Adnan Oktar örgütünün 'bu kadarı da olmaz' dedirten iğrençliklerini dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer canlı yayında anlattı!

Adnan Oktar örgütünün 'bu kadarı da olmaz' dedirten iğrençliklerini dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer canlı yayında anlattı!
A- A+

Adnan Oktar suç örgütünün genç kızları kandırma yöntemi "Kedicik" belgeselinde anlatıldı. Mağdur kadınlardan biri olan eski "kedicik"in anlattıkları kamuoyunda gündem oldu. 80'li yıllarda çıkışa geçen, 90'larda güçlenen ve 2018 yılında operasyonla tutuklanan Adnan Oktar ve örgüt üyelerinin yaptıkları belgesel oldu. Adnan Oktar Suç Örgütü Operasyonu başındaki isim, dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, operasyona dair merak edilenleri canlı yayında anlattı. Sezer, “Böyle bir suç örgütü Cumhuriyet tarihinde yok. Adnan Oktar bugün cezaevinden çıksa, örgüt 24 saatte eskisinden daha güçlü olur" dedi. Sezer, eski bir bakanın da örgüte bilgi sızdırdığını söyledi.

Sözcü TV’de İpek Özbey’in sorularını yanıtlayan Sezer, 2018 yılında çökertilen Adnan Oktar ve Silahlı Suç Örgütü ile “kedicikler” olarak bilinen kadınlara dair detayları açıkladı.

Furkan Sezer’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

2017 yılının sonlarına doğru bize bir CİMER ihbarı düştü. Gönderenin kimliğini teyit ettik. İhbar, içerik açısından dolu ve teyit edilebilecek bilgiler içeriyordu. Bu kişi örgütün içerisinde uzun yıllar kalmış, örgütü çok iyi bilen Özkan Mamati’ydi. İddianın soruşturmaya çevrilmesine inandık. İhbar, örgütün finansal sistemiyle ilgili de bir takım bilgiler içeriyordu. Bu değirmenin suyunun nereden geldiğini bulmak Mali Suçlar’ın göreviydi.

“Böyle bir suç örgütü Cumhuriyet tarihinde yok”

Bir suç örgütünde olabilecek en fazla suç türüne sahip. Cinsel istismar, evrakta sahtecilik, kara para aklama, çocuğun cinsel istismarı… Her şey var. Böyle bir suç örgütü Cumhuriyet tarihinde yok. sistematik bir şekilde çocuğun cinsel istismarı sadece bu örgütte var.

İhbarı dönemin İstanbul İl Emniyet Müdürü’ne götürdüm. Çalışmak istediğimi arz ettim. kendisi de İstanbul Emniyeti’nin tüm imkanlarının emrimde olacağını ancak tehlikeli bir konu olduğunu, dikkatli olmam gerektiğini, örgütün çok iyi bir networkü olduğunu ve sızma ihtimalinin çok olduğunu söyledi. Beni yönlendirdiği başsavcının da desteğiyle süreç başladı.

Dosyada 235 hedef vardı, 230 kişiyle ilgili soruşturma izni ve takip kararlarını aldık. Takip 8-9 ay sürdü. Adnan Oktar telefon kullanmaz. Haberleşme yanındakilerle sağlanır.

Şifreler…

Örgütün şifreli kelimeler kullandığını tespit ettik. Örgütün jargonuna hakim müştekilerden birkaçının bilgisine başvurduk ve bir sözlük yaptık. Dragos dedikleri Adnan Oktar ve ana ekibin kullandığı ev. Abi, yazar dedikleri Adnan Oktar. Deşifre edildiği anda diğerine geçiyorlar. Halı saha ve yemek, toplu ve sistematik istismar demek. Pirinç ve kumaş, TL ve dolar demek.

Devlete sızma lobisi…

Bu örgütün Ankara’da bir lobi ekibi var. Örgüt adına resmi kurumlar ve devlet bürokrasisi ile irtibatı sağlamak için bir lobi ekibi. Birkaç gün öncesinden devlet kurumlarındaki özelliği fark etmeksizin, daire başkanı, il müdürü, alabiliyorsa bakan, müftü, hiç fark etmez, randevu alıyorlar, örgütün propagandasını yapıyorlar ve kendilerine alan oluşturmaya çalışıyorlar. Siz arkadaşınız Ahmet’e randevu verdiğinizi sanıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz yanlarında bu lobi ekibi var. Bu örgütün çok ciddi bir operasyon refleksi var, takip etmek için kullanıyorlar.

“ESKİ BAKAN ÖRGÜTE BİLGİ SIZDIRDI”

Sezer, örgütün siyasetle olan ilişkisine dair de şunları söyledi:

“Dosyada var, eski bir Çalışma Bakanı'nın örgüte, “Adliyede sizinle ilgili bir hazırlık süreci var, süreç yürüyor, dikkatli olun, Hocamızı uyarın” diye bilgi verdiğini biliyoruz.

'Kedicik' belgeseli gündem oldu: Adnan Oktar'ın kadınları kandırma yöntemi 'pes' dedirtti! - Resim: 3

Kadınların neden hepsi aynı görünüyor…

Kadınları 80’li yıllardaki Ankara’nın gece hayatında etkilendiği bir kadına benzetmeye çalışıyor. Örgütün doktoru var.

Örgüt içinde evlilik…

Evlerden toplamda 500 küsur kutu doğum kontrol hapları çıkıyor ama amacı farklı. Fiziksel özelliklerinde bir değişim yapmak için. Hormon hapı gibi. Erkek ve kadınlar ayrı evlerde yaşıyor. Örgüt içinde birbirleriyle evliler. Bir operasyon olduğunda biz zaten karı-kocayız demek için ve ailelerin evlatlarının peşinden koşmasını engellemek için. Çocuğu olan örgüt üyeleri var.

Örgüte girme şartları…

Örgüte girmenin belirli şartları olduğunu anlatan Sezer, “Ya çok zengin olmanız gerekiyor, ya çok güzel veya yakışıklı olmanız gerekiyor, ya da çok özel bir beceriniz olması gerekiyor” dedi.

'Kedicik' belgeseli gündem oldu: Adnan Oktar'ın kadınları kandırma yöntemi 'pes' dedirtti! - Resim: 7

Bora Yıldız, kadınları nasıl tavladı?

Farklı rayların olduğu bir fabrika gibi düşünün. Birinci rayın başında… Tertemiz, hayat tecrübesi olmayan bir kız evladı. Birinci rayın başında bir kız getirme yöneticisi var ve altında kademe kademe üyeler var. Tek işi örgüte yeni avlar kazandırmak. Bunlar erkek. İkna kabiliyeti yüksek, yakışıklı, örgütün parasıyla kendisini zengin gösteren, dini bilgiye sahip, ortalama ahlaki değerleri önemseyen bir insan. Çok bilineni Bora Yıldız. Kız getirme imamı, bir şef. 2200 kız ve belki çok daha fazlası için yaptı bu işi.

Örgüte birini kazandırırken neye zaafı olduğuna bakıyorlardı. Ve buna göre bir profil çıkartıyorlardı karşılarına. Gün içinde defalarca oynanıyor bu oyun. Mesai yapar gibi bunu yapıyor. Bora sabah evden çıkmadan önce 10-15 telefon görüşmesi yapıyor, kadınlarla ve reşit olmayan kızlarla. Gün içinde ne kadar yoğun olacağını, yurt dışından gelen iş adamlarıyla ilgili toplantılarının olduğunu söylüyor ve orada kendine bir hareket alanı oluşturuyor. Sabah görüştükleri daha sonra Bora’yı aramıyor çünkü işi var. Bora o sırada yeni avlarının peşine düşüyor.

AVM’ye gidiyorlar, yüzde 90. Lüks AVM’ler. 4-5 kişi AVM’de dolaşmaya başlıyorlar. Telsizle dolaşıyorlar. Gözlerine kestirdikleri “avlarını” konuşuyorlar. Çok kibar, çok nahif, çok utangaç şekilde o teması kuruyorlar. Yüzde 90 başarıya ulaşıyorlar. İkna kabiliyetleri yüksek.

Sahte websiteleri var. Kadınlar girip baktığında onlarca haber var. Dini duyguları hassas biri de var karşılarında. Bu süreç 24 saatte 20 erkeğin tecavüzüne uğramasıyla bitiyor.

“100 BİNİN ÜZERİNDE MAĞDUR VAR”

Örgüte dahil edilen kadınların şantaj ve tehditle örgütten çıkmasının engellendiğini söyleyen Sezer, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Örgüt, ağına düşürdüğü insanları, özellikle kadınları tekrar toplum içine karışamayacak hale getiriyor. Bir kere fiziksel özellikleriyle oynuyor. İkincisi, raydan çıktığınızda, Adnan'ın önüne geldiğinizde zaten ruhunuz bedeninizden ayrılmış, bir eşya haline geliyorsunuz. 100 binin üzerinde mağdur insan var.

“FETÖ İLE BENZER ÖZELLİKLERİ VAR”

11 yaşında bu örgüt tarafından istismar edilen mağdur var. Biz 14 yaşında ifadesini aldık. Annesi getiriyor… Annesi örgütte. İstismar edildiği zaman yaşı 11. Annesi kızına diyor ki, ‘Dağ evine gideriz, sen Adnan'la kalırsın. Korkma, merak etme ben de yan taraftaki evde olacağım.' Dava dosyasında var. Ses kayıtları var bunun… Bu örgüt, böyle bir örgüt. Bunlardan bir tanesi içeride, dışarıda ne var bilmiyoruz. Örgütte pedofili yoğun. Firari olan üyeler var. Örgüt aktif. İçeridekinden çok dışarıda insan var. Örgüt faaliyetlerine devam ediyor şu anda. Polis de faaliyetlerine devam ediyor. Adnan Oktar bugün cezaevinden çıksa, örgüt 24 saatte eskisinden daha güçlü olur. Fakat 25. saatte devlet tepesine biner. Örgütün, FETÖ ile çok benzer özellikleri var.”

“Bu dosya bitmedi”

Adnan Oktar’la irtibatlı sanatçı da var, sporcu da var, siyasetçi de var. Yemeklerine gider, evine gider.

Bu dosya bitmedi. Bu dosya “Kedicik” belgeseli ve bu yayınla bitecek. Aileler çok dikkat etmeliler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •