SON DAKİKA

Hamaney son noktayı koydu: "Siyonistlerle asla anlaşmayacağız..!”

Hamaney son noktayı koydu:
A- A+

İran lideri Hamaney, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Siyonist teröristler” ile asla görüşmeyeceklerini ve “Siyonist varlık" ile mücadele etmenin tek yolunun güç kullanmak olduğunu söyledi.

İran lideri Ayetullah Hamaney, İran-İsrail arasında süren çatışmalara ve ABD’nin savaşa dahil olma sürecine ilişkin kısa bir açıklama yaptı. Hamaney “Siyonist teröristler” olarak nitelediği İsrail ile hiçbir şekilde görüşme yapılmayacağını söyledi.

'SİYONİSTLERLE ASLA ANLAŞMAYACAĞIZ'

Hamaney’in sosyal medya platformu X üzerindeki Arapça hesabından yapılan paylaşımda “Terörist Siyonist oluşumun icabına güç yoluyla bakılmalıdır. Siyonistlerle asla anlaşmayacağız” ifadeleri kullanıldı.

GÜÇLÜ BİR CEVAP VERMELİYİZ…

Hamaney İsrail’in saldırılarına karşı sert misillemeler yapılacağını tekrar belirtirken ise “Siyonistlere merhamet göstermeyeceğiz” şeklinde konuştu. Hamaney İngilizce hesabından yaptığı paylaşımda, “Terörist Siyonist rejime güçlü bir cevap vermeliyiz” diyerek İran’ın misillemelerinde duraksama olmayacağını açıkladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •