Emir Sarıgül, Sibel Can'la Londra'ya mı kaçtı? Açıklama geldi...

Emir Sarıgül, Sibel Can'la Londra'ya mı kaçtı? Açıklama geldi...
A- A+

Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün evlenme hazırlığı yaptığı Sibel Can ile yurt dışına kaçtığı iddia edildi. Gazeteci Seyhan Avşar 'ın haberine göre Sarıgül'e yakın kaynaklar haberi doğruladı. Öte yandan Sarıgül, İstanbul'da olduğunu belirterek iddiaları yalanladı.

Terör örgütü DHKP/C'ye belediyelerden finans sağlandığı iddiasıyla 6 yıl 13 ay hapis cezası verilen eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül’ün evlenme hazırlığındaki sevgilisi Sibel Can ile yurt dışına kaçtığı ifade edildi.

Seyhan Avşar haberinde şu bilgilere yer verdi:

‘İNŞALLAH İNŞALLAH HAFTAYA DÖNER’

Kaçan kaçana… ‘İNŞALLAH DÖNER’

Teröre finans sağlama suçundan 6 yıl 13 ay hapisle cezasına çarptırılan eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül’ün sevgilisi Sibel Can ile yurtdışına kaçtığı ortaya çıktı.

Emir Sarıgül’ün çevresi kaçışı doğruladı. Oğlunın ne zaman döneceğini sorduğumuz baba Mustafa Sarıgül, “İnşallah inşallah haftaya döner” dedi.

SARIGÜL'DEN AÇIKLAMA...

Gazeteci Can Özçelik, Emir Sarıgül ile görüşerek yurt dışı iddialarını sordu.

Özçelik'in sosyal medya paylaşımına göre Sarıgül, "Levent’te ofisimde oturuyorum. Hakkımda verilen mahkeme kararınının istinaf yolu açık. Gerekçeli karar yazıldıktan sonra aldığım ceza için istinafa itiraz başvurusu yapacağım" dedi.

Sarıgül sözlerine şöyle devam etti:

"Geçen hafta iki günlüğüne Londra’ya gitmiştim. Kızımın üniversite işleri için yurtdışına çıktım. Ardından tekrar Türkiye’ye döndüm.

Sibel Can’ın da hafta sonu Kıbrıs’ta konser var. O da şu anda Beykoz’daki evinde dinleniyor."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •