Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin arasındaki sular durulmuyor! Krizin yeni adı pasaport!

Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin arasındaki sular durulmuyor! Krizin yeni adı pasaport!
A- A+

Eski manken Deniz Akkaya'nın ailesinde sular bir türlü durulmuyor. Manken Deniz Akkaya, Efe Önbilgin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ayşe Önbilgin'in saldırısına uğradığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurmuştu. Manken Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe, annesiyle yaşadığı olaylar sonrasında Sosyal Hizmetler'de kalmaya başlamıştı. Mahkeme, bir süredir Sosyal Hizmetlerde kalan A.'nın babasıyla kalmak istediğini ve eğitimine babasının yanından devam etmek isteğini göz önünde bulundurarak genç kızın Önbilgin'e teslim edilmesine karar vermişti. İngiltere'de yaşayan Ünlü iş insanı Efe Önbilgin kızının yanına gelebilmesi için pasaportunu istedi. Ancak annesinin kızının pasaportunu vermediğini belirtip eve çilingirle girilmesini talep etti. Mahkeme "Hayır" dedi.

Efe Önbilgin Haberleri - Son Dakika Efe Önbilgin Haber Güncel Gelişmeler

 

Deniz Akkaya'nın bir süredir Sosyal Hizmetler'de kalan kızı A., baba Efe Önbilgin'e teslim edilmişti. Önbilgin, kızının yanına gelebilmesi için pasaportunu istedi. Akkaya'nın tatilde olduğunu öğrenince, çilingir ve polislerle pasaportun alınmasını talep etti.

Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin arasındaki sular durulmuyor. Manken Deniz Akkaya, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla Efe Önbilgin'den olan kızı A.'nın saldırısına uğradığını açıklamıştı. A., annesiyle yaşadığı olaylar sonrasında Sosyal Hizmetler'de kalmaya başlamıştı.

Önbilgin ise velayetin kendisine verilmesi için dava açmıştı. Mahkeme, bir süredir Sosyal Hizmetlerde kalan A.'nın babasıyla kalmak istediğini ve eğitimine babasının yanından devam etmek isteğini göz önünde bulundurarak genç kızın Önbilgin'e teslim edilmesine karar vermişti.

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin ifadesi ortaya çıktı! "Yere yatırdı" diyerek  anlattı... Babadan ilk hamle

MAHKEME REDDETTİ

Efe Önbilgin bu kararın ardından avukatı aracılığıyla Aile Mahkemesi'ne dilekçe sunarak yeni bir talepte bulundu. İngiltere'de yaşayan baba, kızının pasaportunun anneden alınıp kendisine verilmesini istedi. Önbilgin, kızının pasaportunun çilingir ve kolluk eşliğinde alınmasını talep etti.

Bu talebi değerlendiren mahkeme, A.'nın kurumdan alınarak babasına teslim edilmesi konusunda karar verildiği, geçici velayet konusunda henüz bir kararın verilmediğini belirtti. Çocuğun resmi dairelerdeki işlemleri kimlik ile yapılacağını ifade eden mahkeme, babanın talebini reddetti.

Haberler: Deniz Akkaya kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'le gemileri yaktı!  - Magazin Haberleri - Milliyet

'YALAN SÖYLEMEYE DEVAM EDİYOR'

Efe Önbilgin'in avukatı aracılığıyla mahkemeye sunulan dilekçede, A.'nın İngiltere'ye gidebilmesi için pasaportuna ihtiyacı olduğu, Deniz Akkaya'nın her ne kadar kızının babasının yanına gidebileceğine dair izin vermiş ise de A.'nın hayatı üzerinde oyunlar oynamaya devam ettiği ileri sürüldü.

Ayrıca Akkaya'nın Sosyal Hizmetler'e İzmir'de olduğu ve bayramdan sonra döneceğini söylediği bilgileri de yer aldı. Dilekçede "Anne yalan söylemektedir. Tek amacı kızına ve babasına hayatı zindan etmektir. A.'nın babası ile birlikte olmasını engellemeye çalışmaktadır" denildi.

NE OLMUŞTU?

Manken Deniz Akkaya, Efe Önbilgin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı A. Önbilgin'in saldırısına uğradığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurmuştu. Deniz Akkaya'nın paylaşımları sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da düğmeye bastı. Buna göre Akkaya'nın kızı koruma altına alındı ve gerekli psikolojik destek verilmeye başlandı. Olaylar sonrası baba Efe Önbilgin Aile Mahkemesi'ne başvurarak kızının velayetini istemişti. Öte yandan dede Muzaffer Akkaya da velayetin kendisine verilmesini istiyordu.

Bir süredir Sosyal Hizmetlerde kalan Ayşe'nin velayet davasında yeni bir gelişme yaşandı. Aile mahkemesi kuruduğu ara kararda, Sosyal Hizmetler tarafından 12 Haziran'da oluşturulan rapora göre kızın babası Efe Önbilgin ile birlikte yaşamasının menfaatine olacağı belirtildi. Raporda, Ayşe'nin kurumda daha fazla kaldığı taktirde mağdur olabileceği yer aldı.

BABASIYLA KALMAK İSTEDİ

Mahkeme, Ayşe'nin babasıyla kalmak istediğini ve eğitimine babasının yanından devam etmek isteğini göz önünde bulundurdu. Mahkeme, Ayşe'nin Sosyal Hizmetlerden ayrılarak baba Efe Önbilgin'e teslim edilmesine karar verdi.

"ÖLMEDEN CEHENNEMİ YAŞAYACAKSIN!"

Deniz Akkaya, daha sonra yaptığı açıklamada ise "Barodan kızıma atanan ve babama giden avukat, babamı velayet davası açmak için ikna etmiş. Babam günde 20 saat televizyon seyredip dışarı çıkmıyor, kimseyi beğenmiyor. Çocuğumun onun yanına gitmemesi gerektiğini çok iyi biliyor. Senelerce babamın uyguladığı şiddeti, yaşattığı travmaları kapatarak yaşadık. Annemi öldürdün, sıra bana geldi belli ki... Buna izin vermeyeceğim" diyerek babasına ateş püskürmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •