Bu tarihe dikkat edin, 'Yeni Ay' mucizelerle geliyor..!

Bu tarihe dikkat edin, 'Yeni Ay' mucizelerle geliyor..!
A- A+

“8 Mayıs 2024’te gerçekleşecek yeni ay, Hıdırellez’de ne dilediyseniz, bunun için bir başlangıç verecek…”

Funda YILMAZ'ın yazısı…

Sevgili okurlar,

Yine o sevilen zamanlar geldi çattı. Baharın müjdecisi, doğanın uyanış bayramı Hıdırellez kapımızı çalıyor. 6 Mayıs, yani Hıdırellez, bizlere baharın taptaze enerjisini, doğanın yeniden canlanmasının coşkusunu getiriyor. Bu özel gün, Hızır ve İlyas Peygamberlerin buluştuğu, yardıma muhtaç olanlara umut olduğu gün olarak kabul edilir. Hıdırellez, bereketin ve sağlığın habercisi olarak gönüllerde yer edinmiş. Türkiye’de ise 5 Mayıs gecesi, yani Hıdırellez arifesinde başlayan kutlamalar, 6 Mayıs sabahına kadar sürer. 

UNESCO’nun Somut Olmayan Kültürel Miraslar Listesi’nde de yerini almış bu bayram, tüm Anadolu’yu, hatta Orta Asya’dan Balkanlar’a kadar geniş bir coğrafyayı sarıp sarmalar.

Bayram, sadece baharın gelişini değil, aynı zamanda içimizdeki umudu, neşeyi ve yenilenme arzusunu da kutlar. Hıdırellez, bizlere doğanın mucizelerini, yaşamın devam ettiğini hatırlatır. O halde gelin, Hıdırellez’de gönülden dileklerimizi göklere yollayalım ve baharın taze nefesini içimize çekelim.

Ay, ihtiyaçlarımızın ve zihinsel dünyamızın bir yansımasıdır. Özellikle Koç burcunun enerjik ve cesur ruhu, yeni başlangıçlar için mükemmel bir zemin hazırlar. İlginç bir tesadüf ki, bu yıl 5 Mayıs gece yarısı, Ay Koç burcunun 0 derecesinde olacak. Bu, evrenin bize sunduğu, dileklerimizi evrene taşıyabileceğimiz kuvvetli bir an demektir.

Yani, neye ihtiyacınız varsa, o dileği bu özel gecede evrene sunmak için harika bir fırsatınız olacak. İster aşk ister sağlık ister kariyer olsun, dileklerinizi yıldızlara fısıldayın ve Koç’un cesur enerjisini arkasına alarak, hayallerinize doğru ilk adımı atın.

“Dileklerinizi dilerken, gözlerinizi kapatın ve hayalinizdeki sahneyi canlandırın. Her ayrıntıyı, renkleri, sesleri ve duyguları hissedin. Örneğin, eğer yeni bir ev hayal ediyorsanız, o evin kapısını açtığınızı düşünün. Bahçesindeki çiçeklerin kokusunu alın, mutfakta pişen yemeğin mis kokusunu içinize çekin. Oturma odasında sevdiklerinizle geçireceğiniz sıcak anları hayal edin. Evinizin her köşesinde huzur ve mutluluğu hissedin. Dileğinizin gerçekleştiğini görmek için bu detayları hayal ederken, dileğinizi evrenle paylaşın ve onun gerçek olacağına inanın.”

Çünkü sonra…

8 Mayıs’ta Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, hayallerinizi somut adımlarla gerçeğe dönüştürme zamanının başlangıcı olacak. Bu güçlü enerji anında, hayalinizdeki işi kurmak, yeni bir ev satın almak ya da sağlıklı bir yaşam sürdürmek gibi hedeflerinize yönelik somut adımlar atmak için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Yeni Ay’ın enerjisi, bu tür girişimler için cesaret ve kararlılık sağlayacaktır.

Boğa burcunun toprak elementi, hayallerinizi gerçekleştirmek için gerekli sabır ve dayanıklılığı da temsil eder. Bu dönemde atacağınız adımlar, uzun vadede meyvelerini verecek sağlam temeller atmanıza yardımcı olacaktır."

Bu yüzden yılmak yok; sakın hemen, ee hani ‘olmadı’ demeyin. Bu, güzel bir sürecin başlangıcı olacak. Eğer kararlı olursanız! dileğiniz sizin olacak, bunu unutmayın. Uzun zamandır gökyüzü bu kadar nefes alma fırsatı vermemişti. Şimdi hep beraber nefes alıp, isteklerimize odaklanma zamanı.

Koçlar, artık gizli düşmanlarınızın kim olduğunu biliyorsunuz; hepsi açığa çıktı. Gerekli temizlikleri yaptınız ve şimdi yeni bir döneme adım atma zamanı. Dileklerinizi dileyin; inzivada geçirdiğiniz süreç, artık sizin için bir başlangıç. Ektiklerinizi biçmeye hazır olun.” 

Boğalar, neyi değiştirmek istiyorsanız, şimdi değiştirme zamanı. Düşüncelerinizden yaşam tarzınıza kadar, her şeyi yeniden şekillendirebilirsiniz. Haydi, tutun bir dilek ve bu yeni ay enerjisini kullanarak hayatınızdaki değişiklikleri başlatın.”

İkizler, hani o kazanamadığınız paralar, o size verilmeyen değer duygusu var ya; işte şimdi size doğru yola çıkmış gibi görünüyor. Dileyin ve yakalayın fırsatı.” 

 Yengeçler; İletişim problemleriniz yüzünden çok kırıldı kalbiniz, sizi anlamadılar. Şimdi ise her türlü iletişim sizin için geliyor. Yazın, çizin, şarkı söyleyin; hareket için dileyin. Başlangıç kutlu olsun.”

Aslanlar, ailevi problemlerden ne de çok çektiniz. Aile ve yuva kavramlarınız değişiyor; yepyeni bir dönem başlıyor. Kök sorunlarınız çözülecek. Hani almak istediğiniz o gayrimenkul var ya; hayal etmeye başlayın, çünkü süreç başladı.”

Başaklar, iş iş nereye kadar? Artık aşk zamanı. Mesela çocuk mu istiyorsunuz? Yapın bir başlangıç. Eğlenin, gezin, tozun; artık hayatı yaşamayı dileyin kendiniz için. Fırsatlar kapınızda.”

Teraziler, sıkıldığınız o günlük rutinleriniz var ya; işte, hepsini değiştirecek cesaretiniz olacak. Yeni bir iş, yeni bir plan, yeni bir proje dileyin; geliyor.”

Akrepler, yalnızlık Allah’a mahsus ama ‘bir kısmet çıkmadı mı?’ diyorsunuz. Ee, dileyin; tohumlar atılıyor. Ortak mı olmak istiyorsunuz, yoksa sorunlarınız mı var ortakla? Dile, düzeliyor. Rakipler şimdi senden korksun; adaletle savaş. Mutlu yeniay.”

Yaylar, ‘maddi durumum bir türlü düzelmedi mi?’ diyorsunuz. Borçlar, giderler, vergiler altında mı eziliyorsunuz? Ya da zorlu sağlık süreçlerinden mi geçtiniz… Ama unutmayın, Yaylar yılmaz. Bir dilek tutun, hayal edin; para size doğru akıyor, sağlık düzeliyor, keyif geliyor. Süreç başladı, iyileşiyoruz.”

Oğlaklar, belki de bir süredir adalet sizinle değildi, her şeyi bırakıp uzaklara gitmek istediniz ama olmadı. Ya da yurt dışından o çok istediğiniz oturum iznini almak istediniz. Şimdi hayal edin; açık çekiniz var. Yargı sizin yanınızda, yurtdışı hayalleriniz, e-ticaretiniz, sosyal medyanız, felsefeniz değişiyor; siz de değişiyorsunuz. Dileyin, start verildi ve süreç başladı.”

Kovalar, itibarınız mı zedelendi, iflas mı ettiniz? Ya da mal mülk, kariyere kariyer mi katmak hedefiniz? Ün şöhret mi. Dileyin, çünkü şimdi tepe noktası sizi bekliyor. Her şey düzeliyor, pesimizm bitiyor.”

Balıklar, ‘toplum beni anlamıyor’ mu diyordunuz? Büyük hayalleriniz ve umutlarınız tükenmiş miydi? Cemiyet, sosyal çevre hepsi bir kâbus gibi üstünüze mi çökmüştü? Şimdi derin bir nefes alın ve hepsinin düzeldiğini hayal edin, çünkü tam da bu noktada süreciniz başladı. Tazeleniyorsunuz.”

“Ve unutmayın, her yeni ay bir umut, her dilek bir başlangıçtır. Gökyüzünün sonsuzluğunda, yıldızların altında, tüm dileklerinizin gerçekleşmesi için içten bir niyet yeter. Hıdırellez’in sihirli atmosferinde, baharın canlandırıcı enerjisinde, hayallerinize kavuşmanız dileğiyle… Mutlu yeniaylar!”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •