Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi, sosyal medyadan paylaştığı video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Gözü yaşlı anne, oğlunun katillerinin serbest olduğunu ve ailesinin sürekli ölüm tehdidi aldığını iddia ederek yardım istedi.
24 Ocak 2025’te Kadıköy’deki Salı Pazarı’nda 15 yaşındaki iki çocuk tarafından katledilen Mattia Ahmet Minguzzi’nin annesi Yasemin Minguzzi, evinin önünden çektiği videoda yaklaşık bir yıldır kapısında polis aracıyla yaşamak zorunda kaldıklarını belirterek dehşet dolu iddialarda bulundu.
"KATİLLER SERBEST, BİZ TEHDİT ALTINDAYIZ"
"Dün akşam katiller TikTok'ta canlı yayına girmişler. Oğlumun katilleri serbestçe dolaşırken biz hapis hayatı yaşıyoruz. Sürekli ölüm tehditleri alıyorum. Küçücük yeğenlerim okullarına kadar takip ediliyor. Artık dayanılmaz bir hal aldı. Sayın Cumhurbaşkanım, lütfen sesimizi duyun. Yalvarıyorum artık bir cevap verin."



















