Funda Yılmaz

"Zamanın Büyülü Yansımaları…” 25 Mart 2024 Terazi Burcu Ay Tutulması ve Burçların Kişisel Serüveni…

"Zamanın Büyülü Yansımaları…” 25 Mart 2024 Terazi Burcu Ay Tutulması ve Burçların Kişisel Serüveni…
A- A+

Sevgili okurlarım;

25 Mart 2024'te, Terazi burcunun 5 derecesinde yılın ilk ay tutulması gerçekleşecek. Bir önceki yazımda Dünya’da etkilerinden söz etmiştim. Bugün ise kişisel alanlara değinmek istiyorum. Tutulma, güney ay düğümü kısmında meydana gelecek. Kadim astrologlar, böyle bir durumun geçmişten gelen sorunların gün yüzüne çıkması, ortalığı karıştıracak bir haber veya kayıplarla ilişkili olabileceğini belirtmişlerdir. Bu tutulmanın etkisi 6 ay boyunca sürecek, dolayısıyla her burcun önüne çıkacak fırsatlar olacakken, yüzleşme, karıştırıcı insanlar veya kayıp etkisi gündemde olacaktır.

“25 Mart 2024’teki ay tutulması, Ay’ın sonsuz alıcılığı, zihin, para, faturalar, ödemeler, ihtiyaçlar, dünyevi meseleler, sıvılar, anne, doğurganlık ve doğa gibi konuları temsil ettiği için her burcu farklı şekillerde etkileyecektir. Ayrıca, bu tutulma sırasında Balık burcunda bir stelyum oluşacak; bu da gizli meseleler, entrikalar, rol model kayıpları, inançlar, aldatılma, kendini feda etmiş gibi hissetme veya alttan işler çevirme gibi konuların da ön plana çıkacağını gösteriyor.”

“Kuşkusuz, bazıları için bu tutulma, hayallerini geliştirme, sanatsal anlamda büyüme ve riskli yatırımlardan kazanç elde etme arzusunu beraberinde getirecektir. Ancak, tutulmanın Güney Ay Düğümü tarafında gerçekleşecek olması göz ardı edilmemeli; bu nedenle, önümüzdeki altı aylık süreçte atılacak her adım iki kez düşünülmelidir.”

“Şimdi burçlarımızı inceleyelim; hangi burcun hangi alanda vurucu bir darbe olasılığı olacağını görelim.”

Koç Burcu: İkili ilişkilere dikkat etme zamanı geldi! Partneriniz veya eşinizle yüzleşmeler yaşayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Geçmişte yaşanmış bir olayın tekrar gündeme gelmesi mümkün, bu durumda bazı kişilerin karmaşaya sebep olması olasıdır. Bu dönemde yapılacak en iyi şey, gökyüzündeki etkileri hatırlayarak sakin kalmak ve doğru kararlar almak olacaktır. Aksi takdirde ilişkinizin bitme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. 

Önümüzdeki 6 ay, rakipler ve açık düşmanlar sizi oldukça zorlayabilir gibi görünüyor. Bu süreçte doğru stratejiyi belirlediğinizden emin olun. Kendinizi sürekli bir şeyleri feda etme modunda hissetmeyin. Toparlanın ve doğru hamleyi yapmak için hazırlıklı olun.

Her türlü hırsızlık olayına karşı temkinli olmalısınız. Projelerinize sahip çıkın ve araç ile ev sigortalarınızı yenilediğinizden emin olun. Taşınmazınızdaki güvenlik sistemlerini hırsızlığa karşı koruma altına alarak güvende olduğunuzdan emin olun.

Resmi kontratlar ve anlaşmalar, kamu işleriyle ilgili geçmişteki konular gündeme gelebilir. Bu durumda doğru bir danışman avukatla çalışmanız önemlidir, bu yüzden şimdiden bu konuya dikkat etmelisiniz. Ayrıca, taşınma gibi bir düşünceniz varsa, doğru emlak uzmanıyla çalıştığınızdan emin olmalısınız. Hayatınızda gelişmeler olacak ancak temkinli olmanızda fayda var.

Boğa Burcu: Önümüzdeki 6 ay boyunca sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gereken dönem. Boşaltım sistemleri, bel bölgesi veya ayaklar gibi konularda hassasiyet olabilir. 

Sağlığınıza her zamankinden daha fazla önem vermeniz gerekiyor, bu yüzden sağlık kontrollerinizi bir sonraki güne ertelemeden yapmanız önemlidir. Check-up yaptırmanızda fayda var.

Eğer çalışan bir Boğa burcu iseniz, günlük iş hayatınızda dikkatli olmanız gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz.

İş arkadaşlarınız arasında ortalığı karıştıranlar olabilir. Bu durumda, B planı oluşturmalı ve işlerinize hassasiyetle yaklaşmalısınız. Stratejik davranmaya önem göstermek ve gerektiğinde adımlarınızı doğru bir şekilde atmak önemlidir.

Herhangi bir iş için adaylığınız varsa, bu fırsatı kaybetmemek için konuyu detaylı bir şekilde ele almalısınız. Hizmet alacağınız kişi veya kurumları seçerken doğru seçim yaptığınıza emin olmalısınız.

Eğer patron iseniz, işçilerinize daha fazla zaman ayırmalı ve onların sorunlarına kulak vermelisiniz. Gerçek şu ki, bu konularla ilgili fırsatlar karşınıza çıkacak, ancak temkinli olmanız gereken bir dönemde olduğunuzu unutmamalısınız.

İkizler Burcu: Riskli yatırımlarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Yatırım yaparken işin uzmanına danışmanız gereken bir dönemdesiniz; hatta bir değil, birkaç uzmanın görüşünü almanızda fayda var. Önümüzdeki altı ay boyunca yatırım danışmanlarınızla iletişimde olmanız, kayıpları engelleyebilir.

Romantizm ve aşk ilişkilerinizde sarsıcı bir döneme giriyorsunuz. İnce bir çizgide yürüyeceğinizi hissediyorsunuz; aldatma hissi var ancak yakalanma riskinin çok fazla olduğunu bilmelisiniz. 

Ayrıca, bazılarınızın cinsellik yaşadığı kişi tarafından aldatılma riski taşıdığı görülüyor, bu da daha önce yaşanmış ilişkilere dönüş olabilir. Bu döneme gireceğinizi bilerek, partnerinizle iletişime geçmek ve ne istediğinizin ve onun ne istediğinin ortak bir paydasında buluşmayı sağlamak önemlidir.

Eğer çocuklarınız varsa, onların sizinle sıkıntılarını paylaşmaktan çekineceği bir zaman dilimine girdiğini görebilirsiniz. Bu durumda, onları daha sıkı takip etmeniz ve anlayışla sorunlarını çözmeniz gerekebilir, 

Kumar ve seçimlerde kaybetme riski taşıyorsunuz, bu yüzden önleminizi almalısınız. 

Ayrıca, babanızın maddi veya taşınabilir varlıklarını sizden habersiz elden çıkarıyor olma ihtimaline karşı da temkinli olmanız gereken bir dönemdesiniz. 

Hamile kalmak için uygun bir dönem gibi gözükmediği halde, böyle bir isteğiniz varsa düzenli olarak doktor kontrollerinizi yaptırmalısınız.

Yengeç Burcu: Yaşadığınız gayrimenkulün aniden satılma ihtimali olası. Eğer kiracı iseniz, bu ani haber yüzünden zorluklar yaşama ihtimaliniz olabilir. Bu yüzden, önümüzdeki 6 ay içinde emlak piyasasını takip etmeniz ve size uygun yerleri tespit etmeniz önemlidir. Böylece ani bir haberle sarsılmamanız mümkün olabilir.

Satılık ev alırken veya satarken arabulucular konusunda temkinli olmak önemlidir. Fazla komisyon alınması veya beklentilerinizi karşılamamak gibi sorunlarla karşılaşmamak için önceden önlem almalısınız. 

Bu önlemler arasında, arabulucuların geçmiş performansını ve müşteri memnuniyetini kontrol etmek, sözleşmeleri dikkatlice incelemek ve net bir şekilde anlaşmaları sağlamak bulunabilir.

Ayrıca, birden fazla arabulucuyla görüşmek ve teklifleri karşılaştırmak da faydalı olabilir. Bu şekilde, işlemlerinizin daha sorunsuz ve tatmin edici bir şekilde gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Aile büyükleri ile gereksiz tartışmalardan kaçınmaya özen göstermelisiniz. Olası bir tartışmanın sonrasında sizi üzebileceğini bilerek, bu süreci sakin kalmaya çalışarak yönetmelisiniz.

Ailenizle açık ve dürüst iletişim kurun. Herkesin duygularını ve endişelerini paylaşmasına izin verin ve herkesin görüşlerini dinleyin. Kararları birlikte almak için birlikte çalışın.

Atalarınızdan bir miras kaldığını öğrenebilirsiniz, ancak bu durumda paylaşım konusunda aile içi tartışmalar olasıdır. Aile içi miras anlaşmazlıklarını çözmek genellikle karmaşık olabilir. Bu nedenle, iyi bir avukattan veya miras uzmanından yardım almak önemlidir. Profesyonel bir rehberlik, süreci daha düzenli hale getirebilir ve adil bir sonuca ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Ayrıca, evli iseniz eşinizin akrabalarından birisinin sizin aile yaşantınızla ilgili ortalığı karıştırabileceğini görebilirsiniz. Geçmişte var olan konuların gündeme gelme ihtimali de bulunabilir, bu yüzden temkinli olmalısınız. 

Aile yaşantınızla ilgili konuları ele alırken sınırlarınızı net bir şekilde belirleyin. Size zarar verebilecek veya rahatsızlık verebilecek konuları açıkça ifade edin ve bunlara karşı kendinizi koruyun.

Bu tür zorlu durumlarla karşılaştığınızda, eşinizle birlikte hareket etmek önemlidir. Birlikte çalışarak, birlikte mücadele etme ve ortak bir çözüm bulma yeteneğinizi geliştirin.

Aslan Burcu: Aslan burcu olarak, adınızın çokça söz ettireceği bir zaman dilimine giriyorsunuz. Ancak bu süreçte hakkınızda çıkan söylentilere ve dedikodulara maruz kalabileceğiniz altı aylık bir döneme de hazırlıklı olmalısınız. 

Söylentilere veya dedikodulara takılmak yerine, hedeflerinize odaklanın ve ilerlemeye devam edin. Kendinizi olumlu ve yapıcı faaliyetlere yönlendirerek, bu süreci daha kolay atlatabilirsiniz.

Kısa seyahatler yaparken, özellikle trafik cezaları alma ihtimaliniz yüksek olabilir, bu nedenle kurallara duyarlı olmalısınız. Ayrıca, trafik sigortanızı ve kaskonuzu yenilediğinizden emin olmalısınız, aksi takdirde ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Altı aylık dönemde anlaşmalar ve belgelerle ilgili olası sorunları engellemek adına profesyonel yardım alarak dikkatlice incelemenizde fayda olacaktır.

Yakın çevrenizden birisi sizi diğerlerine karşı manipüle edebileceğini düşünerek harekete geçebilir, bu yüzden her duyduğunuza hemen anlam katmamak önemlidir. İyice araştırın ve bilgiyi doğrulayın. 

Başkalarının size ilettiği bilgileri doğrulamak için zaman ayırın. Farklı kaynaklardan bilgi toplayarak konuyu tam olarak anlamaya çalışın.

Başkalarının sizden bir şeyler talep etmesi durumunda, kendi ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı korumak için dengeli olun. Kendi ihtiyaçlarınızı ihmal etmeyin. 

Başak Burcu: Potansiyel gelir ve refah durumunuzu artırma olasılığınız var. Konuyu değerlendirirken hedeflerinizi, becerilerinizi ve ilgi alanlarınızı göz önünde bulundurun. Bu şekilde, en uygun ve başarılı olanı seçebilir ve bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Gelir ve varlıklarınızla ilgili birilerinin gündem yaratabileceği bir durumla karşılaşabilirsiniz, finansal kayıtlarınızı muhasebesel olarak doğru bir şekilde tutmanız önemlidir. 

Gelir ve giderlerinizi destekleyen belgeleri düzenli bir şekilde saklayın. Faturalar, makbuzlar, banka dokümanları gibi belgeleri muhafaza ederek, kayıtlarınızın doğruluğunu kanıtlayabilirsiniz. Belirli aralıklarla finansal kayıtlarınızı denetleyin. 

Bu denetimler sayesinde olası hataları veya yanlışlıkları tespit edebilir ve düzeltebilirsiniz.

Aracınızın düzenli bakımlarını yaptırdığınızdan emin olun, aracınızın sağlığı ve güvenliği açısından son derece önemlidir. Aracınızı düzenli olarak gözden geçirin ve küçük sorunları önceden tespit edin. Örneğin, lastik basıncı, yağ seviyesi, frenler ve farlar gibi temel unsurları düzenli olarak kontrol edin.

Terazi Burcu: Tutulma, evinizde gerçekleştiği için önümüzdeki altı ay içinde vücudunuz ve görünümünüzle ilgili değişiklikler yapmak için çaba harcayacağınız bir dönem olabilir. 

Bu dönemde daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek için çaba gösterin. Dengeli bir beslenme programı oluşturun, düzenli egzersiz yapın ve yeterli uyku almaya özen gösterin.

Geçmişte gerçekleştiremediğiniz istekleriniz gün yüzüne çıkabilir, bu kendinize zaman ayırma, kişisel gelişiminize odaklanma, hobilerinizle ilgilenme, yeni beceriler öğrenme veya yaratıcı faaliyetlere katılma isteği olabilir. Ancak bu isteklerinize odaklanırken eşinizin veya partnerinizin isteklerini göz ardı etmek ilişkinizde dengesizliklere neden olabilir. 

İlişkinizi dengelemek ve ortak bir paydada buluşmak için hem sizin hem de partnerinizin isteklerini ve ihtiyaçlarını anlamak için birlikte konuşun. Ortak hedefler belirleyerek, ilişkinizi güçlendirecek aktivitelere odaklanın. Kendinize zaman ayırırken, ilişkinize de zaman ayırmayı unutmayın. Planlarınızı yaparken hem kişisel zaman hem de partnerle geçirilecek zamanı dikkate alın. Böylece sağlıklı bir ilişki sürdürebilirsiniz.

Akrep Burcu: Akrep burcu olarak, önümüzdeki altı ay boyunca arkanızda çevrilen işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Gizli saklı konuların gündeminizde olacağı bir döneme giriyorsunuz. 

Çevrenizde olup bitenleri dikkatle izleyin ve duyarlı olun. Gizli saklı konuların farkında olmak, sizi olası sürprizlere karşı hazırlıklı kılacaktır. İşlerinizde ve ilişkilerinizde güvenilirliği kontrol etmek önemlidir. 

Etrafınızdaki insanların niyetlerini ve motivasyonlarını anlamak için derinlemesine araştırma yapın. 

Kendi gizliliğinizi ve başkalarının gizliliğini korumaya özen gösterin. Özellikle hassas bilgileri paylaşırken dikkatli olun ve gerekli önlemleri alın. 

İlişkilerinizde açık ve dürüst iletişim kurmaya özen gösterin. İnsanlarla doğrudan konuşarak, gizli saklı konuları ortaya çıkarabilir ve çözümler bulabilirsiniz. 

Bu dönemde içsel bir yolculuğa çıkma ve kendi duygularınızla yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz. Kendi içsel dünyanızı keşfetmek, daha derin bir anlayış ve sağlam bir zihinsel temel sağlayabilir. Bu dönemi fırsata çevirerek, kendinizi güçlendirecek ve daha derin bir anlayışa ulaşacaksınız.

Ayrıca Kendi sağlığınızı ve güvenliğinizi ön planda tutun. Düzenli sağlık kontrolleri yapın ve sağlık durumunuza dikkat edin. 

Güvenliğiniz için gerekli önlemleri alın ve riskli durumlardan kaçının. Potansiyel olarak tehlikeli veya riskli durumlardan uzak durmaya çalışın. Olumsuz etkileşimlerden kaçının ve kendinizi korumak için gereken önlemleri alın. Bir danışman veya terapistten destek alarak, duygusal ve zihinsel olarak güçlü kalabilirsiniz.

Yay Burcu: Mesleki çaba ile elde edilecek kazançlarla ilgili potansiyel bir zaman dilimine giriyorsunuz. Bu süreçte geçmiş tecrübelerinizden faydalanarak daha önceki kayıpları yaşamamak için akıllıca hareket etmeniz gerekebilir. Ancak, bu süreçte kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. 

Geçmiş tecrübelerinizden ders alın ve güveninizi yenileyin. Yeteneklerinize ve bilgi birikiminize inanın ve başarıya ulaşacağınıza dair kendinize güvenin. 

Kendinizi yalnız hissettiğinizde, etrafınızdaki insanlardan destek isteyin. Aile üyeleri, arkadaşlar veya meslektaşlarınızla konuşarak duygularınızı paylaşın ve onlardan tavsiye alın. 

Mesleki açıdan daha başarılı olmak için, etkili bir ağ oluşturun. Meslektaşlarınızla bağlantı kurun, mentorluk ilişkileri geliştirin ve farklı perspektiflerden faydalanın. 

Kazançlarınızı artırmak için akıllıca bir plan yapın ve stratejik adımlar atın. Hedefler belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için adım adım ilerleyin.

Stresle başa çıkmak ve zihinsel sağlığınızı korumak için düzenli olarak kişisel bakım yapın. Egzersiz, meditasyon, hobiler ve dinlenme gibi aktivitelerle stresi azaltın. 

Büyük hayallerinize ve umutlarınıza bir adım daha yaklaştığınız dönemde, çevrenizdeki kıskançlıklara veya olumsuz etkilere karşı korunmanız gereken altı ay var önünüzde. 

Kendinize güvenin ve büyük hayallerinize odaklanın. Başarıya giden yolda kararlı olun ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlemeye devam edin. Kendinizi motive edin ve başarılı olacağınıza inanın. Küçük başarılarınızı kutlayın ve kendinizi ödüllendirin. Başarılarınızı tanımak ve kutlamak, motivasyonunuzu artırabilir ve daha fazla ilerlemeye teşvik edebilir.

Duygusal zekanızı kullanarak çevrenizdeki olumsuz etkileri yönetin. Kendinizi kıskançlık veya negatiflik gibi duygularla savaşmak için donanımlı hale getirin ve dengede kalın.

Oğlak Burcu: Kariyerinizde emin adımlarla ilerleme potansiyeliniz olduğu bir döneme giriyorsunuz. Ancak birileri sizi altüst etmeye veya yolunuza engel çıkarmaya çalışıyor olabilir. 

Öncelikle, kimin veya hangi durumların size engel olmaya çalıştığını net bir şekilde belirlemek önemlidir. Durumu objektif bir şekilde değerlendirin ve potansiyel tehditleri tanımlayın.

Engellerle başa çıkmak için stratejik bir plan oluşturun. Hedeflerinizi belirleyin ve bu hedeflere ulaşmak için adımlarınızı planlayın. Mücadeleci ancak sağlam bir strateji izleyin.

Kendinize olan güveninizi koruyun ve kararlılıkla ilerleyin. Engellerle karşılaştığınızda pes etmek yerine, kararlılıkla hedeflerinize doğru ilerlemeye devam edin. 

Bu zorlu dönemde sizi destekleyen kişilerle iletişimde olun. Ailenizden, arkadaşlarınızdan veya iş arkadaşlarınızdan destek alarak, moralinizi yüksek tutun ve zorlukların üstesinden gelin. Planlarınızı esnek tutun ve değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayın. 

Engellerle karşılaştığınızda alternatif çözümler bulmaya açık olun ve esneklik gösterin. Kendinizi sürekli olarak geliştirmeye odaklanın. Yeni beceriler öğrenmek, eğitimlere katılmak ve kariyerinizi ileriye taşıyacak adımlar atmak için fırsatları değerlendirin. 

Kariyerinizdeki potansiyeli gerçekleştirebilir ve engellerle başa çıkabilirsiniz. Kendinize olan güveninizi koruyun ve kararlılıkla ilerleyin.

Kova Burcu: Yurtdışı seyahatlerinizin olma ihtimali yüksekse, bu süreçte doğru hazırlıkları yapmalısınız potansiyel zorluklarla karşılaşma durumu olabilir. 

Seyahatinizin belirli bir tarihi varsa, gerekli pasaport ve vize gibi tüm belgelerinizin güncel ve doğru olduğundan emin olun. Ayrıca seyahat sigortanızın da geçerli olduğundan emin olun. 

Yurtdışında kullanmak üzere yeterli miktarda nakit paranızın yanı sıra kredi kartlarınızın da işlevsel olduğundan emin olun. Ayrıca banka ve finansal işlemlerinizi önceden düzenleyin. Akademik kariyerinizde başarı elde edebileceğiniz bir döneme girmeniz olası iken bir seçilme sınavıyla ilgili sorunlarla karşılaşma olasılığı, bu süreci karmaşık hale getirebilir. 

Bu süreç stresli olabilir, bu yüzden duygusal sağlığınıza özen gösterin. Stresle başa çıkma teknikleri uygulayın, destekleyici bir arkadaş veya aile üyesiyle konuşun ve kendinizi motive edici aktivitelere zaman ayırın. 

Sorunlarla uğraşırken, geleceğe odaklanmayı unutmayın. Başarılarınızı ve hedeflerinizi hatırlayarak, mevcut zorlukların üstesinden geleceğinizi hatırlayın. 

6 aylık süreçte evli iseniz kaynana/kayınpeder, ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir bu eski bir sağlık sorununun gündeme gelmesi olabilir. Eski bir sağlık sorununun gündeme gelmesi durumunda, durumu objektif bir şekilde değerlendirin. Sağlık sorununun ne kadar ciddi olduğunu ve nasıl bir tedavi süreci gerektirdiğini anlamak için profesyonel bir sağlık uzmanından yardım alın. Aile içinde uyumlu bir ortam sağlayabilirsiniz. Önemli olan, sakin kalmak, dürüst iletişim kurmak ve birlikte hareket etmektir.

Balık Burcu: Eşiniz veya iş ortağınızdan gelecek potansiyel kazançta bir problemle karşılaşabilirsiniz. Bu tür durumlarla başa çıkmanın bazı yollarını arayabilirsiniz. 

Öncelikle, eşiniz veya iş ortağınızla açık ve dürüst bir iletişim kurun. Potansiyel sorunları zamanında fark edin ve birlikte çözüm yolları arayın. 

Sorunların kökenini belirleyin ve neyin yanlış gittiğini anlamaya çalışın. Potansiyel kazançta bir problem yaşamanıza neden olan faktörleri tespit edin.

Sorun karmaşıksa veya çözüme ulaşmak zor görünüyorsa, bir uzmandan yardım alın. Bir finansal danışman veya evlilik terapisti, sorunları daha objektif bir şekilde değerlendirebilir ve size rehberlik edebilir. 

Eş veya iş ortağından gelecek potansiyel kazançlarda yaşanan problemler her zaman rahatsız edici olabilir, ancak açık iletişim, iş birliği ve esneklikle, sorunların üstesinden gelebilir ve daha güçlü bir ilişki kurabilirsiniz.

Eğer bu dönemde kredi çekmek zorunda kalırsanız, mutlaka koruyucu sigorta yaptırmayı unutmayın. Koruyucu sigorta, beklenmedik durumlar veya beklenmedik mali zorluklarla karşılaştığınızda kredi ödemelerinizi güvence altına alabilir.

Spor yaparken veya egzersiz yaparken güvenlik kurallarına dikkat edin. Ekipmanları doğru şekilde kullanın, yeterli ısınma yapın ve uygun teknikleri uygulayarak sakatlanma riskini azaltın. Stres, bazen dikkat dağınıklığına ve dikkatsizliğe neden olabilir, bu da kazalara neden olabilir. Stres yönetimi tekniklerini uygulayarak rahatlamanıza yardımcı olun ve zihinsel Güvenliğinizi ve sağlığınızı her zaman ön planda tutun ve riskli durumlardan kaçınmak için dikkatli olun. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız

Funda Yılmaz yazıları

Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •