2026 FIFA Dünya Kupası L Grubu ikinci maçında Senegal ile İngiltere 0-0 berabere kaldı. Ganalı bir büyücünün maçtan önce Harry Kane için “Harry Kane'e büyü yapıyorum. Tam sakatlanmayacak ama iyi de oynayamayacak'' sözleri sonrası yıldız golcünün kaçırdığı goller “Büyü tuttu” yorumlarına neden oldu.
2026 FIFA Dünya Kupası L Grubu ikinci maçında İngiltere ile Gana karşılaştı. Müsabaka golsüz eşitlikle sona erdi.
İlk iki sıradaki İngiltere ve Gana, puanlarını 4'e çıkardı. Gruptaki diğer maçta Hırvatistan ile Panama karşılaşacak.
GÜNDEM OLMUŞTU...
Panama-Gana maçında ekranlara gelen bir şaman yaptığı hareketlerle gündem olmuştu.
"BÜYÜ YAPIYORUM, KANE İYİ OYNAMAYACAK"
İngiltere mücadelesi öncesinde de açıklamalarda bulunan şaman, "Harry Kane'e büyü yapıyorum. Tam sakatlanmayacak ama iyi de oynayamayacak'' açıklamasını yapmış ve dünyada gündem oldu.

KÖTÜ PERFORMANS GÖSTERDİ…
Harry Kane maç boyunca etkisiz bir oyun sergiledi ve rakip kaleye ilk şutunu 45+4'te attı. İngiliz forvet, ikinci yarıda da ayağına gelen fırsatları da cömertçe harcayarak taraftarlarını üzdü. Yıldız isim mücadeleyi 6.4 rating ile tamamladı.
Harry Kane’nin bu performansı sosyal medyada “Büyü tuttu” yorumlarının yapılmasına neden oldu.



















