Karşıya geçen kadına hem yol vermedi hem de darp edip kaçtı..!

Karşıya geçen kadına hem yol vermedi hem de darp edip kaçtı..!
A- A+

İstanbul Esenyurt'ta yolun karşısına geçmek isteyen bir genç kadın, kendisine yol vermeyen taksi sürücüsüyle tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle sürücü, genç kadına yumruk atarak olay yerinden kaçtı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde yaşanan olay, sosyal medyada infiale yol açtı. Bağlarçeşme Mahallesi’nde meydana gelen şiddet olayı, bir yayaya yol vermeme tartışmasının şiddete dönüşmesiyle gündeme geldi.

İddialara göre, yolun karşısına geçmeye çalışan bir genç kadına 34 TAN 59 plakalı ticari taksi sürücüsü Arda P. yol vermedi. Duruma sinirlenen genç kadın, taksinin önünü keserek fotoğraf çekmeye başladı. İkili arasında kısa sürede sözlü tartışma çıktı.

HASTANEYE KALDIRILDI, ŞİKÂYETÇİ OLDU...

Araç içindeki sürücü, camdan uzanarak genç kadına yumruk attı. Yumruk darbesiyle yere yığılan genç kadın baygınlık geçirirken, taksi sürücüsü olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle genç kadın hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede bilinci yerine gelen mağdur, polis merkezine giderek şikâyetçi oldu. Olay anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

TAKSİCİ ARANIYOR, GÖRÜNTÜLER İNCELENİYOR...

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, saldırgan taksi sürücüsünün kimliği ve kaçış güzergahı inceleniyor. Emniyet birimlerinin, cep telefonu görüntülerini delil olarak dosyaya eklediği ve sürücünün yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •