Hazal Kaya'nın kozmetik markalı 'İmamoğlu eylemlerine' destek paylaşımına tepki yağdı!

Hazal Kaya'nın kozmetik markalı 'İmamoğlu eylemlerine' destek paylaşımına tepki yağdı!
A- A+

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla başlayan ve tutuklanmasıyla devam eden Saraçhane eylemlerine destek paylaşımı yapan oyuncu Hazal Kaya, yine tepkilerin odağında geldi. Nedeni ise İmamoğlu’na destek eylemlerinde Türkiye elçisi olduğu kozmetik markasının yer aldığı bir pankartı paylaşıp, “Reklam” ibaresi eklemesi oldu… Kaya, tepkiler üzerine gönderiyi sildi ve sosyal medyada gündem olan bir açıklamayla kendisini savundu. Ünlü oyuncu X'te Trend Topic (TT) oldu. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına dair paylaşım yapmayan Hazal Kaya ise sessizliğini günler sonra bozmuştu. Kaya, sosyal medya hesabından paylaşım gerçekleştirmişti.

Hazal Kaya'nın "Reklam" ibaresi koyduğu ve Türkiye elçisi olduğu kozmetik markasının adının yer aldığı bir pankart...

Oyuncu Kaya'nın Instagram hesabından paylaştığı bu gönderi okların kendisine çevrilmesine neden oldu. Hazal Kaya, Lancome markasının Türkiye elçisi... Bir vatandaş, Ekrem İmamoğlu’na destek için gerçekleşen eylemlere “Gözaltı mı? Benimki Lancome” yazılı bir pankartla katıldı. Ünlü oyuncu ise elçisi olduğu markanın yer aldığı pankartı 'Gurur duyduk” sözleriyle paylaştı. Gönderisinin altına ise “Marka görünüyor diye reklam mı hocam?” notunu düştü.

Hazal Kaya daha sonra yaptığı savunmayla daha da tepki çekti… Kaya, tepkiler üzerine paylaşımını sildi ve ardından bu açıklamayı yaptı:

“Alanın görünülrüğünü ufak bir şakayla kendimce desteklemek istemiştim, yanlış anlaşılmalara sebep oldu sanırım. Rimeliniz akmasın ayağınıza taş değmesin.”

Bu paylaşımların ardından sosyal medyada Hazal Kaya'ya tepki yağdı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •