Marmaray'daki saldırıya Sedat Peker de dahil oldu! “Görüşeceğiz…”

Marmaray'daki saldırıya Sedat Peker de dahil oldu! “Görüşeceğiz…”
A- A+

İstanbul Maltepe'deki metroda yaşanan bir tartışmada bir babanın iki çocuğunun yanında yumruklanması ülke genelinde gündem oldu. Sedat Peker, Maltepe'de çocuklarının önünde darp edilen baba ile ilgili yapılan 'Görüşeceğiz…' ifadeli paylaşımı retweetledi. Bu paylaşım ile birlikte olay ülke gündemine oturdu.

İstanbul Maltepe'de iki çocuğuyla Marmaray'a binen bir kişi ile diğer yolcular arasında tartışma kavgaya dönüştü.

Yaşanan bir tartışmada bir babanın iki çocuğunun yanında yumruklanması ülke genelinde gündem oldu. Sedat Peker, Maltepe’de çocuklarının önünde darp edilen baba ile ilgili yapılan “Görüşeceğiz…” ifadeli paylaşımı retweetledi.

Bu paylaşım ile birlikte olay ülke gündemine oturdu.

Darbedilen adamın burnunun kırıldığı öğrenildi. Maltepe'de Marmaray Süreyya Plajı durağında meydana gelen olayda, İddiaya göre; iki çocuğuyla Marmaray'a binen bir kişi, kapı önünde bekleyen bir kadına tepki gösterdi.

Taraflar arasında çıkan tartışmaya bir süre sonra başka bir kişi daha dahil oldu. Çıkan arbedede konuya sonradan dahil olan kişi, iki çocuklu adamın yüzüne yumruk attı. Çocukların korku yaşadığı olayın ardından Marmaray'dan inen taraflar durakta yürürken tekrar kavga etti.

Duraktakiler ve güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kavga son bulurken darbedilen adamın burnunun kırıldığı öğrenildi. Yaşanan olayda korkan çocukları duraktaki kadın yolcular sakinleştirmeye çalışırken o anlar başka bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

SALDIRGANLAR GÖZALTINA ALINDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Emniyet Müdürlüğüne verilen talimat doğrultusunda başlatılan soruşturma kapsamında darp edilen babaya saldıran şahıslar tespit edildi.

Yakalanan ve haklarında kasten yaralama suçundan adli işlem başlatılan şahıslardan İ.A. dosyası ikmalen gönderilmek üzere işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakılmış, E.D. isimli şahıs gözaltına alınmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •