Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlülerden Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, şarkıcı Murat Dalkılıç, oyuncu İsmail Hacıoğlu ve Kemal Doğulu savcılıktan serbest kaldı. Gözaltındaki isimlerden 12'si adli kontrol talebiyle, 5'i ise tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlülere yönelik yürütülen "uyuşturucu" soruşturmasında 17 Şubat'ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan iki gün emniyette tutulan aralarında Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun da olduğu ünlü isimler bugün adliyeye sevk edildi.

4 ÜNLÜ İSİM SAVCILIKTAN SERBEST…
Savcılığa çıkarılan ünlü isimler Kaan Tangöze, şarkıcı Murat Dalkılıç, oyuncu İsmail Hacıoğlu ve odacı Kemal Doğulu savcılıktan serbest kaldı.
Savcılıkça ifadeleri alınan 12 kişi, adli kontrol talebiyle, 5 kişi ise tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.



















