SON DAKİKA

Cem Küçük'ün canlı yayındaki sözleri gündem oldu: 'Savcının gönderdiği yazılarda var bu...'

Cem Küçük'ün canlı yayındaki sözleri gündem oldu: 'Savcının gönderdiği yazılarda var bu...'
A- A+

İktidara yakınlığı ile bilinen Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, TGRT Haber canlı yayınında bir tartışmada, "Savcının gönderdiği yazılarda var bu" ifadelerini kullandı. Küçük'ün hemen sonra kendisini düzeltmesi sosyal medyada gündem oldu.

Son dönemde daha soruşturmalar bile başlamadan gözaltı ve tutuklamaları önceden katıldığı canlı yayınlarda isim vererek açıklayan Cem Küçük, TGRT Haber canlı yayınında "Savcının gönderdiği yazılarda var bu" dedi. Küçük hemen sonra 'sızdığı' diyerek kendisini düzeltmeye çalıştı. O anlar sosyal medyanın gündemine düştü.

Cem Küçük daha önce yaptığı bir açıklamada İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'in kendisinin arkadaşı olduğunu söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •