Şubat'ın ikinci haftasında burçları neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için olumlu geçecek?

Şubat'ın ikinci haftasında burçları neler bekliyor? Bu hafta hangi burçlar için olumlu geçecek?
A- A+

Funda YILMAZ'ın yazısı…

Bu hafta, gökyüzü bize hava elementinin enerjisini getiriyor. Yıldızlar, bize hafiflik, iletişim ve esneklik getiriyor. Ancak unutmayın, burçlar sadece bir rehberdir, gerçek başarı sizin kararlılığınız ve çabanızla gelir. Haydi, gökyüzünün bize neler söylediğine bir göz atalım!

Koç Burcu: Sevgili Koç burçları! Bu hafta sizin için sosyal bir dönemin kapılarını aralıyoruz. Yıldızlar, yeni insanlarla tanışmak, bir derneğe üye olmak veya toplumsal aktivitelere katılmak için mükemmel bir zaman olduğunu söylüyor. Kim bilir, belki de bu süreçte yeni bir hobi keşfedeceksiniz!

Ayrıca, bazılarınızın anne tarafından bir miras konusu gündeme gelebilir. Finansal durumunuzda olumlu bir değişiklik yaşanabilir. Şans oyunlarında biraz şansınızı denemekte fayda var, çünkü yıldızlar sizin için parlak yanıyor olabilir. Üstelik maaşınızda bir artış olabilir, bu da sizi maddi olarak rahatlatabilir.

Bu hafta, bol bol organizasyonlara katılın. Belki de beklediğiniz özel bir karşılaşma tam da orada sizi bekliyor olabilir. Unutmayın, hayat bir macera ve her yeni gün, yeni bir fırsat demek! Bu enerjiyi değerlendirin, yeni insanlarla tanışın, keyifli anılar biriktirin. Yıldızlar sizinle, siz de bu haftayı dolu dolu yaşayın! Başarılar dilerim! 

Boğa Burcu: Merhaba sevgili Boğa burçları! Bu hafta gökyüzünde hukuki konular ön planda gibi duruyor. Eğer mahkemeye başvurmayı düşünüyorsanız, bu hafta görüşmeleri yapmak için harika bir zaman olabilir. Beklediğiniz sonuçlar da elinize geçebilir. Adaletin kapıları sizin için aralanabilir.

Ayrıca, annenizle kaliteli zaman geçirmek istiyorsanız, bu hafta tam zamanı! Onunla güzel anılar biriktirmek için fırsatları değerlendirin. Devletle ilgili işlemleriniz varsa, onları da bu hafta başlatabilirsiniz. İşleriniz düzenlenirken siz de rahat bir nefes alabilirsiniz. Şöhretin kapıları sizin için aralanabilir, bu fırsatları değerlendirmenizde fayda var.

İş yerindeki sıkıntılarınız çözülebilir ve işle ilgili başarılar sizi bekliyor olabilir. Unutmayın, her yeni gün yeni bir fırsattır. Haydi, yıldızların ışığı altında yürümeye devam edin! Başarılar dilerim! 

İkizler Burcu: Sevgili İkizler burçları! Bu hafta gökyüzünde yurtdışı seyahatleri ve yeni yerler keşfetme enerjisi var.  Eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız, uzun zamandır düşündüğünüz o eğitimi almanın tam zamanı! Yeni bilgilerle dolup taşabilir, hayatınıza renk katabilirsiniz. Aile içinde gereksiz bir konudan dolayı sorun yaşadıysanız, bu hafta bu sorunu çözme zamanı geldi. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi güçlendirmek için adım atın. Kaynana veya kayın pederinizle aranızdaki ilişkiyi düzeltmek, ilişkilerinizi daha sağlam temeller üzerine inşa etmenizi sağlayabilir. Bu hafta itibarı ile beklediğiniz terfi veya yeni bir proje haberi kapınızda olabilir. 

Üçüncü gözünüz açık, sezgileriniz kuvvetli olacak. Belki de kehanetleriniz gerçekleşecek gibi, içsel rehberliğinize güvenin.
Evliyseniz ve düğün yapmadıysanız, belki de eşinize küçük bir sürpriz yaparak bir kutlama hazırlamanın zamanı gelmiştir. Bu romantik hareket, ilişkinizi daha da kuvvetlendirebilir.

Uzlaşma yoluna girdiğiniz bir durum lehinize sonuçlanabilir.

Haydi, yıldızların ışığı altında yürümeye devam edin! Bu hafta size yeni keşifler, gelişim ve güzel sürprizler getirsin. Başarılar dilerim! 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç burçları! Eğer uzun bir süredir kendinizi bir krizin tam ortasında hissediyorsanız, belki de bu hafta rahat bir nefes almanın zamanı gelmiştir. Vergi borçları, kredilerle boğuşuyorsanız, belki de bunları yapılandırma fırsatları doğabilir. Beklediğiniz bir alacağınız varsa, bu hafta elinize geçebilir.

Eğer ameliyat olmanız gerekiyorsa, doktorunuzla bir planlama yapmanın tam zamanı. Derinlemesine yapmanız gereken araştırmalar varsa, artık başlayabilirsiniz. 
Belki de uzun süre beraber olacağınız yeni bir ev arkadaşı bulabilirsiniz. 

Psikolojik destek almak ve ruhunuzu yeni bir yöntemle tedavi etmek için harika bir zaman.

Ölmeden öldüm diyenleriniz varsa, yaşama dönmek için kapılar aralanıyor, fırsatları görün. Güvende hissedeceğiniz bir hafta sizi bekliyor.  Unutmayın, her zorluk bir fırsattır ve her yeni gün, yeni bir başlangıçtır. Haydi, yıldızların ışığı altında yürümeye devam edin! Başarılar dilerim!

Aslan Burcu: Sevgili Aslan burçları! Bu hafta ikili ilişkilerde yaşadığınız problemleri çözme zamanı geldi. Belki de "asla dönmez, ben çok hata yaptım, beni affetmez" dediğiniz kişilerle bile iletişim kurma fırsatı doğabilir. Açık düşmanlarınıza karşı galibiyet kazanacağınız bir döneme giriyorsunuz, rakipleriniz size saygı duyabilir.
Eğer astrologsanız, ikili ilişkileriniz sayesinde daha da tanınabilir olabilirsiniz. 

Taşınmayı düşünüyorsanız, bu konuda gelişme yaşayabilirsiniz. 

Bir hırsızlık yaşadıysanız, hırsızın yakalanması haberi alabilirsiniz. Resmi kontratınızla ilgili bir çözüm arıyorsanız, avukatınız aracılığıyla istediğiniz çözümü sağlayabilirsiniz. Evlilik gibi bir işi resmiyete dökmek isteyenleriniz için teklif gelebilir. Hafta fırsatlarla dolu, değerlendirin. Yıldızlar size parlak bir zaman vadederken, ilişkilerinizi düzeltmek ve başarıya ulaşmak için harekete geçme zamanı geldi. Haydi, yıldızların ışığı altında yürümeye devam edin! Başarılar dilerim!

Başak Burcu: Sevgili Başak burçları! Eğer evcil bir dost edinmek istiyorsanız, bu hafta tam zamanı. Belki de minik patili dost, bir barınakta sizinle tanışmayı bekliyor. 
Mevcut evcil dostunuzun sağlık problemleri varsa, veterinerden iyi haberler alabilirsiniz. Kendi sağlığınızla ilgili uzun zamandır tespit edilemeyen bir sorun yaşıyorsanız, bu hafta teşhis ve tedavi dönemi başlayabilir. Unutmayın, her tanı iyileşmenin başlangıcıdır. Detaylar içinde boğulmuş hissediyorsanız, bu hafta sorunları çözmek için fırsatlar doğabilir. Belki de size destek olacak bir ekip kurabilir veya işleri sınıflandırıp sıraya koyarak çözüme ulaşabilirsiniz.

Seçimlerle ilgili adaylık koymuşsanız, çalışmalarınız pozitif yönde ilerleyebilir.

Uzun zamandır tamiratını düşündüğünüz o şey neyse artık başlamalısınız. Bu kırdığınız bir kalp bile olabilir onun kalbini kazanmak için fırsat var .
Bu hafta fırsatlarla dolu, değerlendirin. Haydi, yıldızların ışığı altında yürümeye devam edin! Başarılar dilerim!

Terazi Burcu: Sevgili Terazi burçları! Eğer çocuk yapmaya karar verdiyseniz, doktorunuza danışarak ilerleme zamanı. Bu konuda size şans kapıları açılıyor. 

Mevcut çocuğunuz varsa, onunla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Boşanma aşamasındaysanız ve çocuğunuzu göremiyorsanız, avukatınızdan görüşme ile ilgili haber alabilirsiniz. Bekarsanız, tesadüfi bir karşılaşma sonucu ruh eşinizi bulabilirsiniz. Tutku ve haz ile dolu bir ilişki başlayabilir.  Babanızdan maddi bir destek görebilirsiniz veya mal varlığı edinmeniz için yanınızda olabilir. Bir çekilişten olumlu bir sonuç elde etme ihtimaliniz var.

Evliyseniz, sorunlarınızı çözebilir ve beraber unuttuğunuz romantik anıları yeniden yaşama fırsatı bulabilirsiniz. Haydi, yıldızların ışığı altında yürümeye devam edin! Başarılar dilerim!

Akrep Burcu: Sevgili Akrep burçları! Eğer gayrimenkule yatırım yapmayı düşünüyorsanız, bu hafta emlakçınızdan fırsat yakalayacağınız bir haber alabilirsiniz. Yatırım planlarınız için olumlu bir dönem başlıyor gibi görünüyor.

Babanızın yanında olmanız, ona destek vermeniz ve aranızdaki sorunları halletmeniz için iyi bir zaman. Belki de sizin onu aramanızı çok istiyor ve bu görüşme onu çok mutlu edecek. Aile bağlarını güçlendirmek için harika bir fırsat! Home ofis kurmayı düşünenler için de fırsatlar doğabilir. Uzun zamandır aradığınız kiralık daireyi bulabilirsiniz. 
Beklediğiniz bir konunun sonlanması da muhtemel. Aileden ayrılmak ve kendine yeni bir yol çizmek isteyenler adımlar atılabilir.

Ölmüş atalarınızın konularıyla uğraşmanız gerekebilir, aile bireyleri bir araya gelerek çöken toprağı yenileyip yeni bir mezar yaptırabilirler.  Miras konularıyla ilgili adımlar atmak için uygun bir dönem olabilir. Haydi, yıldızların ışığı altında yürümeye devam edin! Başarılar dilerim!

Yay Burcu: Sevgili Yay burçları! Kısa seyahatlere çıkma fırsatlarınız doğuyor. Belki daha önce vize başvurusunda bulundunuz ama çıkmadı, üzülmeyin. İlerleyen günlerde bu konuyu yeniden değerlendireceksiniz. 

Bu haftaki enerjiler, daha yakın yerlere seyahat etme fırsatları sunuyor. Bu seyahatler, size yeni bir entelektüel düşünce katabilir. Eğer turla bir seyahate çıkacaksanız, burada daha sonrasında sizin çok yakın çevreniz olacak bir kişi ile tanışmanız muhtemel. Büyük anlaşmalara imza atacağınız bir döneme giriyorsunuz. Belki bir iş değişikliği yapacak veya yeni bir projenin sözleşmesine imza atacaksınız. Özellikle basın, yayın, sosyal medya ve ticaret konularında şanslı fırsatlar doğabilir. Eğer bir Yay burcu olarak yazar veya öğretmenseniz, karşınıza çıkacak olan fırsatlar sizi bambaşka bir seviyeye taşıyabilir. Uzun zamandır dedikoduların hedefi olmuş, söylentiler duymuş olabilirsiniz. Bu hafta bunların son bulacağı bir dönemin başlangıcı.

Etrafınızdaki gereksiz olan kişiler temizleniyor ve rahat bir nefes alabileceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Sabrınızın karşılığını alacaksınız. Kargo aracılığı ile sürpriz bir hediye gelirse şaşırmayın. Haydi, yıldızların ışığı altında yürümeye devam edin! Başarılar dilerim!

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak burçları! Para konusunda uzun zamandır istediğiniz akışı sağlayamadığınızdan dert yanıyor olabilirsiniz. Verilen sözler tutulmamış olabilir ve bir kaosun içinde hissediyor olabilirsiniz. Ancak bu hafta, kendi değerleriniz, maddi kaynaklarınız ve varlıklarınız hakkında yepyeni fırsatların adımları duyuluyor olabilir. 
Ayrıca, değer verdiğiniz kişi ile sorun yaşadıysanız, bu sorun çözülebilir.

Aracı çalınmış olanlar, eşya kaybetmiş olanlar varsa, belki de bulunduğuna dair haberler alabilirsiniz. Yeni gelir kaynağı elde etmek isteyenler için maddi fırsatlar yakalanabilir. Refahınızın artması için fırsatlar yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Artık oturup beklemek yerine, yeniden ayağa kalkma zamanı. Ve muhtemelen bu konuda başarılı olacaksınız. Haydi, yıldızların ışığı altında yürümeye devam edin! Başarılar dilerim!

Kova Burcu: Sevgili Kova burçları! Bu hafta sizin için oldukça parlak ve dikkat çekici bir dönem olacak. Bütün gözler sizin üzerinizde olacak. 
Görünümünüzü değiştirmek için cesur adımlar atabilir ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Sağlık konularında yaşadığınız problemler düzelebilir, hatta sağlıklı bir yaşam tarzına adım atabilirsiniz. Bu hafta her şeyi bir kenara koyup, sadece sizin için önemli olan konulara odaklanabilirsiniz. Önceliğiniz kendi istekleriniz ve başarılarınız olacak. Ne istediğinizi ve neleri başarabileceğinizi net bir şekilde belirleyerek bu konuda ilerleme sağlamak için çaba harcayabilirsiniz. Yapmak istediğiniz her şeye odaklanmak ve olumlu başlangıçlar yapmak için bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Başarılar dilerim! 

Balık Burcu: Uzun zamandır arkanızdan iş çeviren gizli düşmanların hedefindeydiniz. Kötülüğün nereden geldiğini kavrayamıyor, konulara anlam veremiyordunuz. İşte bu hafta tüm bu gizemli düşmanlar açığa çıkabilir, muhtemelen kendi kazdıkları kuyuya düşerler.  Ruh haliniz o kadar karmaşık ki, zaman zaman kendinizi bile sabote etmiş olabilirsiniz. Artık bu kaosun çözülme zamanı. Tatile giderek ortamlardan uzaklaşıp, inzivaya çekilip kendinizi iyileştirebilirsiniz. 

Bu dönemde harika yazılar yazabilir, sanatsal eserler ortaya koyabilirsiniz. Belki bir söz yazarlığı, belki kitap veya senaryo olabilir ve bunun sonucunda çok olumlu bir kariyer fırsatı doğabilir. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz o projeyi artık kâğıda dökmeli ve fizibilite çalışmalarına başlamalısınız. Bazılarınız uzaktan bir ilişki yaşayabilir, bu sosyal medya aracılığıyla gelişebilir. 

Haydi, yıldızların ışığı altında yürümeye devam edin! Başarılar dilerim!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •