.

Başak:

Bu yeniay döneminde ortaklık ve ikili ilişkilerde stratejileriniz ve ilişkiyi yürütme beceriniz konusunda iletişiminiz mükemmel olacak. Çiftçilik, zirai işler ve metodolojik çalışmalara merak sarabilirsiniz. Bu alanlarda derinlemesine araştırmalar yapabilir ve yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Mavi ve beyaz yakalı Başaklar, iletişimde oldukları konuları çözmekte başarı sağlayacaktır. İş yerinde ve günlük yaşamınızda etkili iletişim becerileriniz sayesinde anlaşmazlıkları kolayca çözebilirsiniz. Ayrıca, evlenme teklifi edebilir veya alabilirsiniz, tabi diğer gezegenlerin uyumlu açıları olanlar için bu geçerli olacaktır.

Bu dönemde, kişisel ilişkilerinizde daha derin ve anlamlı bağlar kurabilir, sevdiklerinizle olan iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. İlişkilerdeki stratejik yaklaşımlarınız sayesinde hem iş hem de özel yaşamınızda dengeyi bulmanız mümkün olacak.

Terazi 

Bu yeniay döneminde hukuk ve adli yargıda düzen, danışmanlık ve yüz yüze iletişim konularında geçmişten getirdiğiniz yeteneklerinizi ve tecrübelerinizi kullanarak ailevi konuları çözme eğiliminde olacaksınız. Köklere güçlü bağlılığınız ve geleneği sürdürme isteğiniz bu dönemde daha da artacak, aile ile daha sık organizasyonlar yapabilirsiniz.

Atalarınızı kaybetme korkunuz, herkesten sakladığınız korkularınız veya kök problemlerinizle yüzleşmek adına adımlar atabilir ve uzmandan yardım almaya karar verebilirsiniz. Bu dönemde, bazı Teraziler kentsel dönüşümdeki konutlarına kavuşabilir veya konutlarının kentsel dönüşüme girmesine karar verebilir. Her iki durumda da doğru anlaşmalar yapmaya özen gösterin.

Aile ilişkilerinizde derinlemesine çözümler bulacak ve geçmişten gelen konuları aydınlığa kavuşturacaksınız. Bu süreçte, aile bağlarınızı güçlendirecek ve iç huzurunuza katkıda bulunacak adımlar atacaksınız.

Akrep:

Bu yeniay döneminde stratejiler, plan ve organizasyonlar, hayvani dürtüler (içgüdüsel ve kontrol edilmesi gereken güçlü arzular) ile mücadele konularınız gündemde olacak. Eğlence alanınız da aktif olacak, belki de ata binme gibi farklı bir spor yapmaya başlayabilirsiniz.

Hayatı kumar olarak görerek riskli yatırımlara girme ihtimaliniz var. Ancak, bu yatırımları yaparken mutlaka uzmana danışarak hareket etmelisiniz. Bu dönemde yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Evli olan Akrepler ise çocuk sahibi olma kararı alabilir veya bu süreçte evlatlarıyla ilgili stratejik planlar yapmak zorunda kalabilirler.

Ayrıca, kendinizi yaratıcı projelere ve hobilerinize adamak için uygun bir dönemdesiniz. Eğlence ve keyif aldığınız alanlarda daha fazla vakit geçirecek, hayatın tadını çıkarmaya çalışacaksınız. İçgüdüsel dürtülerinizi kontrol altında tutarak, daha dengeli ve huzurlu bir dönem geçirebilirsiniz.

Yay:

Bu yeniay döneminde günlük rutinlerinizden sıkılmış ve bir değişikliğe gitme ihtiyacı duyabilirsiniz. İş değiştirmek veya hizmet aldığınız kişileri değiştirmek gibi radikal kararlar almanız mümkün. Ancak, bu kararları alırken sakin hareket etmez ve stres yaparsanız, sağlık problemleri ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Bazı Yaylar, boşanma kararı alabilir veya partnerinden ayrılma kararı verebilir. İşçi sendikaları, sosyal güvenlik servisleri, işsizlik sigortası ve maluliyet aylığı gibi problemleri olan Yayların bu konuları çözüm bulmak üzere gündeme gelebilir. Ordu veya emniyet teşkilatındaki Yaylar için yer değişikliği mümkün olabilir.

Bu dönemde, hayatınızdaki rutinleri ve alışkanlıkları gözden geçirerek, size daha fazla huzur ve denge getirecek yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Sağlığınıza ve zindeliğinize daha fazla özen göstererek, fiziksel ve ruhsal olarak kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir dönem geçirebilirsiniz.

Oğlak:

Bu yeniay döneminde, evliliklerinizde ya da uzun süreli ilişkilerinizde doyuma ulaşanlar aileyi büyütme kararı alabilir veya uzun süreli ilişkilerini evliliğe dönüştürebilir. Rakiplerinize karşı daha da büyüyerek onlara ders verebilir, gücünüzü ve kararlılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

Hiyerarşi (sıralı düzen ve yapı içinde belirli bir düzene göre ilerleme) ve organizasyon ile sistem yönetimi konularında önemli atılımlar yapacaksınız. İş yerinde ve kişisel yaşamınızda bu konularda daha etkili ve verimli olacaksınız. Danıştığınız kişiler ile daha uyumlu bir süreç geçirebilir, onların önerilerini dikkate alarak stratejik adımlar atabilirsiniz.

Bu dönemde hem iş hem de özel yaşamınızda düzen ve organizasyon konularına ağırlık vererek, uzun vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Yapılandırılmış ve disiplinli yaklaşımınız sayesinde, başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Evlilik ve ilişkilerde de daha sağlam ve güvenilir temeller üzerine kurulu bir dönem sizi bekliyor.

Kova:

Krizleri fırsata çevirmek için atılımlar yapacağınız bir döneme girdiniz. Ancak, köklü bir dönüşüm sürecine girdiğinizi de unutmamalısınız. Bazılarınızın hayatında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu değişimden korkmak yerine, kabullenip farkındalık yaratarak başka alanlara yöneleceksiniz. Bu süreçte farkına varamayanlar için zorlayıcı olabilir, ancak inisiyatif alarak başarılı olabilirsiniz.

Bu dönemde, eşinizden veya ortaklarınızdan yardım ve destek almanız önemli olacak. Özellikle ortak ve eşin finansal durumlarıyla yakından ilgileneceğiniz bir dönemdesiniz. Veraset ve intikal vergisi, sigortalar, vergiler ve nafakalar gibi konular gündeme gelebilir. Eşinizden, ortaktan veya yakın çevreden alacağınız destekle krizden çıkacaksınız.

İnisiyatif alarak, bu süreçten başarı ile çıkabilirsiniz. Bu dönemde, finansal konularda dikkatli ve stratejik davranarak, krizleri fırsata dönüştürebilir ve geleceğiniz için sağlam adımlar atabilirsiniz. Değişim ve dönüşüm sürecini kabullenerek, yeni fırsatlar ve imkanlarla karşılaşacaksınız.

Balık:

Uzun süredir kısıtlanmış hissettiğiniz bir sınav döneminden geçiyorsunuz. Artık bunu kabullenerek akışta kalmayı öğrenenler için önemli bir süreç sizleri bekliyor. Belki de kutsal bir mevkiye kavuştunuz ve manevi olarak kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz zamanlara geldiniz.

Bazı Balıklar için nişan törenleri olacak ve ciddi bir ilişkiye bir adım atacaksınız. Üniversiteler, yüksekokullarda görev alan veya baroya bağlı olan Balıklar için daha fazla sorumluluk alacakları bir dönem olabilir. Uzak seyahatlere gitme planları olanlar, bu konuda inisiyatif alarak harekete geçecekler.

Havayolları, yayın endüstrisi ve uluslararası iletişim ile ilgili Balıklar için de yeni başlangıçlar olabilir. Bu alanlarda yeni fırsatlar ve projelerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde, manevi gücünüzü ve içsel huzurunuzu artırarak, hayatınızda yeni bir denge ve uyum bulacaksınız.

Bu yeniay, her burcun kendi yaşam alanlarında önemli değişimler ve gelişmeler yaşayacağı bir dönem olacak. İnisiyatif alarak, doğru adımları attığınızda hem kişisel hem de profesyonel hayatınızda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Unutmayın, değişim ve yenilikler bazen zorlu olabilir, ancak bu süreçte göstereceğiniz cesaret ve kararlılıkla her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Hepinize bu yeniayda bol şans ve başarılar dilerim!

Kalın sağlıcakla…

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız

Funda Yılmaz yazıları

Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •