Ekim ayında gökyüzü bizlere neler fısıldıyor?

Ekim ayında gökyüzü bizlere neler fısıldıyor?
A- A+

Aslı Zor'un yazısı…

Değerli okurlar;

Sonbaharın ikinci ayı olan ekim geldi çattı. Her aya bir anlam yüklesek Ekim hüzündür. Anadolu'da bu ay için "Gazel ayı" dendiği de olur, "gazel" "kuru yaprak" anlamına gelir. Bu ay için "Avara" diyenler de vardır. Ve ekim ayı kaçırmış olduğumuz fırsatların ayağımıza gelebileceği bir sürece gebe… Ekim ayında burcunuzda gerçekleşecek gelişmeleri merak ediyorsanız buyurun yazımıza...

Sevgili Koç ve yükselen burcu Koç olanlar;

Ekim ayının girişi ile birlikte gündemleriniz ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaşacak. Çocuğunuzla olan ilişkiniz, eşiniz ile olan ilişkiniz, partnerinizle olan ilişkiniz ya da arkadaşlarınızla olan diyaloglarınız ön planda olacak.

2 Ekim’de yaşanacak olan Terazi burcundaki tutulma sizlerin ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar ya da yeni kararlar almanızı destekleyecek bir tutulma olacak. Aşk hayatınız ya da ortaklı işlerle ilgili karar almanız gerekiyor ise tutunmadan sonraki haftaya kararlarınızı bırakmanızı tavsiye ederim. 

10 Ekim tarihi itibarıyla Jüpiter'in geri hareketi sizlerin eğitim, iletişim, yakın çevre konularını ön plana getirecektir. Bu konularla ilgili gündemleriniz olduğu takdirde yeniden gözden geçirebilirsiniz

 13 Ekim’de iletişim gezegenimiz Merkür'ün Akrep burcuna geçişiyle ay sonuna kadar maddi konular, alacak verecek dengesi, ödemeler ve parasal konularla ilgili neler yapmalısınız bu konular sizin zihninizi biraz meşgul edecek.

17 Ekim'de yaşanacak olan Dolunay sizlerin birinci evinizde gerçekleşecektir. Sağlığınıza bu dönemde özen göstermelisiniz. Ayrıca başlattığınız işleriniz varsa görünür hale gelebilir, nihayete erebilir.

23 ekim itibariyle yine ödemeler, parasal konularınız ön plana gelerek sizleri meşgul edecek, bu konuları dikkatli bir şekilde değerlendirmelisiniz.

Sevgili Boğa ve yükselen burcu Boğa olanlar;

Ekim ayının ana gündem konuları, çalışma hayatınız, iş koşullarınız, yanınızda ya da üstünüzde çalışanlar, günlük rutinleriniz, sağlık konularınız ön planda olacaktır.   

2 Ekim’de yaşanacak olan tutulma, yeni iş planlarınız varsa ya da mevcut işinizde daha verimli olabilmek adına günlük rutin hayatınızla da ilgili bazı yeni kararlar almanız konusunda sizleri tetikleyecek etkileri barındırmaktadır. 

13 Ekim'de Merkür gezegeninin Akrep burcuna geçişi ile birlikte,  ikili ilişkilerinizle  ilgili sevdiklerinize vakit  ayırmanız gerekebilir. Yeni girişimleriniz ya da yeni iş anlaşmalarınız oldu ise parasal anlamda karşılığını alabilirsiniz.

17 Ekim'deki dolunay sizlerin kadersel alanınızda gerçekleşecek olup müdahale edemeyeceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Arkanızdan çevrilen bir takım işleri öğrenebilir ya da elinizde olmayan dış koşullara bağlı bazı durumlar yaşayabilirsiniz.

17 ekim sonrası Venüs'ün de yay burcuna geçişi ile birlikte finansal konularınız, ödemeler krediler alacak verecek konularınız gündeme gelebilir.

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar;

Ekim ayının genelinde aile hayatı konularınız dışında aşk hayatınız, çocuklarınız, hobilerinize odaklı olabilirsiniz. Bu konulara daha çok vakit ayırıp, insan ilişkilerinde de denge arayışı içerisinde olabilirsiniz. 

2 Ekim tarihinde yaşanacak olan tutulma ile birlikte çocuğu olmayan ikizler yeni bir bebek haberi alabilir, çocuğu olan ikizler onlarla ilgili önemli kararlar alabilir, bekar olan ikizler yeni bir aşk kapınızı çalabilir.

Venüs'ün akrep burcuna geçişiyle çalışma koşullarınız ön plana gelebilir bu konularda daha sağlam adımlar atmak isteyebilirsiniz. Çalışma ortamıyla ilgili ikili ilişkilerinizde bazı krizli durumlar yaşamınız mümkün.

17 Ekim'deki dolunay sizlerin sosyal çevreniz ya da arkadaş çevrenizde bazı değişimlere sebep olabilir. Bu dönemde kendinizi vakıf, dernek organizasyon gibi toplu işler içerisinde görebilirsiniz. Topluluklarla ilgili dikkat edeceğiniz en önemli şey fevri çıkışlar yapmamak, kalabalık ortamlarda daha sakin kalmaya çalışmak. 

Güneş’in akrep burcuna geçişi ile birlikte sağlığınız ve yine çalışma koşullarınız ön plana çıkabilir bu dönemde iştahınız da artış olabilir kilo alımına karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Yengeç ve yükselen burcu Yengeç olanlar;

Ekim ayının ana gündem konuları yabancı olmadığınız ev, aile, yuva konularınız olacaktır. Bu dönemde eviniz ile ilgili yapılması gereken ne varsa yapabilirsiniz.

2 Ekim'de yaşanacak olan tutulmanın da ev ve aile konularında olması ile yeni bir ev almak, taşınmak, tamirat ya da tadilat işleri ile uğraşmak  zorunda kalabilirsiniz.

13 Ekim'de Merkür'ün akrep geçişi ile aşk hayatınızla ilgili, çocuklarınızla ilgili ya da spekülatif yatırımlarınız var ise bu konularınız ön plana gelebilir.

17 Ekim'deki Koç burcundaki dolunay sizlerin kariyer evinizde gerçekleşecektir. Dolayısıyla işinizle ilgili ya da kariyerle ilgili toplum önünde görünen yüzünüz, statünüz ile ilgili bazı konular daha görünür olabilir. Bu konularla ilgili karar almak zorunda kalabilirsiniz, acele davranmayın.

 23 Ekim'de Güneş’in akrep burcuna geçişi ile daha keyifli vakit geçirebileceğiniz döneme giriş yapıyor olacaksınız.

Sevgili Aslan ve yükselen burcu Aslan olanlar;

Ekim ayı genelinde yakın çevreniz, akrabalarınız, komşularınız, iletişim konularınız, trafik, kısa seyahat konuları yoğun bir gündem yaratabilir.

2 Ekim’de yaşanacak olan tutulma sizlerin yine yakın çevrenizle ilgili olan alanınızda gerçekleşecektir. Bu tutulma ile gerek yakın çevreniz, gerek akrabalarınız, iletişim ya da eğitim konuları ile ilgili yeni kararlar almanız gerektirebilir. Ulaşım ve ticaret konularıyla da ilgili yeni gelişmeler olabilir.

13 Ekim’de Merkür'ün akrep burcuna geçişiyle birlikte ay sonuna kadar zihninizi aileniz, eviniz,  yuvanız İle ilgili konular daha yoğun meşgul edebilir. Aile içinde yaşanabilecek gerilimlere dikkat etmelisiniz.

 17 Ekim'deki dolunay sizlerin 9. evinizde gerçekleşecektir. Uzaklardan beklediğiniz bir haber alabilirsiniz. Yurt dışı konuları ile ilgili gündemleriniz var ise ya da yüksek eğitim ile ilgili devam eden konularınızın nihayete ermesi söz konusu olabilir. Ya da Eşinizin ailesi ile ilgili bazı konular gündeme gelebilir. 

Sevgili Başak ve yükselen burcu Başak olanlar;

Ekim ayında ana gündem konularınız kendi kazanç kaynaklarınızla ilgili olacaktır.

2 Ekim'deki yaşanacak olan tutulmanın da aynı evinizde gerçekleşmesi, kendi kazanç kaynaklarınızla ilgili yeni gelişmeleri tetikleyecektir.

10 Ekim tarihi itibarıyla kariyer konularımızla ilgili daha önce gündeme gelmiş olan bazı iş teklifleri ya da fırsatlar yeniden önünüze gelebilir.

 13 Ekim'de Merkür'ün akrep burcuna geçişi ile birlikte yakın çevreniz, akrabalarınız ile ilgili iletişimleriniz ön plana gelebilir. Yakın çevrenizin arasında bazı gerilimli durumlara şahit olabilir ve bu konularda onlara arabuluculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

17 Ekim'de yaşanacak olan dolunay ile  ortak kazançlarınız, eşinizin gelirleri ya da miras ve nafaka gibi devam eden konular var ise sonuç alabilirsiniz. 

Eylül ayında daha çok sağlığınızla ilgilenmiş olabilirsiniz ama Eylül ayı içerisinde başlattığımız bir iş var ise artık parasal anlamda kazanca dönüştürmeniz mümkün görünüyor.

Sevgili Terazi ve yükselen  burcu Terazi olanlar;

Ekim ayı sizler için dolu dolu geçecek. Özellikle hayatınızla ilgili önemli kararlar alabileceğiniz bir ay olabilir.

2 Ekim'deki yaşanacak olan kendi burcunuzdaki tutulma ile birlikte sağlığınızla ilgili, kendinizle ilgili ya da dış görünüşünüzle ilgili bazı yeni kararlar alabilirsiniz. Özellikle terazi burcunun ilk 5 derecesinde olanlar daha fazla etki alabilirler. Tam Güneşinizin üzerinde yaşayacağınızı tutulma çok önemli dönüm noktanız olabilir.

13 Ekim’de Merkür'ün akrep burcuna geçişi ile birlikte finansal konularınız daha yoğun olabilir . Bu konularla ilgili bazı sıkıntılarınız olması durumunda üzerine giderek sorunları çözebilirsiniz.

 17 Ekim'de yaşanacak olan dolunay sizlerin ikili ilişkileriniz ile ilgili bazı konuları nihayete erdirebilir ya da gizli olan bir takım şeyleri ön planı çıkarabilir. Annenizle aranızda ya da iş yaşamınızda önüne çıkabilecek bazı pürüzleri yoluna koymaya çalışmalısınız. 

Sevgili Akrep ve yükselen burcu Akrep olanlar;

Ekim ayı biraz daha inzivaya çekilmek, ön plana çıkmadan, sahne arkasından işlerinizi halledebileceğiniz bir zaman dilimi olacak. 

2 Ekim tarihinde yaşanacak olan tutulma ile birlikte, bazı konular sizlerin iradeniz dışında gerçekleşebilir.  Özellikle 9 ve 18 yıl önce hayatınızda önemli yaşadığınız olaylar var mı?  Bu olaylara benzer nitelikte bazı durumlarla karşılaşmanız mümkün.

13 Ekim'de Merkür'ün Akrep burcuna geçişi ile birlikte kendinizi daha rahat ifade edebilecek rahatlıkta hissedeceksiniz. 

 17 Ekim'deki dolunay sizlerin iş ve sağlık konuları ile ilgili alanlarda gerçekleşecektir. İş hayatınızda, çalışma ortamınızda, günlük rutinlerinizde bazı tamamlanması gereken durumlar söz konusu olabilir.

 23 Ekim'de Güneşinizin kendi burcunuza geçmesiyle birlikte kendinizi daha enerjik, daha güçlü, daha çekici hissedebileceğiniz döneme giriyorsunuz.  Bu dönemde kilo vermek isteyen akrepler diyete başlayabilirler, çok daha hızlı sonuç alabilirsiniz.

Sevgili Yay ve yükselen burcu Yay olanlar;

 Ekim ayı sizler için,  sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, gruplar, organizasyon işlerinizin yoğun olacağı bir dönem olacak. 

 2 Ekim tarihinde yaşanacak olan tutulma sosyal çevrenizde gerçekleşecek olup,  arkadaşlarınız ya da sosyal çevrenizde değişikliğe gidebilirsiniz.

 13 Ekim’de Merkür'ün Akrep burcuna geçişi ile birlikte düşüncelerinizde daha derine inmek isteyebilirsiniz. Korkularınız, kaygılarınız artabilir.

17 Ekim'deki yaşanacak olan dolunay ile birlikte aşk hayatınız varsa çocuğunuz ile devam eden süreçleriniz ile ilgili konular tamamlanabilir. Yada bekar olan yaylara yeni bir aşk gelebilir.

23 Ekim itibarıyla koşuşturmalarınıza biraz ara vererek geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Olaylara birazcık arka plandan seyirci olabilirsiniz.

Sevgili Oğlak ve yükselen burcu Oğlak olanlar;

Ekim ayında kariyeriniz mesleki konularınız, hedefleriniz, amaçlarınız daha da önem kazanacak.

2 Ekim tarihinde yaşanacak olan tutulma ile birlikte statünüz, hedefleriniz, meslekle ilgili, kariyerle ilgili gündemlerinizde yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.

13 Ekim'de Merkür'ün akrep burcuna geçişi ile birlikte arkadaş çevrenizde bazı gerilimli durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarımız arasında kıskanılmanız durumları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 

17 Ekim'de yaşanacak olan dolunay ile birlikte ev ve aile konularınız gündeme gelirken aileniz içerisinde yaşanabilecek bazı anlaşmazlık durumlarına karşı dengede kalmaya özen göstermelisiniz. Kariyerinize çok fazla vakit ayırarak ailenizi ihmal etmemeye çalışın. Bu dönemde aile ile ilgili kararlar almamaya çalışmalısınız. 

Sevgili Kova ve yükselen burcu Kova olanlar;

Ekim ayı ile birlikte uzak yerlere seyahat konularınız, eğitimleriniz, akademik hayatınız ön planda olacaktır. 

2 Ekim'de yaşanacak olan tutulmayla birlikte yeni bir seyahate çıkabilir, akademik kariyerinizle ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.  Yüksek eğitimlerinizin tamamlanması ile birlikte kariyer hayatınıza sağlayabileceğiniz yeni etkiler olabilir. 

13 Ekim'de Merkür'ün akrep burcuna geçişi ile beraber kariyer hayatınızdaki iletişim artarak yöneticinizle ya da kariyer konularımızla ilgili bazı fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

17 Ekim'de yaşanacak olan dolunayın yakın çevre gündemlerinizi ön plana taşıyabilir. Trafikte dikkatli araç kullanın. İş arkadaşlarınız ile iletişimsel gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

Sevgili Balık ve yükselen burcu Balık olanlar;

Ekim ayı sizlerin ortak kazançlarınızın ön planda olacağı bir ay.  Eşinizin kazançları, gelecek olan beklediğiniz miras, nafaka gibi konular var ise 2 Ekim'de yaşanacak olan tutulmayla birlikte hızlı bir etki alabilir. Bankadan kredi çekebilir ödemelerinizi yeniden yapılandırabilir, borçlarınızı yeniden düzene koymak isteyebilirsiniz. 

13 Ekim'de Merkür'ün akrep burcuna geçişi ile seyahat planlarınız  devreye girebilir. Hukuksal meseleler, eğitim konuları, eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

17 Ekim'deki dolunay  kendi kazanç alanınızda gerçekleşecek olup, daha önce başlatmış olduğunuz konularınız kazanç olarak sizlere geri gelebilir.  Bu dönemde çocuklarınıza, partnerinize yada kişisel hobileriniz için yapacağınız harcamalarınızda artış olabilir.

Sevgilerimle…

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •