Ekrem İmamoğlu'ndan cezaevinde ilk kare! Son hali dikkat çekti...

Ekrem İmamoğlu'ndan cezaevinde ilk kare! Son hali dikkat çekti...
A- A+

Başlatılan yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alınan ve Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilk fotoğraf karesi geldi. İmamoğlu, kendisini açık görüşte ziyarete gelen ailesiyle görüştü.

İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun cezaevinde çekilen ilk fotoğrafı ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabından ailesiyle çektirdiği fotoğrafı paylaşan Ekrem İmamoğlu, "Aile huzurdur, güvendir, mutluluktur. Aile kutsaldır." notunu düştü.

AİLESİ ZİYARET ETTİ...

İmamoğlu ile görüşmeye eşi Dilek İmamoğlu, büyük oğlu Mehmet Selim İmamoğlu ve kızı Beren İmamoğlu geldi. Ayrıca fotoğrafta İmamoğlu'nun annesi Hava İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu da yer aldı. İmamoğlu’nun kız kardeşi Neslihan Yakupçebioğlu’nun da açık görüşte ziyarete geldiği görüldü.

HAKİM KARŞISINDAKİ İLK KARESİ ORTAYA ÇIKMIŞTI…

11 Nisan'da Ekrem İmamoğlu'nun hakim karşısındaki görüntüsü ortaya çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •