Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti! Alaattin Kadayıfçıoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu ve annesi dahil 10 kişi adliyeye sevk edildi!

Kubilay Kaan Kundakçı cinayeti! Alaattin Kadayıfçıoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu ve annesi dahil 10 kişi adliyeye sevk edildi!
A- A+

Ümraniye'de park halindeki araçta silahlı saldırıya uğrayan 21 yaşındaki amatör futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı'nın ölümüne ilişkin gözaltına alınan aralarında Aleyna Kalaycıoğlu'nun da bulunduğu 10 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Silahlı saldırıya uğrayan Kubilay Kaan Kundakçı'nın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan 10 şüphelinin İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

Aralarında Alaattin Kadayıfçıoğlu, Bilal Kadayıfçıoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu, Zuhal Kalaycıoğlu ve İzzet Yıldızhan da var.

Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •