SON DAKİKA

Elazığ'da maden ocağında göçük! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi...

Elazığ'da maden ocağında göçük! Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi...
A- A+

Elazığ’ın Palu ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. Olay yerine AFAD, UMKE, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. AFAD'dan ve Elazığ Valiliği'nden yapılan açıklamada göçük altında 1 işçinin kaldığı bildirildi.

Elazığ'ın Palu ilçesinde maden ocağında göçük meydana geldi.

İlçenin Kayaönü köyü mevkisinde özel bir krom madeninde henüz belirlenemeyen nedenle göçük oluştu. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma, 112 Acil Sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

1 İŞÇİ GÖÇÜK ALTINDA

İlk belirlemelere göre göçük altında kaldığı değerlendirilen 1 işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı. AFAD'dan yapılan ilk açıklamada, "Saat 09:54'de Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir madencilik işletmesinde göçük meydana geldiği ve 1 işçinin mahsur kaldığı bilgisi alınmıştır. Müdahale ekiplerimiz ivedilikle olay bölgesine sevk edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •