Deniz Akkaya'dan tepki çeken paylaşım! "Şimdi bu çocukları zehirlesek, sıkıntı olur mu?"

Deniz Akkaya'dan tepki çeken paylaşım!
A- A+

Sosyal medya hesabından bir köpeğe uygunsuz hareketler yapan çocukları paylaşan Deniz Akkaya'nın, "Şimdi bu çocukları zehirlesek, sıkıntı olur mu?" notuna tepki yağdı. Akkaya'nın bu paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine düştü.

Deniz Akkaya'dan şaşırtan hamle! Veda etti - Magazin Haberleri

Ünlü model ve sunucu sosyal medya hesabından bir köpeğe uygunsuz ve taciz içeren hareketler yapan çocukları paylaşarak, "Ee şimdi bu çocukları zehirlesek sıkıntı olur mu? Bir masum hayvanı taciz etmeye meyilli bu çocuklar kimindir? Nasıl yetiştirilmektedir?

Sayın Cumhurbaşkanım biz de bu çocukların toplatılmasını talep ediyoruz. Geleceğin tecavüzcüleri yetişiyor!" notunu düştü.

Ardından bir paylaşım daha yapan model Akkay, "Bu çocukların aileleri bulunmalı ve devlet kurumları tarafından bu sapkın, taciz ve şiddet içeren tavırları nereden kopyaladıkları öğrenilmeli! Ben hayatımda böyle korkunç bir görüntü görmedim. Bu çocukların ruhlarını kimler kirletmiş!" yazdı.

 

 


 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •