Dilan Polat 3 maymunu oynadı ama kurtulamadı! Dilan Polat’ın çalışanına verdiği talimat şok etti..!

Dilan Polat 3 maymunu oynadı ama kurtulamadı! Dilan Polat’ın çalışanına verdiği talimat şok etti..!
A- A+

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile aile bireylerinin de aralarında bulunduğu 18 kişiye yönelik yürütülen soruşturmada 12 kişi tutuklanmış, 6 kişi de adli kontrol şartı ile serbest kalmıştı. Cezaevine konulan Dilan Polat'ın emniyetteki ifadesine GÜNAYDIN ulaştı. Suçlamaları reddeden Dilan Polat, "Örgüt değil, aileyiz biz. Bana sosyal medya kitlem kazandırdı. Bir hikayem 24 saatte 6 milyon görüntülenme alıyor, güzellik merkezimde yüzlerce ürün satılıyor" dedi. Dilan Polat, üzerinde 28 mal varlığından haberdar olmadığını söyleyip "Ben sadece Çekmeköy'de oturduğumuz evi biliyorum" dedi. 3 maymunu oynayan Dilan Polat'ın polis baskınında çalışanına verdiği talimat ise şoke etti. İşte, Günaydın'dan Seda Nur Günaydın ile Emir SOMER'in haberi şöyle;

Dilan Polat'ın ifadesinin detayları...

İfadesinde ilk olarak 2007 yılında çalışmaya başladığını ve aynı yıl evlendiğini belirten Dilan Polat, 2014'den sonra doğum fotoğrafçılığı yapmaya başladığını ve o zamanki aylık gelirinin 7-10 bin lira olduğunu, ünlülerin fotoğrafçılığını yapınca sosyal medyada tanındığını anlattı. Polat, daha sonra kadınların vücutlarını güzelleştirmek için güzellik merkezi açtığını, sermayesini hatırlamadığını, firmasının aylık gelirini bilmediğini, bu işlerle eşinin ilgilendiğini ileri sürdü.

ÜZERİNE KAYITLI MAL VARLIĞI ÇOK, HABERİ YOK...

İfadesinde üzerine kayıtlı bir mal varlığı olup olmadığını bilmediğini söylerken Dilan Polat, Güzellik Kozmetik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin üzerine kayıtlı olduğunu ve ortağı bulunmadığını, geçmişte ise Dionseps adlı firmada Nez Demir ile ortak olduklarını ama ortaklığın artık devam etmediğini söyledi.

Kendisine sorulan Milda Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Şirketi'ne ait 16, kendisine ait ise 12 tane mal varlığı değerleriyle ilgili ise sadece Çekmeköy'de oturduğu ev hakkında bilgisi olduğunu dile getirdi.

"SOSYAL MEDYA KİTLEM KAZANDIRIYOR"

MASAK tarafından tespit edilen banka hareketlerini hatırlamadığını belirten Dilan Polat, "Çok yoğun çalışıyoruz. Çok yoğun talep görüyor. Sığamıyoruz bile. Şu anki dükkânımıza, sosyal medyada bir story attığım zaman bile yüzlerce paket satılıyor. Sosyal Medyada attığım 24 saatlik story 6 milyon görüntülenme alıyor. Dolayısıyla da birçok kadına ulaşabiliyorum. Bundan ötürü de Dilan Polat Güzellik Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üzerinden kazancım olmaktadır" dedi.

Rise And Shine firmasının sadece reklam yüzü olduğunu söyleyen Dilan Polat, "Firma sahibinin yetkilisinin Engin'in yengesi Nilgül Yılmaz olduğu biliyorum. Bu firmaya şahsi hesabımdan ya da firmalarımdan bir para akışı olup, olmadığını bilmiyorum" dedi.

ÖNCE MAGAZİNİ SORDU SONRA "SİL" TALİMATI VERDİ...

Çalışanı Burcu G. ile iş yerine polis geldiği gün konuşmaları ortaya çıkan Dilan Polat'ın çalışanına verdiği talimat şok etti. Telefonda çalışanıyla konuşan Polat'ın çalışanına magazincilerin orada olup olmadığını sorduğu, ardından çalışanının telefonu polislere verdiğini söylemesi üzerine "WhatsApp konuşmalarını ve grupları silin" şeklinde talimat verdiği ortaya çıktı.

Bu konu hakkında ifadesinde gruplarda fotoğrafları olduğunu ileri süren Polat, "Bu grup bizim önce/sonra grubumuzdur. (işlemlerden öncesi ve sonrası atılırdı.) Benimde orada vücudumun fotoğraflarının olması, ayrıca müşterilerimizin müstehcen görüntülerinin olması sebebiyle endişe ettim. Eşim Engin Polat'ın "Cansu telefonu vermesin..." şeklindeki görüşmesi bu telefonun şahısların kendi şahsi cep telefonu olmasından ötürü bizimle alakasının olmadığından böyle bir cümle kullanmıştır" dedi.

DİLAN POLAT VE ÇALIŞANININ KONUŞMALARI...

Konuşmanın İçeriği:

BURCU GÜLEN : alo
DİLAN POLAT : efendim burcu
BURCU GÜLEN : dilan hanım şey cansunun telefonunu aldılarda onlarda galiba
DİLAN POLAT : cansunun şahsi telefonunu niye alıyor ki
BURCU GÜLEN : bilmiyorum sen buranın nesisin dedi ondan sonra işte cansu dedi ki müdürüyüm dedi alayım telefonunu dedi aldı (diğer hedef engin polat konuşur: cansu telefonunu vermesin ne alakası var)
BURCU GÜLEN : aldılar direk mesajları
ENGİN POLAT : avukat geliyor avukata söylesin
BURCU GÜLEN : dilan hanım bence siz dilan hanım bence siz şey yapın mesajları geri çekin bizde hemen çıkalım gruptan silelim yönetici siz misiniz grubu direk silin
DİLAN POLAT : grupları komple sil hayatım temizle de sonra hepsini

Konuşmanın İçeriği:

BURCU GÜLEN : alo efendim dilan hanım DİLAN POLAT : ordalar mı hala
BURCU GÜLEN : evet evet hala burdalar şey şuan girişte bilgisayarları filan kontrol ediyorlar cansuyla birtanesi de yukarı filan çıktı hala burdalar
DİLAN POLAT : magazin falan geldi mi
BURCU GÜLEN : yok yok magazin yok da zaten bizim kadınlar magazin gibi dilan hanım DİLAN POLAT : hımm BURCU GÜLEN : yani gelmesine de çokta gerek yok bence hepsi çekiyor çünkü
DİLAN POLAT : izin vermeyin
BURCU GÜLEN : şey avukat naparlarsa yapsınlar hiç bir şey yapmayın diyor yani cansunun telefonu aldırmamış galiba
DİLAN POLAT : almışlar mı
BURCU GÜLEN : he hazalında almışlar cansununda almışlar siz yolda mısınız geliyor musunuz
DİLAN POLAT : hıhı yoldayım canım
BURCU GÜLEN : tamam tamam dilan hanım

AVUKATINI TANIMIYOR...

Avukat Ahmet Gün'ü ise çok tanımadığını söyleyen Dilan Polat, "Kendisini 3-4 kez gördüm, kendisine Seyhan Soylu'yla aramda olan husumet için dava vermiştim. O davada avukatlığımı üstlendi. Bundan ötürü ben kendisine herhangi bir ödeme yapmadım ama şirketten ödenmiş olabilir. Ahmet Gün'ün şirketlerdeki rolünü bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

"BİZ ÖRGÜT DEĞİLİZ AİLEYİZ"

Dilan Polat ifadesini "Biz çalışarak bu günlere geldik. Biz aileyiz örgüt değiliz. Sosyal medyada erişmiş olduğum takipçi kitlesi dolayısıyla ticaretimiz büyüdü ve bu günlere geldi. Sosyal medyada hakkımda geçen medya baskısı dolayısıyla iftiralar, yanlış beyanlar yapıldı. Tamamen ticaretimizi yapıp bunu da yasal şekilde faturalandırıyoruz. Her şey kayıtlı, Üstümüze sosyal medya baskısından ötürü atılan iftiraları, kara para aklama, bahis örgüt yasaklı maddeler gibi suçları ret ediyorum. Ben böyle bir suç oluşumunun içinde olmadım.

Gelirim tamamen yasaldır. Beni seven milyonlarca insan vardır. Herhangi bir kampanya yaptığım zaman Şubelerim ve kendi merkezimde tabiri caizse iğne atacak yer olmuyor. Herhangi bir açılışa gittiğimde bile bütün sokaklar sevenlerimle doluyor, fotoğraf çektirmekten insanlarla tanışmaktan yemek bile yiyemiyorum. Deprem zamanında deprem bölgelerine binlerce yardım yaptım. Sevenlerimin desteğini alarak, yine aynı şekilde yangınlarda hasta çocuklarda yardımlarım oldu" sözleriyle bitirdi.

Yazının devamı için TIKLAYIN!

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •