Dünya Kupası’na ikinci maçında veda eden Türkiye, gruptaki üçüncü karşılaşmasında ABD ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar rakibini 3-2 mağlup ederek 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası’nda ilk galibiyetini elde etti. Gecikmeli zafer gündem olurken gazeteci Cüneyt Özdemir, X hesabından gol sevincini paylaştı. Özdemir’in coşkulu paylaşımı bazıları tarafından “abartılı” bulununca yorumlar yağdı. Bu yorumlardan birini de Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın yaptı. Aydın’ın eleştirisi üzerine Özdemir’den küfürlü bir yanıt geldi.
Dünya Kupası'ndaki ikinci maçında turnuvaya veda etmesi kesinleşen Türkiye, prestij mücadelesinde ABD ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-2 mağlup eden Türkiye, bu skorla birlikte tam 24 yıl sonra Dünya Kupası'ndaki ilk galibiyetini elde etti.
A Milli Takım'ın turnuvaya veda ettikten sonra gelen bu gecikmeli galibiyeti sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, gazeteci Cüneyt Özdemir’in X (eski adıyla Twitter) hesabı üzerinden paylaştığı coşkulu gol sevinci gündeme oturdu.
İlk iki maçını kaybeden Türkiye, ABD karşısında aldığı bu galibiyete Özdemir’in sevinci, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından "abartılı" bulunarak eleştirildi. Yüzlerce yorum arasında en dikkat çeken isim ise Yemeksepeti'nin kurucusu iş insanı Nevzat Aydın oldu.

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın, söz konusu gönderiye 'Sevinilebilir, onda sıkıntı yok da olay külliyen tiyatro' yorumunda bulundu.
Cüneyt Özdemir ise 'Bi s.ktrolup gidebilirsiniz!' dedi ve şöyle devam etti:
'Ada eleştirilerini atlamadınız değil mi? Kolay değil görgüsüzlük Nevzat bey…
Bi s.ktrolup gidebilirsiniz!
Hak ettiğiniz seviye bu sizin. Milli Takımımızın galibiyetini sevinirken de, hesabını sizin gibi sonradan görmelere sormayalım izninizle…
( Hadsize had bildirmek öksüze kaftan giydirmek gibidir)'

Nevzat Aydın'dan ise yanıt gecikmedi. Aydın, Özdemir'e; 'Hah şöyle gerçek yüzünü göster Cüneyt. Herkes senin nasıl bir kompleksli hıyar ve yalaka olduğunu görsün. 😊' yanıtını verdi.
Kısa sürede viral olan bu polemik, futbol gündeminin önüne geçerek sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girerken ikili gün boyu karşılıklı tweetlere devam etti.




















