SON DAKİKA

TV8 'Halka Arz' oluyor... Acun Ilıcalı TV8'e ortak alacak!

TV8 'Halka Arz' oluyor... Acun Ilıcalı TV8'e ortak alacak!
A- A+

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 TV Yayıncılık A.Ş., sermaye artırımı ve ortak satışı yöntemiyle halka arz sürecini başlatmak için Sermaye Piyasası Kurulu’na resmi başvuruyu yaptı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8 TV Yayıncılık A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamayla halka arz sürecini başlatmak için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulunduğunu duyurdu.

Duyuruda, yönetim kurulu tarafından şirket paylarının ortak satışı ve sermaye artırımı suretiyle halka arz edilmesine ve bu kapsamda ilgili başvuruların gerçekleştirilmesinin kararlaştırıldığı ifade edildi.

Halka arz, şirketin 3.200.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde olmak üzere, çıkarılmış sermayesinin mevcut ortağın yeni pay alma haklarının tamamen kısıtlanarak tamamı nakit karşılığı olarak 150.000.000 TL'den, 21.000.000 TL kadar artırılarak 171.000.000 TL'ye çıkarılması ve pay sahibi Acun Medya Holding'in şirket nezdinde sahip olduğu paylardan 14.000.000 TL nominal değerli, 14.000.000 adet payın ortak satışı yoluyla halka arz edilmesi suretiyle gerçekleştirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •