İBB soruşturmasının iddianamesinin tamamlanmasının ardından Rasim Ozan Kütahyalı'dan gündem olan açıklamalar geldi. Tutuklu Murat Ongun'la ilgili ‘ölüm’ iddiasında bulunan Rasim Ozan Kütahyalı, kısa süre önce cezaevinde ölü bulunan Thodex'in sahibi Faruk Özer'i örnek gösterdi.
Rasim Ozan Kütahyalı, Lider Haber TV'deki canlı yayında Ekrem İmamoğlu ile birlikte İBB soruşturması kapsamında tutuklanan İBB Medya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ongun hakkında şok ifadeler kullandı.
Geçtiğimiz haftalarda Tekirdağ 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda ölü bulunan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'i örnek gösteren Kütahyalı, "Murat Ongun ya itirafçı olacak ya da hapisten cesedi çıkarsa da şaşırmam. Thodex'in sahibi çocuk öldü gitti. 'Aaa Murat Ongun içeride kendini asmış' derlerse, şaşırmam" şeklinde konuştu.
Rasim Ozan Kütahyalı, konuşmasında hem İmralı Süreci hem de İBB soruşturmasında bir bir dediklerinin yaşanması nedeniyle, 'Rastradamus ' lakabı ile anıldığını belirterek, "Olacak olanı söylüyorum" dedi.
"THODEX'İN SAHİBİ ÖLDÜ GİTTİ, HAPİSTEN CESEDİN ÇIKAR"
Rasim Ozan Kütahyalı’nın, 'Ben olanı, olacak olanı söylüyorum' diyerek sarf ettiği sözler şöyle:
"Ben tahminlerimi söylüyorum. Bunu yargı karar verir ama her öngörü biliyorsunuz benim diğer bir lakabım da sıradan.
Ben olanı söylerim. Olanı söylerim. Ha burada ben daha önce de söyledim.
Şimdi mesela özellikle Murat Ongun'un ya itirafçı olacak, satacak ki istedi Ekrem İmamoğlu'nu ya da hapisten mesela cesedi çıkarsa da şaşırmam.
Murat Ongun'un. Thodex'in sahibi çocuk mesela öldü gitti. Bak ben ön görümü koyuyorum. Hapisten cesedi çıkar.
"Aaa Murat Ongun içeride kendini asmış." Şaşırmam. Ben olacak olanı söylüyorum. Aslında ben burada direkt İmamoğlu'na da biraz üzülüyorum."



















