SON DAKİKA

İstanbul'da bir aileyi yok eden zehirlenme faciasında gözaltı sayısı 11'e yükseldi...

İstanbul'da bir aileyi yok eden zehirlenme faciasında gözaltı sayısı 11'e yükseldi...
A- A+

Anne Çiğdem Böcek ile iki küçük çocuğun yaşamını yitirdiği, baba Servet Böcek’in ise hastanede yoğun bakımda hayati tehlikeyle verdiği kritik mücadele sonrası genişleyen soruşturmada gözaltı sayısı 11’e yükseldi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde, anne ve iki çocuğunun yaşamını yitirdiği Böcek ailesinin kaldığı oteldeki resepsiyon görevlileri ve oteli ilaçlayan şirketin sahibi de gözaltına alındı.

İstanbul Fatih’teki bir otelde kalan Almanya'dan gelen Böcek Ailesi Ortaköy ziyaretlerinin ardından felaket yaşadı. İki çocuk ve anne öldü. Baba hala entübe. Böcek ailesinin yaşadığı felaket için ilk olarak kumpir ve midye zehirlenmesi denmişti.

OTELİN İLAÇLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Soruşturma başladıktan sonra gözaltılar oldu. Otele mühür vuruldu. Otelde başka turistlerin de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmalarının ardından otelin ilaçlandığı ortaya çıktı.

GÖZALTI SAYISI YÜKSELDİ: İLAÇ ŞİRKETİ SAHİBİ DE GÖZALTINA ALINDI…

Soruşturma kapsamında Böcek ailesinin yemek yediği yerlerdeki dört kişi, otelin sorumlusu, ilaçlama şirketinin sahibi, ilaçlamayı yapan kişi ve otelin yakınındaki bir fırıncı geçtiğimiz günlerde gözaltına alınmıştı.

Bugün soruşturma kapsamında oteldeki 2 resepsiyonist ve ilaç şirketi sahibi de gözaltına alındı

Gözaltında olan şüpheli listesi:

1- Lokumcunun sahibi
2- Kokoreçcinin sahibi
3- Midyeci
4- Kafe işletmecisi
5- Otel sorumlusu
6- İlaçlama şirketinin sahibi
7- İlaçlamayı yapan kişi
8- Otel yakınındaki fırıncı
9- Otel görevlisi
10- Otel Görevlisi
11- İlaçlama şirketinin sahibi

NUMUNELER İNCELEME ALTINDA…

Böcek Ailesinin tükettiği yiyeceklere ilişkin numuneler toplanırken, analiz süreci Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü laboratuvarlarında devam ediyor. Hayatta kalan baba Servet Böcek’in tedavisinin hastanede sürdüğü devam ederken, hayatını kaybeden üç kişinin kesin ölüm nedeni, yapılacak toksikolojik analizler ve laboratuvar raporlarının ardından netlik kazanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •