SON DAKİKA

Ekrem İmamoğlu'nun ifadesi başladı! Gözaltı sayısı 90'a yükseldi...

Ekrem İmamoğlu'nun ifadesi başladı! Gözaltı sayısı 90'a yükseldi...
A- A+

Yolsuzluk ve terör soruşturması kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Murat Ongun, Tuncay Yılmaz, Fatih Keleş, Ertan Yıldız, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, İBB Genel Sekter Yardımcısı Mahir Polat, Reform Ensititüsü Başkanı Mehmet Ali Çalışkan'ın da aralarında olduğu 90 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında Ekrem İmamoğlu'nun emniyette ifade işlemi başladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, provokatif paylaşım yapan 326 şüpheli hesap yöneticisinden 54'ünün yakalandığını açıkladı. Ayrıca Bakan Yerlikaya, gerçekleşen gösterilerde 53 şahsa işlem yapıldığını ve 16 polisin yaralandığını duyurdu. Öte yandan Ankara ve İzmir'de 5 gün eylem ve gösteri yasağı getirildi. 

İMAMOĞLU'NUN İFADESİ BAŞLADI…
Gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun emniyette ifade işlemi başladı.

GÖZALTI SAYISI 90'A YÜKSELDİ…
İBB'ye terör ve yolsuzluk soruşturmasında gözaltı sayısı 90'a yükseldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik terör ve yolsuzluk iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce ve Uğur Ataman da gözaltına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •