Koç burcundaki agresif dolunay... 'Koç dolunayı geliyor, sakin kalalım!'

Koç burcundaki agresif dolunay... 'Koç dolunayı geliyor, sakin kalalım!'
A- A+

Astrolog Aslı Zor'un yazısı…

DOLUNAYIN MOTTOSU “SAKİN KALABİLİRSEN KAZANAN OLURSUN”

Herkese merhabalar,

17 Ekim 2024 tarihinde Ankara koordinatlarına göre saat 14:26 Koç burcunun 24 derecesinde bir dolunay gerçekleşecektir. 

Dolunay zamanları tamamlanma ve olayların görünür olduğu zamanlardır. Güneş ve Ay'ın karşı karşıya geldiği zamanlar olması sebebi ile yüksek enerji barındırırlar. 

Koç burcu, mücadele, agresyon, savaş, hırs, cesaret konularını ifade eder. 

Dolunayın öncü burçta olması olayların hızla etkisini gösterecektir.

Kişisel olarak koç burcunuzu yöneten ev konularından etki alırsınız. Dolunayın etkisi ile kişisel olarak daha fazla hırs, öfke meyilli olabiliriz. En çok ihtiyacımız olan bu süreçte sakin kalabilmek. İkili ilişkilerimizde, ailevi ilişkilerimizde bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Tutulmada Plüton gezegeni karşıt açı yapması özellikle manipülasyona, baskıya karşı mücadeleyi agresif bir şekilde karşılık verebileceğimizi anlatabilir. En önemli açısı Marsın apeksinde olduğu t kare açı kalıbıdır. Zaten anlaşamadığımız konularda artık patlama noktasına geldiğimizi karşılık vereceğimizi, vereceğimiz karşılığın pek de yumuşak olmayacağı ortada. Bu sebeple ne olursa olsun sakin kalmaya özen göstermeliyiz. Gerçeklerle yüzleşip yara alabilir, ama mücadeleye devam edeceğiz. 

Tutulmada bazı sabit yıldızlar eşlik etmektedir. 

Bu tutulma ile;

Sanatsal konular, özellikle sanat ve sporla ilgili başarılar, 

Dini konular, 

Kamusal alanlar, çalışanlar, 

Yasalarla ilgili konular, 

Ailevi konularda sorunlar, 

Ticaret ve mesleki anlamda başarısızlık, 

Yangınlar, yaralanmalar, suikast, ölüm ve öldürülme temaları ön plana çıkabilir. 

Sağlıkta baş bölgesi, migren, tansiyon konularına dikkat etmelisiniz.

Dünya Astrolojisi olarak baktığımızda, koç burcu yüksek toprak vergilerini, silahları, alınacak riskleri, start up yeni girişim konularını ifade eder. 

Ülkemize baktığımızda Natal haritamızda Merkür ve Satürn kavuşumunu tetiklediğini görüyoruz. Meclisin, kanunlarla ilgili yeni kararların alınabileceğini, yeni vergi tasarıları, yeni yapılacak anlaşmaları ifade etmektedir. 

DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİSİ :  

Koç burçları  ve yükseleni Koç olanlar: Kendinizle ilgili radikal kararlar alacağınız bir dolunay etkisi. Kariyeriniz ile ilgili gelişmeler hızlanacak. Sağlığınıza dikkat.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: Gizli kalmış, arkanızdan dönen işler gün yüzüne çıkabilir. iş arkadaşlarınız ya da çalışanlarla ilgili yaşadığınız sorunlar var ise çözümleme süreciniz için iyi bir dönem.

İkizler burçları ve yükselen İkizler: Sağlıkla ilgili biraz yorulmuş olabilirsiniz. Bazılarınız iş ortamınızda sıkıntılı durumlar yaşamış olabilirsiniz. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ile ilgili radikal bazı kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: Kariyer hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle artık yapamadığınızı düşündüğünüz konularla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Çocuklar ya da partnerle ilgili haberler gelebilir.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: Eğitimler, seyahatler, gündeminizde olabilir. Sosyal çevrenizden ya da arkadaşlarınızdan sizleri destekleyecek bazı teklifler alabilirsiniz. Aile içindeki sıkıntılara dikkat.

Başak burçları ve yükselen Başaklar: Ekonomik konular ön planda. Bazı sıkıntılı durumlar olabilir. Beklemediğiniz aniden ortaya çıkan ödemeler söz konusu. İş birlikleriniz var ise para kazanabilirsiniz. Yakın çevre ile iletişime dikkat.

Terazi burçları ve yükselen Teraziler: İkili ilişkileriniz, ortaklıklarınızla ilgili gündemleriniz ön planda. Beklemediğiniz maddi kazançlar gelebilir. Yurtdışı ile ilgili konular, ya da hukuksal konularınız var ise güzel sonuçlar alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili zorlu süreçler olabilir, sakin olmaya çalışın.

Akrep burçları ve yükselen Akrepler: Yakın çevreniz ile bazı restleşmeleriniz olabilir. Sağlık konularınız ön planda. Arkanızdan dönen bazı işler önünüze düşebilir. Yurtdışı, yüksek eğitim konularında mücadele ediyor ama olmuyor diyebilirsiniz. Biraz zorlanmalar olabilir.

Yay burçları ve yükselen Yaylar: Venüs’ün burcunuza geçmesi ile parlayacağınız ay sizi bekliyor. Ön planda olacağınız, bir süreç var önünüzde. Yeni bir iş teklifi alabilir ya da yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Spora ya da yeni bir hobiye başlayabilirsiniz.

Oğlak burçları ve yükselen Oğlaklar: Kendinizle ilgili dönüşeceğiniz konularla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkileriniz varsa ortaklı işlerinizle ilgili restleşmeler olabilir. Çalışma ortamız, iş hayatınız ile ilgili güzel gelişmeler olabilir. Ev ve aile konuları ile ilgili bazı gelişmeler olabilir.

Kova burçları ve yükselen Kovalar: Sağlık konuları, iş ortamınız çalışma koşullarınız, günlük rutinlerinizle ilgili konular ön planda. Yakın çevrenizden kadınlar tarafından destek gelebilir. Aşk hayatınız ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Yurt dışı ya da uzak seyahatler aracılığı ile tanışacağınız yeni birileri olabilir.

Balık burçları ve yükselen Balıklar: Maddi kazançlarınızı etkileyecek bir dolunay. Yakın çevre, kardeşlerle ilgili ilişkilerinizde beklemediğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ödemeler borçlar konusunda temkinli olun, dengede kalmaya çalışın.

Sevgilerimle.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •