Sedat Peker'den Zehra Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban'a ilişkin yeni iddialar..!

Sedat Peker'den Zehra Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban'a ilişkin yeni iddialar..!
A- A+

Organize suç örgütü Sedat Peker, rüşvet ağı iddiaları ile gündeme gelen AK Partili Zehra Taşkesenlioğlu'na ilişkin yeni iddialar öne sürdü.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, danışmanı olarak bilinen Emre Olur'un hesabından bir dizi paylaşımda bulundu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na ilişkin yeni açıklamalarda bulunan Peker, şu ifadeleri kullandı:

''Twitter aleminin değerli insanları, 40 yaş altı, 40 yaş üstü (bizim ekip, ihtiyarlar); Zehra Taşkesenlioğlu ve Ünsal Ban’ın arasındaki boşanma davası niye açıldı biliyor musunuz? Durun size anlatayım. Ben 45 gün kadar önce yaptığım bir paylaşımımda şu üç ismi unutmayın diyerek ali fuat taşkesenlioğlu’nun zehra taşkesenlioğlu’nun ve Ünsal Ban’ın isimlerini unutmayın demiştim (hatırladınız değil mi?). Bu yaptığım paylaşım üzerine ortak bir dost vasıtasıyla bana ulaştı.

Kendisinin ve karısının bu olaylarda ilgisinin olmadığını, her şeyi ali fuat taşkesenlioğlunun yaptığını söyledi. Kendisini ve karısını bu olayın dışında tutmam karşılığında ali fuat taşkesenlioğlu hakkında tüm bilgileri vereceğini söyledi. Bu konuda kendisi ile anlaştık. Eşi ile beraber yurt dışına tatile gideceklerini, dönünce beni arayacağını söyledi. Takriben 15 gün sonra kendisi ile bir daha görüştük (galiba eşine benle yaptığı bu anlaşmayı anlatmış). Aradan 15-20 gün geçtikten sonra kendisi ile bir daha görüştük.

Bu görüşmemizde eşinin tavırlarından bahsetti. Gerekirse Dubai’ye benim yanıma gelip bilgileri burda bana teslim edeceğini söyledi. Daha sonra gündeme birden boşanma davası oturdu. Bu gelişmeler üzerine Ünsal Ban’ı gözaltına alıp tüm suçu ona yıkacaklarını ben anladım.

Düşüncemi kendisine söyledim. Senin yurt dışına çıkmana izin vermezler, sen bütün bilgileri bana anlat ben not alayım dedim (alışkanlık gereği bu üç konuşmayı da görüntülü olarak kaydettim, kayıtlar bende). Twitter aleminin insanları bilirsiniz ben sağlamcıyım. Bu anlattığımdan Ünsal Ban’ın masum olduğunu lütfen düşünmeyin. Birçok olayın içinde kendisi de var. Ancak ali fuat taşkesenlioğlu ve zehra taşkesenlioğluna kıyasla daha masumdur. Ünsal Ban’ın Gazi Üniversitesi öğretim görevliliğinden Türk Hava Kurumu Üniversitesine ayrıca Türk Hava Kurumunun vakfına yönetici olarak atanmasına, ayrıca da rektörlük sürecine dair bütün bilgiler bende mevcut. 2009 yılının Ekim ayında Türk Hava Kurumunun başkanlığına getirilen Osman Yıldırım’ın yolsuzluktan tutuklanıp cezaevine girme sürecindeki olaylarda da Ünsal Ban’ın dahili vardır. Ancak yine bir türlü kendini kurtarmıştır.

40 yaşından genç kardeşlerim size her zaman söyledim. Bende delil olmadan asla bir şey anlatmam. Kendimi size, sizi de bir başkalarına mahcup ettirmem. Bu ifşaatlarda sonuç alınmaya başlandı ancak bu bile yeterli değil.

Anlatacak insan bulamazsanız aynada kendinize anlatın bu sizi motive eder. Gündem oluşturmak konusunda kusura bakmasınlar ancak muhalefet partileri, muhalif gazeteciler çok başarılı değiller (daha doğrusu gündemi devam ettirebilmek konusunda başarılı değiller). Uzun yıllar önce Sn. Kılıçdaroğlu'nun kızı bir apartman dairesi aldı diye iktidar cenahı bu konuyu haftalarca gündem yaptı, sen bu parayı nerden buldun da o daireyi aldın diye.

KILIÇDAROĞLU DETAYI

Sn. Kılıçdaroğlu açıklama yaptı, bu dairenin fiyatı en fazla 100 bin dolar getirin bu parayı daireyi size verelim dedi. Sırf konuyu gündemden düşürmemek için parayı verip o daireyi satın aldılar. Daireyi kim satın aldı biliyor musunuz? Deyyusu Ekber hasan yeşildağın abisi zeki yeşildağ aldı (hafızam beni yanıltmıyorsa Güneş Gazetesi bu konuyu büyük bir haber yapmıştı). Yüce ALLAH aşkına adamlar bir daireyi haftalarca yolsuzluk gündemi diye canlı tutuyorlar.

Bir buçuk senedir her bir tanesi deve dişi kadar olan yolsuzluk olaylarını delilleri ile anlattım, en fazla iki gün gündemde tutabildiniz. Bir de sizler bu olayları yaşlı dayılara anlatırken yanlış strateji izliyorsunuz. Karşınızdaki insanları ikna edeceğinize fikirlerinde daha radikal hale getiriyorsunuz. İnsan etkileme sanatının en büyük uzmanı kabul edilen Dale Carnegie’nin 3 evet teorisi vardır. Sohbete başlarken “Hava çok güzel değil mi?” ya da bunun gibi karşınızdaki kişinin 3 kez evet demesini sağlayacak sorular sorun. 3 eveti aldıktan sonra anlatacaklarınıza karşınızdaki kişiler kabul etmeye daha hazır hale gelirler. Şunu asla unutmayın, fakir insanların (özellikle de dindarsa) sahip oldukları tek şey gururlarıdır.

Onları aşağılarsanız sizin söylediğiniz fikre karşı daha radikal tavır takınırlar. Yeni Şafak gazetesi size de bir sözüm var. Bugün benime ilgili bir haber yapmışsınız. Vakit bulursam bugün, bulamazsam yarın size de ziyarete gelecem. Gazeteci Fuat Uğur

bana taktığınız akap için size de ziyarete gelecem (senle sohbet edeceğiz senden parça koparmayacam). Ayrıca Ünsal Ban ile yaptığım ortalama 1.5 saatlik suç olaylarını anlattığı görüşmeyi Sn. Savcılık benimle temas kurarsa kendilerine verebilirim (zaten ben ileride kullanacam).

Twitter aleminin insanları, hem 40 yaş altı hem 40 yaş üstü, yüklenin. Bu skandalda büyük maden var. Maden derinleştikçe daha verimli hale gelir. Konuşun konuşturun gündemde tutun (Yeni şafakçılar bekleyin beni) Patronlarınıza selam vermeye gelecem.''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •