SON DAKİKA

'Yan Yana' filminden rekor açılış! Yılın 'en iyi açılış yapan' yerli filmi oldu...

'Yan Yana' filminden rekor açılış! Yılın 'en iyi açılış yapan' yerli filmi oldu...
A- A+

Usta oyuncu Haluk Bilginer ile son dönemin popüler ismi Feyyaz Yiğit’i bir araya getiren "Soyut Dışavurumcu Bir Dostluğun Anatomisi Veyahut Yan Yana" filmi, vizyondaki ilk hafta sonunda 203 bin 907 seyirci tarafından izlenerek yılın en iyi açılış yapan yerli film oldu.

Feyyaz Yiğit ve Haluk Bilginer'in başrolünde yer aldığı “Yan Yana”, gösterimdeki ilk hafta sonunda 203 bin 907 seyirci tarafından izlenerek yılın en iyi açılış yapan yerli film oldu. Bu unvanın önceki sahibi 190 bin 504 seyirciyle açılışını yapan Sihirli Annem: Hepimiz Biriz'e aitti.

Fransız yapımı Can Dostum'dan (Intouchables) uyarlanan Soyut Dışavurumcu Bir Dostluğun Anatomisi Veyahut Yan Yana, yamaç paraşütü kazası sonucu boynundan aşağısı felç kalan zengin Refik ile yardımcısı olarak işe alınan, geçmişi karışık Ferruh arasında gelişen beklenmedik dostluğu anlatıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •