Funda Yılmaz

Yıldızlar altında büyülü bir hafta! Fırsatlar kapınızı çalıyor..!

Yıldızlar altında büyülü bir hafta! Fırsatlar kapınızı çalıyor..!
A- A+

Sevgili okuyucularım;

Bu hafta biraz farklı bir şey yapmak istedim ve genelde Dünya üzerine yazdığım yazılar arasına bir de haftalık burç yorumları eklemek güzel olabilir düşüncesindeyim. Haydi, o zaman gelin hep birlikte güneş ve yükselen burçlarınıza göre bu haftanın enerjilerine bir göz atalım. Sanki aramızda özel bir bağ varmış gibi, samimi bir dilde birbirimize anlatmaya çalışalım. Bu şekilde, sizlerle daha yakın ve içten bir bağ kurabileceğimizi düşünüyorum. Haydi, enerji dolu bir hafta geçirmeniz dileğiyle!

Koç Burcu;

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında kendini gerçekten özel ve harika hissedeceksin! Haftanın başında, içinde kıpır kıpır bir enerji olacak ve cesaretin tavan yapacak. Çevrende bulunanlara etkilemek zorlanmayacaksın ve içinden gelen duyguları rahatça ifade edebileceksin.

Çarşamba'dan Pazar'a kadar ise her şey uyum içinde ve huzurlu olacak. Sevdiklerin senin sevgi dolu enerjine kolayca uyum sağlayacaklar. Sosyal ortamlarda rahatça hareket edebilecek ve iş arkadaşlarınla güzel bir uyum içinde olacaksın. Etrafında bir sakinlik havası olacak ve bu da seni daha sevilen biri yapacak.

Bu süreçte, içindeki tutkulu yanı keşfetmek ve cinselliğini özgürce ifade etmek için harika bir zaman. Cesaretin ve samimiyetin sayesinde, sevdiğin insanla daha derin bir bağ kurabileceksin. Ya da yeni bir ilişkiye adım atmak isteyebilirsin, çünkü enerjinle etrafındakileri kendine çekeceksin. Zirveye çıkma şansın yüksek. 

Kendini özgürce ifade etmenin ve ilişkilerinde samimiyetin tadını çıkarmanın zamanı gelmiş! Senin gibi güzel bir insanın çevresinde, herkesin kendini iyi ve özel hissedeceği kesin. 

Boğa Burcu; 

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında popülerlik, olumlu bir tutum ve sosyal becerilerle dolu bir hafta seni bekliyor. Pazartesi’den Cuma'ya kadar, insan gruplarıyla etkileşim kurmaktan keyif alacak ve yeni arkadaşlar edinmede zorlanmayacaksın. Geleceğini planlamak için geniş bir perspektife, içgörüye ve karar verme becerilerine güvenebilirsin. Cömert ve ilerici bakış açını, hayır işlerine destek olmak için kullanırsın ve aynı cömertliği başkalarından da bekleyebilirsin. Ayrıca uzun mesafeli seyahatler, genel bilgini artırmak ve bakış açını genişletmek için harika bir fırsat sunacak.

Cumartesi ve pazar günleri ise zevk ve macera arzusu içinde olacaksın. Flört ve romantizm arasında mükemmel bir dengeye sahip olacaksın, bu da seni daha çekici kılacak. Bu dönemde mükemmel bir partner bulabilir veya mevcut ilişkilerini geliştirebilirsin. Aynı zamanda büyük bir enerji ve cesarete sahip olacak, yaratıcılığa, güzellik, gelir artırma ve yeni projeler başlatma konusunda odaklanacaksın. Kendini güçlü ve başarılı hissetmenin nedenini anlayacaksın. Belki zorluklarla karşılaştın, ancak çabaların sonunda takdir edildi ve saygı gördü. Kendine biraz kredi vermenin vakti geldi!

İkizler burcu;

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında duygusal olarak daha hassas olacaksın. Başkalarıyla kolayca yakın bağlar kuracak ve aile üyelerinle güzel anlar yaşayacaksın. Duygularını rahatça ifade etmek için harika bir zaman dilimi olacak. Eğer ilişki sorunların varsa, içindekileri döküp rahatlama şansın olacak. Kadınlarla ve aile üyelerinle samimi bir şekilde konuşmak, gerçek dostluklar kurmana yardımcı olacak.

Çarşamba'dan Pazar'a kadar, olumlu tutumun ve sevgi dolu doğanla sevgi ve para konularında fırsatlar yakalayacaksın. İlişkilerde proaktif olmak, eski yaraları iyileştirecek ve sevdiklerinle arandaki drama konusunda veda etmene yardımcı olacak. İş ilişkilerin ve müzakereler de dostça ilerleyecek.

Bazı konularda hayal kırıklığı yaşamış ve beklemeden sıkılmış olabilirsin, ancak sabırlı olman gereken bir dönemdesin. Elimden gelenin en iyisini yaptım, artık sonuçları beklemeliyim diyebilirsin. Zorlamaya çalışma, her şey zamanında olacaktır.

Yengeç burcu;

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında, açık fikirli ve meraklı bir ruh hali seni sarmalayacak. Gelecek için umut dolu planlar yapmaktan ve iyi kararlar alarak kendini güçlü hissetmeye devam edeceksin. Kendini açık, dürüst ve anlaşılır bir şekilde ifade etmek, yeni arkadaşlar edinmende ve başarılı iş ortaklıkları kurmanda yardımcı olacak. Yazmak, ders çalışmak, sınavlar ve seyahat etmek için de uygun bir zaman dilimi olacak. 

Cumartesi ve pazar günleri ise kişisel etkileşimlerin daha yoğun ve heyecan verici olacak. Daha sosyal ve arkadaş canlısı hissedecek, tutkulu arzularını daha iyi ifade edebileceksin. Artan cinsel çekicilik, cesaret ve inisiyatif, yeni bir aşka adım atmak için mükemmel bir zaman sunuyor olacak. Aynı zamanda finansal girişimler veya yeni rekabetçi, fiziksel veya yaratıcı projeler başlatmak için de uygun bir zaman.

Güzelliği şu anki anlarda keşfetmeye çalış. Hayatının şu anki durumu zaten önemli ve değerlidir. Yazın anahtarı, her anın tadını çıkarmak ve şu anın güzelliklerini fark etmektir. Endişeleri bir kenara bırak, çünkü hayatın güzelliklerini kaçırmak istemezsin. Şimdiye odaklan ve geleceğin kaygılarından arınmaya çalış. 

İç huzurunu bulmak için şu anı yaşamaya özen göster. Unutma, her anın kıymeti büyüktür ve hayatın gerçek güzellikleri şu an içindedir!

Aslan burcu;

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında, eski arkadaşlarınız ve ailenizle buluşmak için güzel bir zaman olacak. Mevcut ilişkilerin, özellikle de kadınlarla olanlar, sıcak ve duygusal gelişimin tadını çıkaracağın ilişkiler olacak. Yeni arkadaşlar edinmek de kolaylaşacak çünkü duygularını açıkça ifade etmeye istekli olacaksın. Popülerliğin artacak ve birçok insana çekici geleceksin.

Çarşamba'dan Pazar'a ise aşk ve para konularında fırsatlar seni bekliyor olacak. Özel birine olan sevgini ve şefkati göstermek için harekete geçebilirsin. Sosyal becerilerinle çevrende hoşnutluk yaratacaksın ve diğerleri senin dostça tutumunu takdir edecekler. Bu çekici enerji sayesinde yeni bir aşkı çekebilir ve buluşmak için harika bir zaman dilimi yaratabilirsin. İltifatlar, hediyeler ve iyiliklerle karşılaşabilirsin.

Eskiye takılma eğilimin var. Ancak eski güzel günleri düşünmek için zaman ve enerji harcamamak önemlidir. Elbette, güzel anıları hatırlamak güzel bir şey, ancak sürekli geçmişte yaşamak yerine şu anın keyfini çıkarman önemli. Her anın değerli olduğunu unutma ve gelecek için de umut dolu ol!

Başak burcu ;

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında, iyi haberler, coşku ve iyimserlik seni saracak. Servet hayatının birçok alanına gelecek, bu yüzden iş ve oyun için harika bir zaman dilimi olacak. Yeni bir çalışma kursuna başlamak veya sınavlara girmek için ideal bir zamanda olacaksın. Yolculuklar ve tatiller planlayabilir veya başlatabilirsin. Sosyal çekiciliğin, inceliğin ve diplomasi yeteneğin, çevrende olan anlaşmazlıkları çözmek için doğru zaman haline getirir.

Cumartesi ve pazar günleri ise yakın ilişkiler ve cinsel tatmin için artan bir arzu getiriyor. Hassas ve şehvetli tarafın seni son derece çekici kılacak. Bu dönemde duygusal ve fiziksel anlamda daha yoğun bir şekilde bağlanabilirsin. Karşındaki kişiye olan sevgin ve şefkatin artacak, böylece ilişkini daha güçlü bir temele oturtabileceksin. Aynı zamanda flört etmek ve yeni bir ilişkiye adım atmak için de uygun bir zaman olacak. 

Unutma, düşüncelerini kullanabilme ve onları en iyi şekilde yönlendirebilme gücüne sahipsin. Ne istediğine odaklanmayı hatırla ve korkularını yenmeye çalış. Kendine olan sorumluluğunu asla kaybetme. Meditasyon yapmak, düşünmek ve zamanın tadını çıkarmak için de zaman ayırman önemli. İşler yolunda gidecek, sadece başını dik tutmayı unutma.

Terazi burcu 

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında, net olmayan bir his yaşayabilirsin. "Sıcak ve bulanık bir his" , duygusal açıdan belirsizlik ve karmaşık duygular. Birçok duygu ve düşünce bir arada ve net bir şekilde tarif edemiyorsun. Bu belirsizlik hissi geçici . Aslında Popülerliğin artacağı ve sosyalleşmek ve buluşmak için iyi bir zamandasın. Kendini toparla ve yakın ilişkilerde açıklık ve dürüstlükten faydalan. Karşılıklı saygı ve anlayış, kişisel ve iş ortaklıklarında başarıyı getirecek bunu görmelisin. 

Çarşamba'dan Pazar'a ise aşk ilişkilerine, yaratıcılığına ve finansal konulara odaklanacaksın. Bu dönemde hoş, şefkatli ve büyüleyici bir etki yaratacaksın, bu da arkadaşlıklar ve romantizm için iyi bir işaret. Aynı zamanda rahatlamak ve çocuklarla eğlenmek için de harika bir zaman olacak.

Unutma ki ektiğin şeyi biçeceksin. Şu an sahip olduğundan daha güvende hissedeceksin. İşlerin iyi ilerleyeceği ve geleceğe umutla bakacağın bir dönem olacak .Ancak Enerjini nereye harcayacağına dikkat etmen gerekir. 

Akıllıca seçimler yaparak hayatına daha fazla değer katacaksın!

Akrep burcu;

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Pazartesi'den cumaya kadar mutluluk ve başarı zamanın olacak. İyi fikirlerin, olumlu düşünme ve etkili iletişim, keyifli ve kazançlı konuşmalara yol açacak. Bu dönem, geleceğin için umut dolu planlar yapmak, düşüncelerini paylaşmak ve müzakerelere katılmak için harika bir zaman olacak. Sosyalleşmek, seyahat etmek, iş ve yasal konularla ilgilenmek de konuların arasında. İyi haberler, şanslı olaylar mümkün olabilir.

Cumartesi ve pazar günleri romantizm ve sosyalleşme için harika bir hafta sonu olacak. Cinselliğin ve sevginin mükemmel bir dengesini yaşayacaksın, bu da seni çekici ve özgüvenli hissettirecek. Aynı zamanda sevgi dolu duygularını göstermeye ve başkalarından sevgi ve hayranlık almayı kabul etmeye hazır olacaksın. Bu dönemde ilişkilerde daha samimi ve duygusal bir bağ kurabileceksin. Yeni insanlarla tanışmak ve bir evcil hayvan sahiplenmek için de uygun bir zaman olacak. Yani kendini güçlü hissedeceksin ve hayatında yeni deneyimlere ve ilişkilere açık olacaksın. 

Başkaları senin aşırı çaba sarf ettiğini, hızlı hareket ettiğini veya onların sınırlarına dokunduğunu düşünüyor. Onların beden dilini anlamalı ve yapıcı eleştiriler de bulunmalısın. Şu anda enerjinin yüksek olduğunu bil ve bu enerjiyi akıllıca kullanmaya çalış!

Yay burcu;

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında, Pazartesi'den salıya kadar, yakın ilişkiler kurma şansınız artacak ve yeni arkadaşlar edinmek için harika bir zaman olacak. Daha önceki günlerden farklı olarak, diğer insanlarla daha derin bağlar kurmak ve onları anlamak çok daha kolay olacak. İletişimde anlayışlı ve duyarlı olmanız, size özel anlamlı ilişkiler kurmanıza yardımcı olacak.

Ayrıca, bu dönemde karar verme konusunda da oldukça başarılı olacaksınız. Durumları hızlı bir şekilde değerlendirebilecek ve güçlü yargılama becerilerinizle doğru kararlar alabileceksiniz. 

Çarşamba'dan Pazar'a kadar içinizde daha duygusal, sevecen ve sevgi dolu bir his olacak, bu da size huzur ve uyum getirecek. Rahatlayabileceğiniz sevdiklerinizle güzel zamanlar geçirebilir ve arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Sosyal çevrenizde popülerlik ve çekiciliğiniz artacak, bu da sosyalleşmeyi ve yeni ilişkiler kurmayı çok daha kolay hale getirecek,Finansal endişeleriniz bir süreliğine geride kalacağı ve işlerin beklediğinizden daha olduğu döneme giriyorsunuz. 

Bu dönemde varlıklarınız artabilir ve mutluluğunuz da çoğalabilir.Hayatınızdaki en iyi şeylerin gerçekleşeceği zamanı sabırla bekleyin ve geldiğin de çevrenizdeki daha az şanslı olanlara yardım etme fırsatınızı değerlendirin. Herkese sevgi ve anlayışla yaklaşın, böylece hem siz hem de etrafınızdaki insanlar daha mutlu olacak. Unutmayın, küçük jestler bile başkalarının hayatında büyük farklar yaratabilir!

Oğlak burcu 

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında Pazartesi’den cumaya kadar, iyimserlik, içgörü ve geleceğe yönelik düşünme enerjisi seni saracak. Bu dönem, ileriye bakmak ve plan yapmak için mükemmel bir zaman dilimi olacak. Seni daha ulaşılabilir ve arkadaş canlısı bulan insanlarla daha kolay arkadaşlık kurma şansın artacak. İletişimlerinde ve ilişkilerinde diplomasi ve incelik kullanarak avantaj sağlayabileceksin. Tartışmaları yönetmek, daha iyi anlaşmalar müzakere etmek, iş sözleşmeleri imzalamak veya tatil ve macera planları yapmak için ideal bir dönem olacak. Ayrıca iyi bir hafıza ve zihinsel becerilerin sayesinde çalışma ve sınavlarda da başarı şansın yüksek.

Cuma’dan ve pazara sevgi ve şefkat ihtiyacının arttığı bir dönemi temsil ediyor, ancak bunu kazanmaya çalışmak istemiyorsun.  Bu yüzden aşk ilişkilerinde ve yakın ilişkilerinde bazı gerginlikler yaşanabilir ve farklı beklentiler memnuniyetsizliklere neden olabilir. 

Lükslere olan düşkünlüğün, mali durumunu zorlayabilir, dikkat etmen önemli.

Öte yandan, genç bir kadınla ilgili olaylar yaşanabilir. Gökyüzü yeni bir dönemin habercisi ve yeni maceralar, yaklaşımlar ve fikirlerle dolu bir zaman dilimine işaret ediyor. Bu enerji seni pozitif yönde etkileyecek ve gelecek için güzel fırsatlar sunacak. Gelecek günlerde hayatındaki bu fırsat dolu günleri tam anlamıyla değerlendir ve sevdiklerinle güzel anılar biriktir. Başarılar ve mutluluklar sana gelecek! Kendini keşfetmek, yeni şeyler denemek ve hayatın keyfini çıkarmak için bu zaman dilimini aktif bir şekilde kullan. Yeniliklere ve değişime açık ol, güzelliklerin seni beklediği bu dönemi sevgi ve anlayışla karşıla! 

Kova burcu

7-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında Pazartesi’den cumaya kadar, cinsel karizmanıza ve duygusallığınıza bir destek gelerek, tutkulu arzularınızı yerine getirmeyi kolaylaştıracak. Aynı zamanda artan güç ve cesaret, manevi bir arayışınıza odaklanmanıza da yardımcı olacak. Bu dönemde, inançlarınıza dayanarak haklı bir neden için mücadele edebilir, başkalarına yardım etmek için nezaket ve şefkatle hareket edebilirsiniz. Eylemleriniz samimi ve özverili olacak ve emeğinizin maddi meyvelerini de tadını çıkarabilirsiniz.

Cumartesi ve pazar günleri ise sevgi ve şefkat ihtiyacının arttığı bir dönemi temsil ediyor. Bu günlerde arkadaş canlısı, romantik, şehvetli ve duygusal hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle daha yakın bağlar kurabilir, romantik ilişkilerde tutkulu ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Ancak bu dönemde dikkatsizlik, karamsarlık veya kendine düşkünlük gibi olumsuz duygular da hissedebilirsiniz.

 Bu tür duyguların ilişkilerinizi ve etkileşimlerinizi etkilememesi için bilinçli olmaya çalışın.

Sağlıklı bir ilişki biraz rahatsız edici anlar yaşayabilir, ancak bu normaldir ve her ilişkide zaman zaman yaşanabilir. Önemli olan, bu zorlukları birlikte üstesinden gelmek ve birbirinize olan sevgi ve şefkati korumaktır. 

Finansal açıdan, geleceğiniz hakkında iyimser, umutlu ve pozitif hissedeceksiniz. Bu dönemde servet ve zenginlik açısından daha iyiye doğru bir dönüşün işareti olabilir ve beklenmedik kaynaklardan para veya miras gibi sürpriz hediyeler alabilirsiniz.Hayatınızdaki olumlu enerji dolu günleri tam anlamıyla değerlendirin ve kendinize ve çevrenizdeki insanlara sevgi ve anlayışla yaklaşın.

 Yeni fırsatları ve deneyimleri cesaretle karşılayın ve geleceğe güvenle adım atın!

Balık burcu 

7-13 Ağustos 2023 Pazartesi’den cumaya kadar, iyimserlik, cömertlik, iyi şanslar ve olumlu haberlerle dolu bir enerji sizi saracak. İyi içgüdüleriniz, geleceğe yönelik planlar yapmanızı ve olumlu düşünmenizi kolaylaştıracak. Bu dönemde sosyalleşmek, araştırmak ve çalışmak için mükemmel bir zaman dilimi olacak. Aynı zamanda uzun mesafeli seyahat planları yapabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Karşılıklı yarar sağlayan ortaklıklar kurma fırsatları var.

Cumartesi ve pazar günleri ise sosyal temas ve zevk için artan bir arzuya sahip olacaksınız. Sevgi dolu ve şefkatli tarafınız, cinsel arzularınızı dengeleyecek ve ilişkilerinizde daha uyumlu olmanızı sağlayacak. Kişisel güzellik ve karizmanız artacak, bu da sosyal ortamlarda popülerlik kazanmanızı sağlayacak. 

Ancak önümüzdeki dönemler de kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz ve belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz.  İçgüdülerinize ve sezgilerinize güvenmeli ve aceleci davranmamalısınız. Kendinizi daha psişik ve sezgisel hissedebilirsiniz, bu yüzden kökeninizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Ancak bu enerjiyi doğru yönlendirdiğinizde, içgüdüleriniz size doğru yolu gösterecektir.

Başkalarına güvenmek veya bir şeyleri zorlamak konusunda dikkatli olun. Kendinizi daha fazla anlamaya çalışın ve iç sesinizi dinleyin. Her şeyin yerli yerine oturacağından emin olun ve olumlu enerjinin keyfini çıkarın! 

Görünen o ki ,haftaya dikkat çekici bir enerjiyle giriyoruz! Bu özel dönemin tadını çıkarın ve hayatın tüm güzelliklerini en iyi şekilde yaşayın. Yıldızlar sizinle olsun ve harika bir hafta geçirmenizi dilerim!

Kalın sağlıcakla…

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız

Funda Yılmaz yazıları

Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •