SON DAKİKA

Ünlülerin uyuşturucu testlerinin sonuçları belli oldu! 4 ismin testi pozitif çıktı...

Ünlülerin uyuşturucu testlerinin sonuçları belli oldu! 4 ismin testi pozitif çıktı...
A- A+

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan İrem Sak, Melisa Döngel, Cihan Şensözlü ve Ezgi Eyüboğlu’na uygulanan testlerin sonuçları belli oldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlü isimlere yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Melisa Döngel, İrem Sak, Ezgi Eyüboğlu, Mümine Senna Yıldız ve Cihan Şensözlü’nün yapılan testlere ilişkin sonuçları netlik kazandı.

Döngel, Eyüboğlu, Yıldız ve Şensözlü'nün test sonuçları pozitif çıkarken; İrem Sak ve Danla Bilic'in ise negatif çıktı.

ÜNLÜLERE YÖNELİK UYUŞTURUCU SORUŞTURMASI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 18 Aralık 2025'te çok sayıda ünlü isim hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Sabah saatlerinde gözaltına alınan Aleyna Tilki, İrem Sak, Danla Bilic ve Mümine Senna Yıldız, ilerleyen saatlerde Adli Tıp Kurumu'nda uyuşturucu testi yaptırdıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Haklarında gözaltı kararı verilen Melisa Döngel, Yusuf Güney ve Cihan Şensözlü'nün ise adreslerinde bulunamadığı belirtilmişti.

Yurt dışında oldukları belirlenen Mert Vidinli, Şeyma Subaşı ve Sevval Şahin hakkında da yakalama kararı çıkarılmıştı.

Döngel, Güney ve Şensözlü ilerleyen günlerde uyuşturucu testi yaptırırken, hakkında yakalama kararı verilen Şeyma Subaşı ise ABD'den yurda döner dönmez havalimanında gözaltına alınmıştı.

4 İSMİN UYUŞTURUCU SONUCU POZİTİF ÇIKTI…

Adli Tıp Kurumu'nda kan ve saç örneği alınan ünlülerden Döngel, Eyüboğlu, Şensözlü, Senna Yıldız'ın test sonuçları pozitif çıkarken; İrem Sak ile birlikte Danla Bilic'in test sonucu negatif çıktı.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN UYUŞTURUCU İTİRAFI…

Aynı soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı verildikten sonra ABD'den Türkiye'ye dönen Şeyma Subaşı da gözaltına alınan isimler arasındaydı.

Yurt dışı çıkış yasağı ile serbest bırakılan Subaşı'nın uyuşturucu kullandığını itiraf ettiği belirtildi.

Şeyma Subaşı’nın uyuşturucu testi sonuçları çıkmadı fakat vermiş olduğu ifadede uyuşturucu madde kullandığını kabul etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •