Yoğun bakıma kaldırıldı... Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'den üzen haber..!

Yoğun bakıma kaldırıldı... Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'den üzen haber..!
A- A+

Fenerbahçe'nin eski başkanı ve iş insanı Ali Şen, yaşadığı sağlık sorunlarının ardından yoğun bakıma kaldırıldı. Gazeteci dostu Yavuz Donat, Şen'in kimseyi tanımadığını ve konuşamadığını belirtti.

Fenerbahçe'nin 1994-1998 yılları arasında başkanlık koltuğunda oturan iş insanı Ali Şen'in Bodrum’da yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

YAKINLARINI TANIMIYOR VE KONUŞAMIYOR...

Sabah yazarı Yavuz Donat, Ali Şen'in yoğun bakımda hayat mücadelesi verdiğini belirterek en yakınlarını bile tanımadığını ve konuşamadığını ifade etti.

"ELİMİZDEN NE GELİR?"

86 yaşındaki ismin yakınları bir an olsun kendisini hastanede yalnız bırakmazken, Ali Şen'in oğlu Metin Şen de babasının sağlık durumuna ilişkin "Elimizden ne gelir? Dua etmekten başka" ifadelerini kullandı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •