SON DAKİKA

Fon soruşturması... Melis Sandal ve Cihan Sütşurup hakkında yakalama kararı!

Fon soruşturması... Melis Sandal ve Cihan Sütşurup hakkında yakalama kararı!
A- A+

Fon soruşturması kapsamında Melis Sandal ve Cihan Sütşurup’un tüm mal varlığına el konuldu. 2 isim hakkında ayrıca yakalama kararı çıkarıldı.

Kamuoyunda fon soruşturması olarak bilinen dosyada yargı süreci sürüyor. Soruşturmayı yürüten adli makamlar tarafından alınan son kararla, dosyada şüpheli sıfatıyla yer alan Melis Sandal ve Cihan Sütşurup’un üzerlerine kayıtlı tüm taşınır ve taşınmaz mal varlıklarına el konuldu.

YAKALAMA EMRİ…

Mal varlıklarına yönelik tedbir kararının ardından soruşturma kapsamında yeni bir hukuki işlem daha gerçekleştirildi. Adli makamlar, şüpheliler Sandal ve Sütşurup hakkında yakalama kararı çıkardı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •