SON DAKİKA

Melih Gökçek'ten Fatih Altaylı'ya ağır sözler: "Ulan kazma..."

Melih Gökçek'ten Fatih Altaylı'ya ağır sözler:
A- A+

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP'nin Yozgat Mitingini kaleme aldığı yazısında Melih Gökçek'in mitinge katılan vatandaşlar için “Bu mitinge katılanlar taşıma” demesini eleştirdi. Bu eleştiriye karşı Gökçek, "Ulan kazma" diyerek bir tweet paylaştı.

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP'nin Yozgat mitingini konu alan bir yazı kaleme aldı.

20 Nisan'da kaleme alınan yazıda Altaylı, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için, "Ve AKP’nin en büyük trollü, partinin lideri tarafından FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle belediye başkanlığından istifa ettirilmiş eski ABB Başkanı Melih Gökçek “Bu mitinge katılanlar taşıma” demeye başladı" ifadelerini kullandı.

MELİH GÖKÇEK: "ULAN KAZMA"

Bu ifadelere karşı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fatih Altaylı Yozgat mitingiyle ilgili bir yazı yazmış. 'Ve AKP’nin en büyük trollü, partinin lideri tarafından FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle belediye başkanlığından istifa ettirilmiş eski ABB Başkanı Melih Gökçek “Bu mitinge katılanlar taşıma” demeye başladı' demiş... Ulan kazma... 15 Temmuz'un Ankara direnişinin sembolü Melih Gökçek mi FETÖ'cüymüş... Bana yaptığın bu suçlamayı ispat et, edemezsen şerefsiz, alçak bir yalancı olduğunu kabul et… Teklifim kabul mü?" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •