AK Parti Ankara mitingi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Nedir bu Yavaş'lardan çektiğimiz!

AK Parti Ankara mitingi... Cumhurbaşkanı Erdoğan:
A- A+

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Anakara Adayı Turgut Altınok ile 'Büyük Ankara Mitingi'nde halka seslendi. CHP'yi hedef alan Erdoğan, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin "CHP’den hiçbir Allah’ın kulu çıkıp para kulelerinin doğru dürüst izahını yapamadı." dedi.

Millet Bahçesi'nde gerçekleşen Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Cumhur İttifak'ı Ankara Adayı Turgut Altınok ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Fuat Oktay da eşlik etti.

Rusya'ya taziye mesajı
Burada konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şu şekilde:

"Sözlerimin hemen başında dün Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırısı dolayısıyla Rusya hükümetine taziyelerimizi iletiyoruz. Terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Terör kimden gelirse gelsin kabul edilemez. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Ankara sanayisiyle, kültür ve sanatıyla, insanıyla ülkemizin parlayan yıldızıdır. Bugün burada Millet Bahçesi'nde bir araya gelen sizler tüm dünyaya mesaj veriyorsunuz. Bu Millet Bahçesi'ni Murat Kurum kardeşimiz bakanken burayı yaptı. Şimdi İstanbul'u kazanmak Murat kardeşimize yakışır. Keçiören'de de Altınok kardeşimiz bir çok eserlerimiz damgasını vurdu.

Çok partili siyasi hayata geçtiğimizden beri demokrasimizin başına kara bulutlar geldiği gibi baharı önce Ankara başlattı. Milletimizin her bir ferdinin hayatına dokunan hak ve özgürlük reformlarımız burada gerçekleşti.

"Nedir bu Yavaş'lardan çektiğimiz"
Ankara, Türkiye Yüzyılı'nın inşasına hazır.  Nedir bu Yavaş'lardan çektiğimiz ya. 5 yıl boşuna geçti. Onun için 31 Mart çok önemli, Ankara’yı, başkentlik sıfatına uygun hizmet veremeyenlerden kurtarmanın vakti çoktan gelmiştir.

CHP'nin takındığı tutum ülkemiz adın endişe vericidir. Sadece son 21 yılda bir dönem FETÖ ihanet çetesinin taşeronluğunu  üstlendi. Bu parti her dönem Amerika'nın, Avrupa'nın sesi oldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında kurulan tuhaf ittifakı hatırlıyorsunuz. Altılı Masa. Ne oldu hepsi dağıldı. Bu Altılı Masa'dan parlamentoya  giren var mı?. Birbirini yolda görseler selam vermeyecek olanları Cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadiyle, milletvekilliği kontenjan dağıtarak güya aynı masa etrafında bir araya getirdiler. Bay Bay Kemal ne oldu?

"CHP’den hiçbir Allah’ın kulu çıkıp para kulelerinin doğru dürüst izahını yapamadı"
Yeni adıyla DEM'e oy veren vatandaşlarımız da CHP'ye gönül veren vatandaşlarımız da bu karanlık ve kirli ilişkiyi içlerine sindiremiyor CHP’den hiçbir Allah’ın kulu çıkıp para kulelerinin doğru dürüst izahını yapamadı.  Milletimiz 31 Mart’ta, CHP’ye ve DEM’lendiği ortaklarına da AK Parti ve Cumhur İttifakına kaybettirmek için ortada dolananlara da hak ettiği cevabı verecek"

Altınok: Yavaş'tan sonra ok gibi biri lazım
Mitingte konuşan Altınok Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. "Yavaş ile olmuyor. Ankara'nın heba olan yıllarını telafi edeceğiz. Yavaş'tan sonra ok gibi biri lazım. " diyen Altınok Ankara'da İlçe belediyelerin dahi büyükşehir belediyesinden daha çok iş yaptığını iddia etti. Altınok, "Bizim yaptığımız eserlere Yavaş'ın hayali yetişmez." ifadelerini kullandı.  

Moskova'da yapılan saldırıyı kınadığını kaydeden Altınok, "Dünyada Nevruz Bayramı'ydı. Hem Türklerin Ergenokon'dan çıkış bayramı hem de bahar bayramı. Dolayısıyla İnşallah bir daha böyle acıları yaşamayız. Filistin'deki soykırımı da kınıyoruz. İnşallah bu mübarek günler dünyanın her köşesinde ezilen, sömürülen, mazlum milletlerin kurtuluşuna vesile olsun." şeklinde konuştu

Turgut Altınok, "emekliye ücretsiz" olan ulaşımı tekrar vaat etti
31 Mart'ta seçimi kazanması halinde vaatlerini sıralayan Altınok, zaten Ankara'da emekliye ücretsiz olan ulaşımı tekrar vaat etti. Altınok "Hiçbir emeklimizi darda bırakmayacağız. 31 Mart'tan sonra emeklilerimize ulaşım Ankara'da sınırsız, saatsiz ücretsiz olacak. 18 yaş ve üniversite öğrencilerimize ulaşım Ankara'da ücretsiz olacak" dedi.

Altınok'un diğer vaatlerini şu sözlerle sıraladı:

"Trafik problemini çözeceğiz. 2 bin yeni elektrikli otobüs, 80 kilometre metro. Yavaş'ın 58 kilometre sözü var. Fakat sevgili Ankaralılar, bakınız; 58 km metro sözü verip te 5 cm metro yapmayanlar nasıl aday oluyorlar. 5 yıl önce kredi yetkisi de verdik. Ama 5 yıldır vermiş olduğu 58km  metro sözünde 5cm dahi yapmamış olan bir başkan var. Geliyoruz emeklilerimize; 15 Nisan'da emeklilerimizin 5 bin lira hesaplarına yatıracağız. Doğalgaz desteğini 500 liradan 1000 liraya çıkarıyoruz. 3 ay değil 4 ay vereceğiz."

Fuat Oktay sahaya indi
Altınok'tan sonra konuşma yapan Fuat Oktay ise, "Ankara, Selahattin Demirtaş'a selam gönderenlere dur demeye hazır mı?" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •