Hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı! Şeyma Subaşı'ndan ilk açıklama...!

Hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı! Şeyma Subaşı'ndan ilk açıklama...!
A- A+

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında Şeyma Subaşı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şeyma Subaşı yurtdışından yaptığı açıklamada kısa sürede Türkiye'ye döneceğini ifade etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması sürerken soruşturmada hakkında yakalama kararı verilen isimlerden sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ilk açıklamasını yaptı.

"Ülkeme döneceğim"

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Hakkımda çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yapma gereği duyuyorum. Şu anda yurt dışındayım, kısa zamanda ülkeme döneceğim. Döndüğüm zaman daha detaylı bir açıklama yapabileceğim. Sevgiler…"

Subaşı bir diğer paylaşımında ise, Kuran-ı Kerim paylaşarak 'El-Hafız' notunu düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •