Akşam yazarı Turgay Güler, Mine Kırıkkanat’ı işaret etti! ‘Zora sokacak yıkıcı bir dosya var…’

Akşam yazarı Turgay Güler, Mine Kırıkkanat’ı işaret etti! ‘Zora sokacak yıkıcı bir dosya var…’
A- A+

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve cezaevindeki eski HDP lideri Selahattin Demirtaş, “Seçimler yaklaştıkça pis işlere girişilecek ve siyasi kumpaslar yapılacak” dedi. Akşam yazarı Turgay Güler ise Mine Kırıkkanat’ı işaret etti ve “Bay Kemal ve arkadaşlarını zora sokacak yıkıcı bir dosya var” dedi.

14 Mayıs seçimlerine sadece 10 gün kaldı. Vatandaş sandıkların kurulmasını ve oy vereceği günü beklerken, siyasetin gündeminde ise ‘kumpaslar’ var.

CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamalarda seçimler yaklaştıkça iktidarın "piş işlere" girişeceğini öne sürdü.

Daha sonra cezaevindeki eski HDP lideri Selahattin Demirtaş da Kılıçdaroğlu’na benzer bir açıklama yaparak şunları söyledi: “Tanınmış kişilerin hesapları ele geçirilerek veya şimdiye kadar size güven vermiş hesaplar üzerinden provokasyonlar yapılabilir. Karalama amaçlı videolar dolaşıma sokulursa kime yönelik olduğuna bakmadan o videoları LÜTFEN İZLEMEYİN, YAYMAYIN VE PAYLAŞANLARI ENGELLEYİN."

AKŞAM GAZETESİ MİNE KIRIKKANAT’I İŞARET ETTİ…

Seçime 10 gün kala siyasi tansiyonun kaset ve videolarla biraz daha arttığı gözlemlenirken Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, bugünkü köşe yazısında "Bay Kemal ve Arkadaşlarını Zora Sokacak Yıkıcı Bir Dosya Var" dedi, Mine Kırıkkanat'ı işaret etti.

“Kemal Bey ve arkadaşlarıyla ilgili çok kapsamlı, çok can yakıcı ve dahi yıkıcı bir dosya var! Var! Kemal Bey'i siyaseten bitirecek bir dosya. Bunu herkes biliyor zaten! Şimdi doğal olarak diyeceksiniz ki 'nerede bu dosya ve kim biliyor'! Koyu, fanatik ve dahi azılı CHP'li Mine Kırıkkanat biliyor. Bir yıl kadar önce çıktı ve açıkladı” diyen Turgay Güler, sözlerini şöyle tamamlandı:

“Bana kalırsa bir şey çıkmayacak! Lakin bir başka hakikat de şu ki 'bir şey zaten var'! Nerede? Mine Kırıkkanat'ın elinde. 'Başım belaya girer, benim başım kıymetli' diye açıklayamıyor. Gayrısı CHP'yi ilgilendirir.”

İşte o yazı:

Seçime on gün kaldı. Bugün çok önemli bir gün.

Niye? Çünkü Kemal Bey öyle diyor.

Bugün Kemal Bey'i zora sokacak bir şey yayınlanacakmış!

Ne peki?

Bilmiyoruz.

Çarşıda, pazarda, sokakta bu konu konuşuluyor; 'ne ola ki acep' diye?

Beklenti yüksek! Kimi 'kaset' diyor, kimi 'PKK'yla görüşme'...

Selahattin Demirtaş bile dertlenmiş 'aman ha inanmayın, yalan' diye çırpınıyor!

'Kaset'le genel başkan olan Kemal Bey'in 'kasetle' gideceği söyleniyor!

Bu işler FETÖ işleri. Adice, kahpece işler!

İlkesel olarak dün nerede duruyorsam bugün de aynı yerdeyim. Benim için FETÖ yöntemleriyle elde edilmiş o şey yok hükmündedir.

Nokta!

'Nedir, ne olabilir' diye de merak etmiyorum bu arada.

Bugüne kadar yapıp ettikleri, söylemleri, ilişkileri Kemal Bey' in seçim kaybetmesine yeter de artar! Neler olduğunu herkes biliyor bir kez daha burada alt alta yazıp vaktinizi almayayım.

Anketler Kemal Bey açısından ziyadesiyle kötü. Erdoğan en az üç puan önde. Yeni çıkacak anketlerde bunu görme fırsatınız olacak zaten. Millet İttifakı da biliyor bunu. O halde Kemal Bey'in bir mağduriyet ihdas etmesi gerekiyor. İster misiniz çıkması beklenen o şey her ne ise kendileri marifetiyle sürülsün piyasaya. Sonra da sahte olduğunu ispat edip buradan mağduriyet üretsinler.

Yapmadıkları iş değil!

Bunu not edin bir kenara ve biz şimdi asıl meseleye odaklanalım.

Kemal Bey ve arkadaşlarıyla ilgili çok kapsamlı, çok can yakıcı ve dahi yıkıcı bir dosya var!

Var!

Kemal Bey'i siyaseten bitirecek bir dosya.

Bunu herkes biliyor zaten!

Şimdi doğal olarak diyeceksiniz ki 'nerede bu dosya ve kim biliyor'!

Koyu, fanatik ve dahi azılı CHP'li Mine Kırıkkanat biliyor.

Bir yıl kadar önce çıktı ve açıkladı.

'Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarını zora sokacak, canını yakacak, yıkıcı bir dosya var elimde' dedi.

Unutanlar açıp izleyebilir.

Kırıkkanat bunları söylerken biz ne diyorduk? 'Ekrem İmamoğlu lobisi harekete geçti, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını engellemeye çalışıyor'!

O gün öyle okumuştuk Mine Kırıkkanat'ın bu çıkışını.

Peki Kemal Bey ne yaptı?

Bugünkü gibi çıkıp esip gürledi mi? 'Yalan, uydurma, deepfake' falan dedi mi? Hayır!

'Çık ne biliyorsan açıkla' diyebildi mi?

Diyemedi!

Biri hem de CHP'li bir çıkıp 'elimde Kemal Bey'in dosyası var' diyor ama beyimizin gıkı çıkmıyor.

Ama ortada fol yok yumurta yokken beyimiz çıkıp 'hakkımda bir şeyler yapacaklar sakın ha inanmayın' diyor. Yetmiyor İletişim Başkanı Fahrettin Altun başta olmak üzere isim verip hedef gösteriyor.

Sormazlar mı adama 'ön almaya mı çalışıyorsun' diye.

Bana kalırsa bir şey çıkmayacak!

Lakin bir başka hakikat de şu ki 'bir şey zaten var'!

Nerede? Mine Kırıkkanat'ın elinde.

'Başım belaya girer, benim başım kıymetli' diye açıklayamıyor.

Gayrısı CHP'yi ilgilendirir.

MİNE KIRIKKANAT NE DEMİŞTİ?

Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat da Eylül 2021’de bir kaset olduğunu söylemişti.

NoktaTV canlı yayınında konuşan Mine Kırıkkanat, Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında sansasyonel bir dosya olduğunu ve bunun iktidar medyasının elinde olduğunu aktarmıştı:

"Çok can alıcı bir dosya" diyen Kırıkkanat, "Bakın ne olduğunu söyleyemeyeceğim size benim başım derde girer. Başım yansın istemem. Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında çok can alıcı bir dosya var. Dosya yandaş basının elinde. Nende de var ama normal olarak yandaş basın çıkaracak. Bende de var ama açıklamam, yandaş basın bunu kullanmıyor. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha iyi bir ana muhalefet partisi bulamaz, CHP'den daha iyi bir suya götürüp susuz getireceği bir ekip bulamaz."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •