İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlülere yönelik uyuşturucu operasyonunda düğmeye bastı. Hakkında yakalama kararı bulunan iş insanı Kasım Garipoğlu’nun tüm mal varlığına TCK 190 ve 191 kapsamında el konulurken, operasyonun kapsamı genişliyor.
Mynet'te yer alan habere göre; İstanbul'daki uyuşturucu soruşturması Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Medya camiasından isimler, şarkıcılar, sosyal medya fenomenleri gözaltına alındı.
Ayrıca Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kuzeni Kasım Garipoğlu ve Şevval Şahin'in sevgilisi, Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'in eski damadı iş insanı Burak Ateş hakkında yakalama emri çıkarıldı.

YALIDA UYUŞTURUCU PARTİLERİ
Kasım Garipoğlu ve Burak Ateş'in İstanbul Boğazı hattındaki bir yalıda uyuşturucu partisi düzenlediği belirlendi. Söz konusu partiler hakkındaki iddialar da geniş yankı uyandırdı.

UYUŞTURUCU DÜZENEKLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
Son olarak Kasım Garipoğlu'nun yalısından çıkanlar dikkatleri çekti. Mynet'in ulaştığı görsellerde Garipoğlu'nun lüks yalısında birçok uyuşturucu ekipmanı bulunduğu açıkça görülüyor.
SAHTE DOLARLAR BULUNDU
Yalıda sadece uyuşturucu ekipmanları değil, yüklü miktarda sahte dolar da bulunması akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen ve "ünlülerin uyuşturucu ağı" olarak nitelendirilen soruşturmada kritik bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun kuzeni ve iş insanı Kasım Garipoğlu'nun, suçtan elde edilen gelirler ve uyuşturucu ticaretinin finansmanı şüphesiyle tüm mal varlığına el konuldu.



















