MHP'de 'retweet' krizi... İzzet Ulvi Yönter'in istifası sonrası Semih Yalçın'dan geri adım..!

MHP'de 'retweet' krizi... İzzet Ulvi Yönter'in istifası sonrası Semih Yalçın'dan geri adım..!
A- A+

MHP’de gerilim sürüyor: Semih Yalçın, istifa eden İzzet Ulvi Yönter’in tartışma yaratan “MHP’ye sızan ajan” paylaşımını sayfasından kaldırdı. Parti içinde iki grup arasında tansiyonun yükseldiği belirtiliyor.

MHP'li Semih Yalçın, istifa eden İzzet Ulvi Yönter'in "MHP'ye sızan ajan" paylaşımını sayfasından kaldırdı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, dün akşam MHP Genel Başkan Yardımcısı görevinden istifa eden İzzet Ulvi Yönter'in "MHP'ye sızan ajan, seni her cihetten izliyoruz" gönderdisine yaptığı retweet'i geri çekti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi İzzet Ulvi Yönter partisindeki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yönter'in istifasından birkaç saat önce yaptığı paylaşımda “MHP’ye sızan ajan seni her cihetten izliyoruz. Sen doğruluktan ne anlarsın! Merak etme seninle mutlaka hesaplaşacağız…Paran da işe yaramayacak dümenci alçak…” sözleri dikkat çekmişti. Yönter'in göndersini MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yeniden paylaştı. Yönter'in paylaşımlarıyla MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Eyyup Yıldız’ı hedef aldığı yorumları yapıldı.

Yönter'in tartışma yaratan istifasının ardından MHP'de iki grup arasında gerilim olduğu iddia edilirken, Semih Yalçın'ın Yönter'e destek verdiği, istifa edebileceği veya görevden alınabileceği öne sürüldü.

Yönter'in istifa öncesi paylaşımını kendi sayfasında da paylaşan Semih Yalçın, gönderiyi sayfasından kaldırdı. Yalçın'ın sayfasında Yönter'e destek paylaşımları ise kalmaya devam etti.

MHP'de 'retweet' krizi: İzzet Ulvi Yönter'in istifası sonrası Semih Yalçın'dan geri adım - Resim : 2

Yönter, “MHP’ye sızan ajan seni her cihetten izliyoruz. Sen doğruluktan ne anlarsın! Merak etme seninle mutlaka hesaplaşacağız…Paran da işe yaramayacak dümenci alçak…” diye yazmıştı.

Gazeteci Muhammed Vefa, konuya ilişkin olarak, “Olay şu; Cevheri Güven'e bilgi sızdıran kişiye yönelik bir tweet... MHP'de konuşulan bazı konuların sızdırıldığı ve bu kişinin genel merkeze yakın bir isim olduğu söyleniyor” iddiasında bulunmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •