Funda Yılmaz

Venüs, Aslan burcunda…Neler beklemeliyiz?

Venüs, Aslan burcunda…Neler beklemeliyiz?
A- A+

Sevgili okurlarım;

‘Değer, güzellik, estetik, konfor, uyum, denge, strateji, evlilik’ gezegeni Venüs 5 Haziran- 8 Ekim 2023 tarihleri arasında Aslan burcunda olacak. Güneşin yönettiği sıcak yürekli, dramatik, yaratıcı, gösterişli, kral Aslan’la Venüs’ün bir araya gelmesi astrolojik olarak bizleri nasıl etkileyecek dersiniz? Hadi bu sorumun cevabına bakalım… 

Şunu söylemeliyim ki bu süreçte herkesin parlak tarafı ortaya çıkacaktır. Yaratıcılığınız ön planda olacaktır. Tutkularınızı güce dönüştürme zamanı. Kendinizin ve sevdiklerinizin en iyi yönlerinin ortaya çıkması için size fırsatlar sunacak. Hadi yeteneklerinizi ortaya çıkarın ve dikkatleri çekin. Doğum haritanızda Aslan Burcu hangi evinizde ise bir bakın bakalım oraya, şans o konularda olacaktır.

Tutkulu aşkınızın evliliğe dönüşmesini mi istiyorsunuz tam zamanı adım atın. Yok ben evlilik değil de çılgınca deli dolu yoğun aşk istiyorum diyorsanız o da gelir yeter ki odaklanın. 

Ancak 24 Temmuz- 3 Eylül arası retro olacağı için bu tarih aralığında işler duraksayabilir. Retroyu yaklaştığında ayrıca anlatacağım, şimdilik bu kadarı aklınızda olsun. Bu tarihler duraksama dönemi aksiyonlarınızı ona göre ayarlayın. 

İyimser gezegen olarak bilinir Venüs, Aslanla birleştiğinde pozitif enerjilerinizi arttırma zamanıdır. Heyecan ve beklentilerinizin bol olduğu zamanlar. Maceralara atılmak, yaz eğlenceleri, sosyalleşmek isterken, bazılarınız romantizmin ve büyük gösterişli jestlerin ortasında bulacak kendini.

Venüs geleneksel olarak hayatımızın iki ana alanını temsil eder: aşk ve para. Venüs Aslan burcundayken tatile çıkmayı planlıyorsanız, bütçenizin dışında olsa bile özel, göz alıcı yerlerde kalmaya özellikle ilgi duyacağınıza şüphe yok. Venüs Lüks eşyalara ve cömert akşam yemeklerine büyük harcama yapma sevgisiyle ünlüdür. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı pek umursamayabilirsiniz. Dikkatli olun uzun vadede ben ne yaptım demeyin!

Ego liderliği ele geçirme eğiliminin de olacağını belirtmeliyim.

Diğer gezegenlerle etkileşimde de olacak elbette. İlk hafta Plüton transitinin karşısındaki Venüs’ün etkisi ile, siz veya partneriniz şüpheli, kıskanç, davranışlar içinde olabilir. Aniden, manipülasyon veya güç oyunları içine girerek ilişki draması yaşayabilirsiniz. Akıl oyunları yapmayın aşkı yaşayın! Yoksa gereksiz üzüleceksiniz. 

İlk Haftaya dikkat bu hafta size gelen tekliflere hemen evet demeyin çünkü bu etki altında iken, size kötü davranacak ve sizi kötüye kullanacak birine anında âşık olmak yaygındır.15 hazirana kadar bekleyin derim.

Finansal göstergelerinde bu hafta denge ve uyumda zorlanacağını söylemek mümkün manipülasyonun bol olduğu zamanlar kısa vadeli yatırımlar yaparken dikkatli olmalısınız.

17 Haziran’da Merkür Sekstili, Venüs transiti olacak birkaç gün rahatlamak, ilişkilerde uyum sağlamak, az stresle sosyalleşmek için harika zamanlar. Yakın ilişki de daha da yakınlaşabilirsiniz.

Piyasalar biraz daha rahatlayabilir dengeyi bulmaya daha yakın olabilir. İş yapmak, kazan-kazan durumlarını bulma yeteneğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Daha zorlu uzun vadeli geçişler yaşıyorsanız, bu çatışmayı çözmek veya ilerlemenin önündeki engelleri yıkmak için mükemmel bir fırsattır.

Anlayacağınız haziranın ikinci haftası biraz daha neşeli gözüküyor bireysel yaşantınızda.

Dünya olaylarına gelecek olursak; 

Venüs’ün sabit bir burç olan Aslan birleşmesi, başlayacak olan olayların uzun vadeye yayılacağının habercisi, yani bu yazacaklarımı en az bir yıllık süreç gibi düşünebilirsiniz 

Dünyamızdaki tüm sabit, güvenilir şeyleri ve uzun sürecek olayları temsil ediyor. 

Kalp hastalıklarının artış gösterdiği dönemlerde olacağız. Dünya sağlık örgütü bu durum üzerine özelikle aşıların yan etkisi konusunda gündeme gelebilir.

Dünya da bu süreçte Kadın siyasetçilerin adını duyabiliriz, yönetim gücünün kadınlara geçtiği ülkeler olacaktır.

Sinema sektörü, müzik, sanat alanında büyüme olabileceği gibi bazı ülkelerde ihtişamlı kabareler gündem olacaktır. 

Evlilik sayısının yükseleceği ülkeleri duyacağız. Ancak doğum oranlarında azalışın olması dikkat çekecek bu konu üzerine bazı tedbirler almak isteyeceklerdir. Bazı Ülkelerde Kürtaj hakları konusu gündem olabilir.

Kumar sektörü ile ilgili bazı yasaların çıkacağı, özellikle Kumar turizmi yapan otellerle ilgili şaşırtıcı haberler duymamız söz konusu olacaktır.

Ata sporu pehlivanlıkla ilgili gelişim haberleri duyabiliriz.

Dünya da bazı siyasilerin yargılanması konusunda hakimler, jüri, mahkemeler gündeme gelebilir.

Altın fiyatlarında, dolaşımdaki paranın değeri konusunda kontrol gerektirici olaylar yaşanabilir. 

AIDS hastalığının artışı sonucu hükümetlerin çıkaracağı bazı yasalar yüzünden siyasi gösteriler gündeme gelebilir.

Ünlülerin velayet davaları gündeme gelebilir.

Vahşi hayvanların artışı ile bazı ülkelerde konu ile ilgili kaza haberleri duyabiliriz, 

Aslan savaş göstergesi Venüs stratejidir. Ülkeler arası stratejik savaşlar gündeme gelebilir.

İpek endüstrisi ve parfüm gibi hoş koku veren ürünlerin ihracatı ile ilgili olumlu gelişimler olabilir. 

Yönetim gücünün arttığı dönemler olacaktır.

Anlayacağınız 

Venüs, 5 Haziran'dan 8 Ekim'e kadar, tutkulu ve gururlu Aslan Burcu ile, dans edecek.

Kalın sağlıcakla …

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız

Funda Yılmaz yazıları

Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •