SON DAKİKA

Ünlülere uyuşturucu operasyonu! Kan örnekleri alınmıştı... Dikkat çeken sonuçlar!

Ünlülere uyuşturucu operasyonu! Kan örnekleri alınmıştı... Dikkat çeken sonuçlar!
A- A+

İstanbul'da ünlü isimlere yönelik düzenlenen operasyonda saç ve kan örnekleri alınan ünlülerden 8'inde uyuşturucu tespit edildiği ortaya çıktı.

İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda geçtiğimiz güblerde aralarında Hadise, Dilan-Engin Polat, Demet Evgar, Kubilay Aka, Kaan Yıldırım ve Berrak Tüzünataç’ın da bulunduğu çok sayıda ünlü isim jandarma ekiplerince ifadeye çağrılmıştı.

ahaber.com.tr'de yer alan haber şöyle;İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 8 Ekim günü başlattığı soruşturma kapsamında, haklarında 'Uyuşturucu madde kullanmak' suçundan şarkıcı, fenomen ve oyuncularında aralarında bulunduğu 19 kişi, ifadeleri alınmak üzere İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na getirildi. 

Gerekli tahlillerin yapılması amacıyla Adli Tıp Kurumu'na götürülen kişilerden saç ve kan örnekleri alındı. Testleri alınan 19 kişiden 8 kişinin testinin pozitif olduğu tespit edildi. Testi pozitif çıkan isimlerin Dilan Polat, Derin Talu, Deren Talu, Birsen Berrak Tüzünataç, Birce Akalay, Kubilay Aka, Metin Akdülger, Kaan Yıldırım olduğu öğrenildi.

KANINDA İLAÇ ETKEN MADDESİ TESPİT EDİLEN ÜNLÜLER...

Kanında ilaç etken maddesi tespit edilen ünlüler: Engin Polat, İrem Derici, Feyza Altun ve Ziynet Sali Safter olarak açıklandı. Derici, Altun ve Sali'nin ilaçlarının yeşil reçete ile alındığı ifade edildi.

UYUŞTURUCU MADDE RASTLANMAYAN ÜNLÜLER...

Kanında herhangi bir madde tespit edilmeyen ve temiz çıkan ünlüler: Duygu Özaslan Mutaf, Demet Evgar Babataş, Zeynep Meriç Aral, Ceren Moray Orcan, Hadise Açıkgöz ve Özge Özpirinçci Yamantürk.

"MAHALLE MAHALLE GEZİP O SONUÇLARI HER YERDE DOLAŞTIRACAĞIM"

Uyuşturucu kullanmadığını vurgulayan ünlüler arasında yer alan İrem Derici de olay sonrası düzenlediği basın toplantısında "Mahalle mahalle gezip o sonuçları her yerde dolaştıracağım" demişti.

Derici şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hiçbir şekilde hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum...Sabah 7.00’de o şekilde evden alınmak çok üzdü beni. Çünkü, bir telefonda gidip hemen ifademi verip, kan örneğimi saç örneğimi verecek kadar açık bir kadınım. Bu sonuçları hepinizden çok ben bekliyorum çünkü alnım ana sütü kadar ak."

Kaynak: A Haber

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •