'Manuş Baba' Sivas'ta konsere çıkmadı ortalık karıştı! Yaşananları Ekşi sözlük'e taşındı...

'Manuş Baba' Sivas'ta konsere çıkmadı ortalık karıştı! Yaşananları Ekşi sözlük'e taşındı...
A- A+

Sivas'ta halka açık ve genellikle çocuklar için düzenlenen etkinlikte sahne alması beklenen Manuş Baba, konsere çıkmadı. Yaşananlara tepki gösteren bir seyirci, "Onun için yüzlerce çocuk 60 kilometre yol gelip, soğukta bekledi, ama o özür bile dilemedi" diyerek yaşananları Ekşi sözlük'e taşıdı.

Sivas'ta halka açık, ücretsiz olarak düzenlenen ve aylar öncesinden duyuruları yapılan etkinlik büyük bir skandalla son buldu.

Yıldız Dağı Kayak Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte sahne alacak isimler belirlenirken içlerinden en popüleri Manuş Baba'ydı.

Manuş Baba'ya çalıntı şarkı şoku - Son Dakika Magazin Haberleri

Çoğunluğun çocukların oluşturduğu seyirciler Yıldız Dağı Kayak Merkezi'ne gelebilmek için 60 kilometrelik yol kat edip dakikalarca konser alanında açıkta beklediler.

Soğuk havaya rağmen bekleyişlerini sürdüren seyircilere rağmen Manuş Baba'nın sahneye çıkmadı. Seyircilere konuyla ilgili herhangi bir açıklama da yapmayan Manuş Baba'ya tepkiler sosyal medyaya taşındı.

Banayasal isimli Ekşi Sözlük yazarı ise yaşananlarla ilgili "16 ocak 2022 manuş baba rezaleti" başlığıyla sözlükte konu açtı.

Ekşi Sözlük kimin? Ekşi Sözlük'ün sahibi kim? - Timeturk Haberİşte Ekşi sözlük yazarının anlattıkları:"bugün yıldızdağı kayak merkezinde gerçekleşmesi beklenen ve haftalar öncesinden duyurulan, ilan panolarına asılan sivas konserine, konser alanında olmasına rağmen soğuğu bahane ederek sahneye çıkmayan, profesyonellikten uzak davranan kişinin sebep olduğu rezalettir. sivas'ta ocak ayında nasıl bir hava bekliyordu da vazgeçti acaba? hayatında hiç konsere gitmemiş, hiç kayak merkezi görmemiş yüzlerce çocuk otobüslerle 60 km yol gittiler, saatlerce soğukta beklediler ama beyefendi üşümekten korktuğu için sahneye çıkmadı. görsel böylelerini şımartıp para kazandırmamak lazım.

çocuktu lan gelenler, belki bir daha hiç böyle bir imkan bulamayacak. ne hevesle, ne heyecanla beklediler bugünü.

arkadaşlar, konser halka açık, ücretsiz

bir konserdi. valilik bütçesiyle, çocuklara ocak ayı etkinliği şeklinde düzenlendi ve herkese açıktı.

rider falan bilmem ama kendisini bekleyen o kadar insan varken, hiç yoksa çıkıp, eline mikrofonu alıp bir iki kelam edebilirdi, etmedi. sahneye hiç çıkmadı."Soğuğu bahane edip sahneye çıkmayan Manuş Baba'ya hayranları tepki gösterdi  - Haberler MagazinKAYAK MERKEZİ'NDEN MANUŞ BABA'YA TEPKİ

Sivas Valiliği'nin himayesinde düzenlenen etkinlikle ilgili Yıldız Dağı Kayak Merkezi de Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayarak Manuş Baba'ya tepki gösterdi:

"1- Kamuoyuna duyurulur Saygıdeğer misafirlerimiz sizlerin güzel bir zaman geçirmeniz amacıyla soğuğa rağmen ekipler dün geceden beri çalışarak sahne kurulumları gerçekleştirilmiştir.

2- Şehrimizin güzel sanatlar lisesi öğrencileri aynı şartlarda ve aynı teknik ekipmanlarla, başarıyla konser icra ettiler. Maalesef konser saatinden 1 saat geçmesine rağmen sahneye çıkılmamış olup kar yağışı bahane edilerek..

3- kullanacakları cihazların kıymetinden bahsetmişler bu zor şartlarda konser için tesisimize gelen misafirlerimizi üzmüşler ve tepkisini çekmişlerdir. Bizler programın icra edilebilmesi için playback dahil alternatif tekliflerde bulunmamıza rağmen tarafımıza izahı yapılamayan..

4- Teknik eksiklikten dolayı programın yapılamaması açıklaması, şartları zorlamalarına rağmen sahneye çıkamadıkları açıklaması tamamen çarpıtmadan ibarettir. Çünkü cihaz ayarları için sahneye dahi çıkılmamıştır..

5- Bu durum gösterdi ki bundan sonraki her türlü organizasyonumuzda topluma ve hayranlarına daha fazla saygı duyan, cihazlarından çok sevenlerine değer veren, zaman ayırarak etkinliklere gelen sevenlerine saygı duyan sanatçılarımızla sizlerin karşısında olacağız."

ŞEHİR MERKEZİNDEN OTOBÜSLER KALDIRILMIŞTI...

Konser günler öncesinden ilan edilirken, Manuş Baba çektiği video ile sevenlerini 16 Ocak'ta Sivas Yıldızdağı Kayak Merkezi'ne davet etmişti.

Vatandaşların ulaşımı sağlamaları için konserin yapılacağı alana, şehir merkezinden ücretsiz otobüsler kaldırılmıştı.KONSERE GELENLERDEN TEPKİManuş Baba'nın sahne almamasına sosyal medyadan da çok sayıda tepki geldi. İşte onlardan bazıları:“Reymen ve tuçe kandemir geldiğinde bugünden daha soğuktu ama çıkmama gibi şımarıklık yapmadılar@manuşbaba”“Ve konser iptal dediler Yozgar Tokat dan gelenler cabasi….Soğuk hava şartlarından dolayı çıkmamışlar sanki bilmiyorlar Sivas’ı…Böyle olmalıydı @manusbaba”“Konser iptal neymiş soğuk havada çıkamazmış okadar insan saatlerce bekledik Sivas’ı bilmiosan anlaşma yapma @manusbaba”“Çevre illerden gelen o kadar kişi varken konsere çıkmamak yazıklar olsun. Sivas’ in soğuğunu ayazini bilmiyor musun da tamam gelirim diyorsun @manusbaba”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •