'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nden ilk fragman! Savcı Esra geri döndü...

'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nden ilk fragman! Savcı Esra geri döndü...
A- A+

Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" dizisinin üçüncü sezonundan ilk fragman izleyiciyle buluştu.

Eski adı BluTV olan Max Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Amirimden yeni fragman var! Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi, yeni sezonuyla yakında sadece Max'te” ifadelerine yer verildi.

Behzat Ç. evrenine özgü karanlık atmosferi ve toplumsal meseleleri ele alan anlatımıyla dikkat çeken "Çekiç ve Gül", yeni sezonunda da izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •