Devlet Bahçeli'den FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne: "Dileğim cehennemde ebediyen yanması"

Devlet Bahçeli'den FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne:
A- A+

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında konuşan Bahçeli, "Dileğim Allah'ın gazabıyla cehennemde ebediyen yanmasıdır. Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur. Nerede Türkiye düşmanlığı yapmışsa orada çürüyüp gitmelidir" dedi. Terörün bir an önce son bulması gerektiğinin altını çizen Bahçeli, "Terörist elebaşı çıkıp tek taraflı silah bıraktığını ilan etmeli" ifadelerini kullandı. 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu..

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar:

"EKONOMİMİZ FIRTINAYI ATLATTI"

"Türkiye'nin çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur. Türkiye ekonomisi, ezbere dayanan şablonlara hapsolmayan bir özellikle sürekli ilerleme ve gelişme halindedir. Kovid-19 salgını, jeopolitik riskler, ekonomik operasyonlar, siyasi mücadeleler, tek yanlı yaptırımlar ve 6 Şubat depremlerinin neden olduğu kabarık faturalar ortada duruyorken, Türkiye'nin ekonomi alanında gösterdiği performans değerlidir. Ekonomimiz fırtınayı atlattı.

İstihdam sayısı 33 milyona, istihdam oranı da yüzde 50'ye yaklaşmıştır. Türkiye'nin pozitif ayrışması ekonomik istikrarın bize göre müjdesi olmuştur. Gelir dağılımı adaletsizliği canımızı sıkan bir başka olumsuzluktur. Mali disipline riayet edilmesi, tasarruf eğiliminin yükselmesi vatandaşlarımızın günlük hayatına zamanla tesir edecektir. Enflasyonla mücadele devam edecektir. Bu rakamın tek hanelere gerileyeceğine inancım tamdır.

Parti olarak elimizden gelen her katkıyı vermeye, projelerimizi paylaşmaya, her çalışmayı yapmaya varız. Bilinmelidir ki, Cumhurbaşkanlığı Kabinemizin yanındayız. Ekonomi yönetimine güveniyoruz. Doğru yolda olduklarına inanıyoruz.

Türkiye hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşacaktır. Her insanımız emeğinin karşılığını alacak, borç kıskacına düşmeyecek, zorunlu harcamalarını endişesiz karşılayacaktır.

Bu hedefleri gerçekleştirmek sadece boynumuzun borcu değildir. Yapacağız, başaracağız. Cumhur İttifakı enflasyonu bitirecek. Muhalefetin çizdiği karamsar tabloyu başına geçireceğiz.

"BU ÇETE İNSANLIĞIN YÜZ KARASIDIR"

SGK'dan 8 bin TL alabilmek için insanın aklına getiremeyeceği yöntemler kullanarak cinayet işleyen yaratıklar insanlığın yüz karasıdır. Bunlar olsa olsa tıbbi artık, kana susamış katiller güruhudur. Bebekleri ölüme mahkum edenlere hangi ceza yüreği soğutur.

10 özel hastanenin çalışması durdurulmuştur. Teftiş mekanizması gecikmeden çalıştırılmıştır. Adli süreç zamanında işletilmiştir. Polis ve jandarmamız suçluların peşine düşmüştür. Yargıya taşınmış olayı siyasete malzeme yapmak art niyet.

"ACI ÇEKEN MAZLUM SİVİLLERDEN BAŞKASI DEĞİLDİR"

Siyonist barbarlık suikast halkalarına bir yenisini daha ekledi. Lübnan karadan ve havadan abluka altında can çekişirken acı çeken mazlum sivil halktan başkası değildir.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARINA TEPKİ

Seçimler zamanında yapılacaktır. Herkes siyasi hesabını buna göre yapmak zorundadır. Türkiye'de güven bunalımı yoktur.

"DİLEĞİM CEHENNEMDE YANMASIDIR"

Bahçeli konuşmasında, FETÖ elebaşına bile dünya kalmadı. Dileğim Allah'ın gazabıyla cehennemde ebediyen yanmasıdır. Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur. Nerede Türkiye düşmanlığı yapmışsa orada çürüyüp gitmelidir. Kulun hesabı varsa Allah'ın da hesabı vardır.

“YENİ ÇÖZÜM SÜRECİNE İHTİYAÇ YOK”

DEM'e uzattığım el günlerdir konuşuluyor. Önüne gelen kendi meşrebine göre değerlendirme yapıyor. 2 haftadır görüşlerimi açıklayıp samimi niyetimi açıklasam da birileri yine rahat durmuyor samanlıkta iğne arayışına kalkışıyor. Sözlerimin altı doldurulmalıdır diyenlerden yeni çözüm sürecini iddia edenlere kadar pek çok iddia gündeme geliyor. Türkiye'nin yeni bir çözüm sürecine değil ortak aklı çalıştırmaya, dürüst samimi adımlara, bin yıllık kardeşliği daha da kuvvetlendirmeye ihtiyacı vardır. Türkiye'nin sorunu Kürtler değil bölücü terör örgütüdür. Tek tek Kürt kardeşlerimin sorununu çözmek mecburidir. Hiçbir Kürt kardeşim sorun olarak gösterilemez. Kürt sorunu var demek sorun bekleyenlerin yıkım bekleyenlerin ortak propagandasıdır. Türkiye asimilasyon politikasına tenezzül etmemiştir. Terörle mücadeleye ayrılan kaynaklar bölgeye ayrılsa işsizliğin gelir adaletsizliğinin nasıl ortadan kalkacağını her vatansever vatandaşımız tasdik edecektir. Terör başka siyaset başkadır. İkisi arasında duvar örülmeden, silah dışlanmadan en başta Kürt vatandaşlarımız refah ve huzur mertebesine zor ulaşacaktır.

Silahlı mücadelenin terörü sona erdiremeyeceği gibi terörün silahsız da çözümü yoktur.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •