SON DAKİKA

'Başsavcı evde mi?' diye sordular... Akın Gürlek'in evinin önünde 2 gözaltı!

'Başsavcı evde mi?' diye sordular... Akın Gürlek'in evinin önünde 2 gözaltı!
A- A+

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek'in evinin önüne gelip Gürlek'i soran iki kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler ifade işlemleri için emniyete götürüldü.

İddiaya göre; günün ilk saatlerinde Gürlek'in Sarıyer’deki evinin önüne gelen iki motosikletli, görevli polis memurlarına "Abi savcı gelecek mi" diye sordu. Şüpheli, görevli polisleri görünce merak ettiğini ve sohbet etmek için Akın Gürlek'in evde olup olmadığını sorduğunu öne sür. Yapılan ilk araştırmada, iki şüphelinin herhangi bir silahlı terör örgütü ya da organize suç örgütüyle bağlantısı olmadığı tespit edildi.

Başsavcılık kaynakları olayı doğrularken şüphelilerin ifade işlemlerine başlanmadığını, ayrıntılı olarak konunun araştırıldığını belirtti. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •