TBMM'de yaşanan tekmeli yumruklu kavganın yankıları sürerken, Sözcü TV'deki yayında Yılmaz Özdil, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek hakkında sert ifadeler kullanmış ve "Sen Osman Gökçek gibi biriyle niye muhatap oluyorsun ki? Evlat olsa sevilmez biri. Bu adam milletvekili olsa ne olur, olmasa ne olur..." Özdil'in bu sözlerine baba Gökçek'ten cevap geldi. Melih Gökçek sosyal medya hesabından Yılmaz Özdil'in resmi ile bir buldog resmini yan yana koyarak “Bana bak Yılmaz Özdil” diye seslendi.
TBMM'deki yumruklu kavganın yankıları sürüyor. AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal arasında yumruklaşmaya varan kavganın ardından Sözcü yazarı gazeteci Yılmaz Özdil'den çok konuşulacak AK Parti milletvekili Osman Gökçek yorumu gelmişti.

Sözcü TV'deki ‘Sözcü Masası’ pragramına katılan Özdil, CHP'li vekillere seslenerek, Osman Gökçek'in ciddiye alınmaması gerektiğini belirterek zehir zemberek ifadeler kullandı:
"Sen Osman Gökçek gibi biriyle niye muhatap oluyorsun ki? Evlat olsa sevilmez biri. Bu adam milletvekili olsa ne olur, olmasa ne olur..."
Özdil'in özellikle "Evlat olsa sevilmez" sözleri kısa sürede sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi.

Osman Gökçek'in babası eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, oğluna destek veren bir sosyal medya paylaşımı yaparak Yılmaz Özdil'e yanıt verdi. Gökçek'in paylaşımında şu ifadelere yer verildi:
"BANA BAK YILMAZ ÖZDİL…
“EVLAT OLSA SEVİLMEZ” GİBİ ÖLÇÜSÜZ VE AŞAĞILAYICI İFADELER SENİN KARAKTER VE VİCDAN EKSİKLİĞİNİ GÖSTERİR. FİKRİ TARTIŞMALARDAN KAÇIP KİŞİSEL HAKARETLERE SIĞINMAK ANCAK ACZİYETİN BİR İŞARETİDİR… HA BU ARADA BİR ŞEY DAHA SÖYLEYEYİM… DOBERMAN DEĞİL DE BENİM BİRİSİNE BENZETTİĞİM BEŞ TANE BULLDOG GELSE OSMAN’A BİR ŞEY YAPAMAZ…"

İşte Özdil'in Sözcü TV'deki o yorumu;



















