Funda Yılmaz

Koç burcunda 'Hibrit Güneş tutulması' ve dikkat çeken etkileri..!

Koç burcunda 'Hibrit Güneş tutulması' ve dikkat çeken etkileri..!
A- A+

Sevgili okurlarım;

Günler günleri kovaladı ve nihayetinde Dünya'yı etkileyecek olan ''Hibrit Güneş Tutulması'' geldi çattı. Hiç bitmeyen ve bizi karamsarlığa iten bir başka ifade ile depresyona sokan olaylar silsilesi yılın başından bu yana devam ediyor. 

Yapacak bir şey var mı? Bence yok...! Aman bizde böyle bir döneme doğduk işte diyerek çaresizliğe mi düşelim? Hayır tabi ki! Astroloji bunun için var sembolleri okuma sanatı, olasılıkları bilirsek tedbirleri alabiliriz, yoksa hiç bir astrolog tabi ki felaket tellallığı için bu sembolleri öğrenmiyor. Ne demiş kadim üstadlar? ‘Gökyüzünde ne varsa, yeryüzünde o var!’ Neyse lafı da fazla uzatmadan bakalım semboller ne diyor nasıl önlem almalıyız.!

Rare Hybrid Solar Eclipse Set To Occur On April 20th Kids News Article

20 Nisan'da gerçekleşecek olan tutulmada Koç burcunun temaları ön planda olacak…

Koç, girişimcidir, cesaretlidir, öncüdür ve eylemi ilk yapan olmak ister… Bireysel yaşamlarımızla çok heyecanlı, atak olacağımız döneme giriyoruz. Öncü burçların başlattığı meseleler genelde ''üç ay'' süresince gündemde olur. Dolayısıyla şimdi başlattığınız girişimleriniz üç ayda meyvelerini vermeye başlayacaktır.

Girişiminiz evlilik yoluna girmek için teklifse 3 ay sonra nikah masasına  oturanlarınız olur. Bebek tedavisine mi başladınız? diye sorular gelebilir… Üç ay sonra hamileyim diyenleriniz de olacaktır. 

Yeni bir işe mi başladınız? Olaylar bu süreçte olumlu yönde seyredebilir tabi doğum haritanızdaki göstergeler de uyumluysa…

Artık sakin olamayacağınız zamanlar içinde olacaksınız…Yeterince enerji dolusunuz ve hızlanmak istiyorsunuz… Duygusallıktan çok mantıkla yeni planlar yapabileceksiniz. Konularınız ne ise oraya, zaman, efor ve para harcayacaksınız. 

Bu günlerde en çok dikkat etmeniz gereken ''bu girişimleri kendiniz için mi yapıyorsunuz, yoksa birileri tarafından kullanılıyor musunuz?'' 

Acele ve hırsla kurban edilme durumlarına girmemeye dikkat  etmelisiniz. 

Sağlık açısından ateş grubunda yaşanacak bu tutulma size karaciğerinizi kontrol ettirmeniz gerektiğini söylüyor…Özellikle sorunları olan kişileri tetikleyecektir… Sindirim ile ilgili  problemler ortaya çıkabilir. Kişisel hayatınızda  kazalara, yaralanmalara açık olduğunuz dönemlerdir… Özellikle kırık kemikler ve dalakla ilgilidir. Bu yüzden kavgalardan uzak durmalı kendinizi korumaya almalısınız. 

Bir de hırsızlık eylemi eşya sigortası, kasko yaptırmadıysanız beni dikkate alın ve bir an önce sigorta yaptırarak önleminizi alın! Ancak sigorta yaptırırken de büyüteçle okuyabileceğiniz o maddeleri iyi okuyun derim! 

Öte yandan gizli düşmanlarınızın açığa çıkacağı bir döneme giriyorsunuz benden söylemesi… Hiç beklemediğiniz kişilerden beklenmedik hareketler görebilirsiniz! Gözünüz açık olsun…

Bahar ayları sapkın düşüncelere sahip kişilerin dürtülerini harekete geçirebilir. Her türlü ruhsal bozukluklar bu dönemde tetiklene bilir…Daha öncede uyardım anne -babalar evlatlarınıza dikkat edin…Taciz olayları artacak!

Tabi Mars gezegeni de işin içinde olduğundan özellikle polisler, silahlı kuvvetler, ordu mensupları ile ilgili olayların gündemde olacağını görebiliriz… Dünya genelinde yangın haberleri alabileceğimizi gösteriyor.

Üretim ve endüstriyel anlamda, demir ve çelik işleri ile ilgili firmaların dikkat etmesi gereken bir dönemdir üç aylık süreç borsa, halka arz gibi konularında temkinli olmaları gerekir.

Bakın dikkat çekmek istiyorum Mars militanik davranışla da ilgili size tavsiyem tutulmanın etkilerinin olduğu süreçte kalabalık konumlarda çok dikkatli olun çünkü dünya ‘SAVAŞ SAVAŞ’ diye bağırıyor ve de bu iç savaşları tetiklemek içinde oyunların dönebileceğini söylüyor bizlere…

Tüm ülkeler için geçerli bu söylediklerim yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın da dikkat etmesi gereken şey militanik saldırılara açık zamanlardayız canlı bomba, patlama iç savaşı tetikleyici fanatik davranışlar olacaktır uyarıyorum!

Geçen yazılarımda yazdığım özellikle uyardığım Nükleer bomba ile ilgili devletlerin denemeler yapacağı çok net göstergelerden biri, bunu kullanacak olmasalar dahi (ki olasılıklar arasında) güç gösterisi olarak konu gündeme gelecektir.

Hava olayları da hız kazanır dünyanın bazı bölgelerinde kasırga, fırtına haberleri duyacağız .

Kayısı ve şeftali üretimi yapan bölgelerde mahsullerinizi doğal afetlere karşı korumaya almalısınız. İthalat-ihracat yapıyorsanız gümrük konularına takılmanız mümkün

Güneş tutulması anında Plüton'a kare açı yapacak, bu size güç ve motivasyon verecektir. Ancak fazla kontrolcü olmanız strese yol açabilir ego çatışması içinde olanlar uzun vadede krizler yaşayabilir. İlişkilerinizde manipülasyon, kıskançlık ön planda olacak ne zaman durmanız gerektiğini bilemezseniz , bu size ayrılık getirecektir. Korkularınız tetikleneceği için kendinizi tehtit altında hıssederek yanlış kararlar almamaya özen gösterin .Bazılarınız için bu durum acı ve korkularıyla yüzleşerek yeniden doğmanıza  sebep olacak . 

Tutulmaya Alrisha yıldızı eşlik ediyor… Bu yıldızın etkisi ile nerede olduğunuzu sorgular nereye gittiğinizi düşünürsünüz. Bu başka insanlara yardım etmek ilerlemelerini sağlamak için harika bir dönemdir. İyilik yap, iyilik bul. Bunu yapan kazanacaktır. 

Bunun yanı sıra Mirach yıldızı da devrede… Zorluklar getirdiği söylense de parlak bir zihinde verecektir… Affetmek sevgi ile üstesinden gelmek , ünlülük ve evlilikte iyi şans verir Bazılarınız bu dönemde ün kazanacaktır.  Aslında sistem her şeyin sevmekle düzeleceğinin  sinyalini veriyor. Sanatla uğraşanlar hala başınıza güzel bir şey gelmedi mi? Şimdi şans daha da yakın size ..

Tutulmaya etki ediyor olması epifiz ve hipofiz bezlerini etkileyeceğinden bazılarınız ruhsal alemle ilgili olaylara fazlasıyla kendinizi kaptırıp gerçek dünyada olanları görmekte zorlanabilirsiniz. Ve bu karşı cinsle ilişkinizi olumsuz etkileyecek hayal kırıklıkları yaşatabilecektir. Her şeyi yerinde ve kararında yapmaya özen göstermelisiniz…

Plüton ile etkili olması ise güven krizi yasatabilir…

Bu yıldızın tutulma ve Plüton'la etkileşimi kitlesel olarak; Dünya'da volkanik patlamalar, bazı bölgelerde salgın hastalıklar verirken. Mali ve siyasi krizlere yol açabilir bazı bölgelerde bankacılık sistemi ile ilgili krizli haberler duyabiliriz .

Dünyayı tarıma yönelmek kurtaracak diyor sistem iler ki günlerler Kıtlık haberini veriyor bu konum o yüzden ekip biçmek tarım alanları geliştirmek her bir tohuma ayrı özen göstermek gerekli bu söylediğimi önümüzde ki beş yıl içinde daha iyi anlayacaksınız. Hepimizin görevi tarımla ilgili alanlara yönelmek yatırım yapmaktır. 

İç savaştan söz etmiştim bu etkileşimde tuzu biberi oluyor dünyanın bazı bölgelerinden soykırım ,toplu katliam haberleri gelebilir. 

Bu katliam sadece insanlar için geçerli değil büyük baş hayvanlarda risk altında hayvancılık sektörü salgın hastalık patlama vs . Karşı temkinli olmalısınız .

Andromeda yıldızı en çok dikkatimi çeken etkileşim çünkü ''DEPREM'' riskini arttırıyor .

Bu konu da herkesin önlem alması gerekli hoşuma gitmedi bu konum. 5 Mayıs Ay tutulmasına koridor yapmış ve 14 Ekim'i de tetikler. Ne yazık ki bu tarihler deprem riski çok fazla.  Deprem bölgelerinde artçılar sürerken bu bölge dışında Ege ve Marmara'da etkilenebilir diğer yandan Sivas, Bayburt ve çevre illerde olasılıklar arasında …

Çin, Tayvan, Rusya, Ukrayna, İsrail Filistin, Irak, Azerbaycan farkındaysanız bölgesel savaşlar var işin içinde…NATO ile ilgili kararlar çıkabilir. ABD- Almanya arasında  gizli bir anlaşma söz konusu olabilir… Mars, ‘Savaş’ diye… Suikast diye bağırıyor…

Kısacası güç savaşları yüzünden dünya karışıyor…

Bizler aklı başında, egolarla değil, sevgi ile yol almamız gereken dönemlerdeyiz ANLAYANA!

Kalın sağlıcakla...

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız

Funda Yılmaz yazıları

Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •