Funda Yılmaz

Dikkat..! SATÜRN  Geriliyor...

Dikkat..! SATÜRN  Geriliyor...
A- A+

Geçen yazımda size doğum haritasında ki ‘R’ den bahsetmiştim, retroda doğanların farklı özelliklerine de değinmiştim. Bu günlerde Satürn’un geri harekete geçecek olmasından dolayı da bu gün bu gezegenden bahsetmek iyi olur diye düşündüm.

Anne adaylarının dikkatine ; eğer 4 Haziran/23 Ekim 2022 arası doğum gerçekleşiyorsa bebeğiniz retro harekette doğmuş olacak ve farklı özelliklere sahip olacaktır . Tabi bu an haritasında ki diğer gezegenlerin konumuna göre değişiklik arz edecektir,  yoksa o tarihte doğan tüm insanlar aynı özelliğe sahip olurdu … Kısa bilgiden  sonra Satürn'e döneyim.

Ah bu Satürn ah , Karmanın efendisi …

Mitolojide Zaman Tanrısı “KRONOS” ile ilişkilendirilir, anahtar kelimesi sınırlılık .

Kısıtlamalara , hayal kırıklıklarına neden olan ve genellikle sorumluluklar yükleyerek insanı disipline zorlayan ‘soğuk gezegen’…

Hani deriz ya 'bu hayat bana çok şey öğretti ' diye Satürn'de işte bu öğretmene benzer. Satürn ‘un verdiği dersler serttir, ama hayatta bu dersler olmadan da başarılı olamayız; şöyle bir örnek verecek olursam bu gezegen; çocuğunun iyiliği için sert bir disiplin uygulayan ve bu sayede onu doğru yola ve başarıya yönelten babaya benzetilebilir.

Satürn vücutta cilt, kemikler ve safra kesesini yönetir. Astrolojide oğlak burcunun yöneticisidir .

Simgesi ise ‘zamanı biçen ihtiyar’ın orağına benzer .

Satürn güneş sisteminin ikinci en büyük gezegenidir. Eski astrologların ilk kayıtlarından bu yana hep ‘kötücül gezegen ‘olarak tanınmıştır. Etkileri de ters ve serttir. Temel ilkesi sıkıntı , darlık ,zorluk ve çabadır. Satürn bazen Jüpiter’le Venüs’ün haritada vaat ettikleri bir takım iyiliklerin ertelenmesine yol açar. Ama geriye dönüp bakıldığında, Karşınıza çıkmış en büyük zorlukların size güç kazandırdığını, sizi kuvvetlendirdiğini görür, kolay yollarla bunları elde edemezdim tecrübe kazandım, dersiniz.

Şimdi bir bakın derim haritanızda Satürn hangi burçta ve evde ? Bu alanlarda ne gibi tecrübeleriniz oldu ?

Bende  bu arada araştırmalarıma dayalı kısa kısa örnekler vereyim; 

-Satürn KOÇ 'da , bu size hayatınızın başlangıcının zor ve meşakkatli geçeceğini ama burada karakterinizin ve kişiliğinizin öyle çok güçleneceğini ve hayatınız boyunca karşınıza çıkacak güçlükleri yenecek konuma geleceğinizin göstergesidir. 

-Satürn Boğa’da , para ve getirdiği konforu kaybetmek en büyük korkunuz .Bu sebeple akıllıca yatırımlar yaparak parayı  idare edebileceksiniz .’ Akrabalar nedeniyle mutsuzluk, para kayıpları ‘yaşanabilir, bu olasılığa karsı dikkatli olun .Toprakla uğraşmak size iyi gelecektir .

-Satürn İkizlerde kısa yolculuklarda engeller ve şansızlıklar olabilir. Zaman Zaman dostlarınız üzerinizde ağır sorumluluk yükler. Deprosyana Dikkat!

-Saturn Aslan’da Duygularınızı ifade etmede zorluklar yasayabilirsiniz bol aşk acılı hayat size layık olmayan yasak ilişkilere yönlenme, bu olasılığa Dikkat!

-Satürn Başak’ta hayatınızın ilk yarısında engeller, üzüntüler, hastalıklar zorluklarla dolu olmuş olabilir. Çıkardığınız derslerle iler ki hayatınız daha rahat geçme olasılığına sahiptir .

-Satürn Terazi ‘de  İş ortaklıklarında sorunlar ,gizli kadın düşmanlar, hayatınızın en büyük aşkından darbe, sevdiklerinizden ayrı yaşamanız .olasılıklar arasında…

-Satürn Akrep’te bilim,  arkeoloji ,jeoloji ile ilgilenirseniz büyük bir üne sahip olabilirsiniz .Yasak ilişkilere girme eğilimi ve pişmanlık olası…

-Satürn Yay’da iyi kahve  falı bakan birisi misiniz ?şaşırmayın çünkü önseziniz kehanet derecesinde gelişmiş, hayatınızın bir bölümünde adınıza gölge düşme ,haksız yere suçlanma olasılık Dikkat!

-Satürn Oğlak’ta hayatına çıkan tüm engellerle baş etme gücü, çok fazla çalışmak, maddi tatminsizlik, Az eğlence bunun sonucunda kronik bir hastalık getirme olasılığı…

-Satürn Kova’da  Sanatçı veya sanat eğilimi ,hayatınızın ilk yarısı zorlu geçmiş ama  ilerleyen dönemlerinde daha şanslı olma, maddi kazanç sağlama olasılığı…

-Satürn Balık’ta  Ya çok şans ya da çok şanssızlık verir, hayatta beklenmeyen olaylarla başa çıkmak zorunda kalınması . Yükseldiğinizde burada kalabilme çabası , sevdiklerini kaybetmek, duyguda derin elem …hırslarınızı geliştirerek bununla başa çıkma olasılığı…

Tabiki bu yazdıklarım tek başına bir şey ifade etmez doğum haritasında ki evler ve açılarda işin içinde olmalıdır. Astroloji fal değil olasılıklardır .

İşte Şimdi 'SATURN 'GERİ HAREKETE GEÇİYOR.

Aylar sürecek olan bu retroda ,karmanın efendisi Satürn’den KARMİK etkiler alacağız . Geçtiğimiz iki yılı gözden geçirme fırsatı yakalayacağız, zamanı nasıl kullandığımızı, hayatımızda karsımıza çıkan fırsatları nasıl değerlendirdiğimizi ,samimiyetimizi ve iyi niyetimizi sorgulayacak Satürn .

Taşlar yerine oturacak, geçmişte kötü yaklaşımda bulunduysanız ,kötü niyetle harekete geçtiyseniz bu retro sürecinde dersinizi alacaksınız . 

Geçmişte iyiliği yaptıysanız da tabiki geri harekette ödüllerinizi alacaksınız . 

İŞİN ÖZÜ İLAHİ ADALET ZAMANI …

Umarım ödül alanlardan oluruz, diğer türlü bu altı aylık süreçte vay  halimize….

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Beyza bulut (1 yıl önce)
    Bayılıyorum yazılarınıza.İyi ki varsınız Funda hanım
    0
    0
    Yanıtla

Funda Yılmaz yazıları

Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •