Van'da kaybolan Rojin Kabaiş nerede? Kabaiş için astrolojik bakış!

Van'da kaybolan Rojin Kabaiş nerede? Kabaiş için astrolojik bakış!
A- A+

Aslı Budak YAZDI...

Değerli okurlar,

Van'da kaybolan Van YYÜ Eğitim Fakültesi öğrencisi Rojin Kabaiş için astrolojik olarak bir çalışmayı paylaşmak istiyorum. Kriminal astroloji olay anına göre gökyüzünün olayla ilgili bizlere verdiği bilgileri barındırır. Önemli olan mağdurun en son görülme zamanı ve yer bilgisidir. Rojin Kabaiş için babasının vermiş olduğu bilgiye göre en son sa. 19.05’de annesi ile telefon görüşmesi yaptığını belirtmiştir. İncelenen harita kaybolduğu günün babanın beyan etmiş olduğu son görüşülme zamanına göre detaylandırılmıştır. Haritanın en net hali olay anı olduğunu hatırlatmak isterim. 

Kriminal astrolojide ASC de yer alan burcun yöneticisi daima mağduru gösterir. DSC ise saldırgan tarafı anlatır. Bu haritaya göre mağduru Venüs gezegeni temsil etmektedir. Saldırganı ise Mars gezegeni. 

Öncelikle Venüs gezegeninin zararda olduğu Akrep burcunda olması mağdurun sıkıntılı olabileceğini anlatır. Saldırganı temsil eden Mars gezegeni de düşüşte olduğu yengeç burcunda yer almaktadır. 

Kriminal astrolojide birçok göstergelerden faydalanırız. Gezegenlerin açıları en önemli göstergelerden olup, astroitler, orta noktalar, sabit yıldızları da mutlaka dikkate alırız. 

Belirtilen zamanda Mars ve Pluto gezegeni deklinasyonda paralel çalışmaktadır. Haritaya baktığımızda bu iki gezegen kavuşum halinde görülmese de gökyüzünde kavuşum enerjisi ile çalışmaktadır. Mars Plüton kavuşumlarında mağdurun sıkıntılı durumunu anlatabilir. 

Astroitleri incelediğimde,

Toro astroiti; saldırganlık, kaba güç, fiziksel şiddeti anlatır. Özellikle Venüs ile kavuşumu agresif ilişkileri işaret edebilir. Venüs ayrıca mağdurun göstergesi olduğu için fiziksel şiddete uğrama ihtimali bulunmaktadır. 

Klytıa astoriti; karşılıksız aşk göstergesi, kıskançlık, dedikodu, sonu kötü biten kıskançlık eylemleri, aşık olmak ama reddedilme temalarını barındırır. Saldırganın göstergesi Mars ile karşıt açıdadır. 

Persophene ve Proserpina; ebeveylerinden ayrılmak, ayrılık kaygısı, kaçırılma, tecavüz, Plutonik partneri anlatır. Proserpina mağdurun göstergesi Venüs ile 120’lik açı yapmaktadır. Persophene ise Satürn ile kare açıdadır. 

Saldırganın göstergesi Sirus sabit yıldızı ile kavuşumdadır. Hırs, gurur konularını da ifade eder. 

Neptün-Plüto orta noktası tam haritanın tepe noktasına MC’ye yerleşmiş. Takıntılı, cinsel fantezi, ihanet konularını anlatır. Plüton’un tepe noktasında olması saldırganın güçlü olduğunu anlatır. 

Göstergeleri toparladığımızda, karşılıksız bir aşk, ya da red edilme ile sonuçlanan, ya da kıskançlık sonucu bir sevgili olma ihtimali yüksek. 

Zaman tam net olamadığı için mağdurun nerede nasıl olduğu çok net çalışmayabilir. 

Mağdurun göstergesinin karşı tarafta çıkması, mağdurun saldırgana gitmiş olacağını anlatır. Saldırganın göstergesinin 3. Evde çıkması, telefon ile arayarak yanına çağırmış olabileceğini anlatabilir. 3. Ev ayrıca araçları, iletişimi anlatmaktadır. Olayda bir araçtan bahsedilmektedir. Aynı zamanda bu ev yakın akrabaları, komşuları, yakın çevreyi de anlatmaktadır. Saldırganın yakın çevresinden, komşu ya da aileye yakın biri olma ihtimali olabilir. 

Bir ihtimali daha atlamamak adına, bir komşudan bahsediliyordu. Telefon ettiğine dair. Kendisi kabul etmemişti diye hatırlıyorum aramayı. Ve farklı bir Şehirdeydi sanırım. Kendisi arayarak bir şekilde mağduru dışarı çıkarıp, araç ile kaçırılarak ya da rızası ile saldırganın yanına da götürülme ihtimali olabilir. 

Akrep burcu çamurlu veya durgun suyu, karanlık gizli yerleri anlatır. Mağdurun göstergesi akrep burcunda olması Göl civarında olabileceğini anlatabilir. 

Ay bize yardımcı gösterge olarak yol göstericidir. Derece olarak orb yakınlığına( 5 orb baz alınır) baktığımda 4. Evde.  Fakat 5. Evi kesen Aslan burcunda da yer alması hem 4. Evi hem 5. Ev konularını da anlatacaktır. Aslan burcunda olması aşk ile ilgili bir konu olabileceğini anlatabilir. Aynı zamanda 4. Evde yani köşe evde olması yakınlarda bir yerde olduğunu da anlatabilir. 

Uranüs ile bağlantılı olarak aldığı açılara baktığımda, aniden aldığı bir haber olabilir. Ve bu haber Neptün ile karşıt açıda olması bana yalan bir bilgi ile mağduru çağırmış olabilir mi? Sorusunu düşündürdü. 1. Evde yer alması sebebi ile beklemediği bir şok ile karşı karşıya kalabileceğini de anlatabilir. Aynı zamanda arkadaş çevresini de dikkat etmek gerekebilir. Telefon incelemesi sonucunda en son kiminle görüştüğü mutlaka tespit edilecektir.  Önemli ipuçlarının çıkacağını düşünüyorum. 

Zamanlama olarak baktığımda çok tutarlı olmasa da iki haftayı geçebilir, 4 Haftaya yakın bir süreç olabilir. 

Tüm bu çalışmalar astrolojik olarak belirtilen saat ve yer bilgisi ile incelenmiştir. En doğru bilgiler ancak olay anı ile netleşecektir. 

Umarım bir an önce sağ salim olarak bulunur. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •