"Burnu sürtsün" diyen Deniz Akkaya'dan velayet iddialarına yanıt! "Kızın başına bela oldu değil mi?"

A- A+

Manken Deniz Akkaya’nın sosyal hizmetler yurdunda kalan kızı Ayşe’nin mahkeme kararıyla babası Efe Önbilgin’e teslim edilmesine karar verildi. Kararda, Ayşe’nin babası Efe Önbilgin ile kalmak ve eğitimine babasının yanında devam etmek istediği belirtildi. Mahkeme, geçici velayetin babaya verilmesi talebini daha sonra değerlendirecek. Deniz Akkaya'nın ailesinde sular durulmuyor. Deniz Akkaya konuyla ilgili bakın neler dedi…

Manken Deniz Akkaya’nın sosyal medya hesabından, eski eşi iş insanı Efe Önbilgin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Ayşe Önbilgin’in saldırısına uğradığını açıklaması üzerine Ayşe Önbilgin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alınarak sosyal hizmetler yurduna yerleştirilmişti.

VELAYET İÇİN DAVA AÇTI

Bunun üzerine Efe Önbilgin, Deniz Akkaya hakkında 1 ay konuşmama kararı aldırarak, Deniz Akkaya’nın kendi zevkleri uğruna velayet hakkını kötüye kullandığı ve kızının psikolojik ve fiziksel bütünlüğünü tehlikeye attığı gerekçesiyle çocuğunun velayetinin kendisine verilmesi için 29 Mayıs’ta dava açtı.

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin ifade verdi! Dede velayet için devrede!  - - Magazin Haberleri

Kızıyla yaşadığı problemleri sosyal medya hesabından paylaşmasıyla gündem olan Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe, babasına teslim edildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Deniz Akkaya, kızının velayet hakkının kendisinde olduğunu, bu yazı babasıyla geçirmesine izin verdiğini belirtti.

Bir süredir Sosyal Hizmetlerde kalan Ayşe'nin velayet davasında yeni bir gelişme yaşandı. Aile mahkemesi kuruduğu ara kararda, Sosyal Hizmetler tarafından 12 Haziran'da oluşturulan rapora göre kızın babası Efe Önbilgin ile birlikte yaşamasının menfaatine olacağı belirtildi. Raporda, Ayşe'nin kurumda daha fazla kaldığı taktirde mağdur olabileceği yer aldı.

BABASIYLA KALMAK İSTEDİ

Mahkeme, Ayşe'nin babasıyla kalmak istediğini ve eğitimine babasının yanından devam etmek isteğini göz önünde bulundurdu. Mahkeme, Ayşe'nin Sosyal Hizmetlerden ayrılarak baba Efe Önbilgin'e teslim edilmesine karar verdi.

"KIZIN BAŞINA BELA OLDU DEĞİL Mİ?"

Deniz Akkaya, şu ifadeleri kullandı: "İlahi adalet. Tam 15 senedir bir kez yaz tatiline götürmediğin kızını tamamen bana olan takıntından yer bulup açtığın içi bomboş davalar nedeniyle tatile çıkarmak zorunda kaldın. Her yaz olduğu gibi üstünden atmak için 'Programım müsait mi bakacağım' diyerek aylarca telefonuna çıkmadığın kızın başına bela oldu değil mi?"

"İÇİNDEN TESTEREYLE GEÇECEĞİM"

"Tek velayet hakkı bende, söz hakkı da ben de olduğu için bu yaz babasıyla geçirecektir diyerek benim iznimle babaya teslim ediliyor. Yani dangalak dangalak yorum yapanlar çocuğun oraya girişi de çıkışı da benim iznimle oldu. Aksi bir haber yapan herkesin içinden testereyle geçeceğim. Bunların hepsi resmi evraklı izinler."

"İÇLER ACISI BİR BABA MÜSVEDDESİ"

“Kızımın halen telefon şifresini vermediğini hatırlatmak isterim ikinci telefonda bulduk biliyorsunuz. O konuyla ilgili yapacaklarımız ayrı konu. Ancak utanmadan hala bana dil uzatan kepazelerin içinden geçmem dışında, size belki yüzünüz kızarır diye her sene çocuğu ödemediği okul paralarını annesine ödetmeye çalışırken nasıl yalvarttığında belgesini paylaşıyor olacağım. Bundan sonra saklamak yok. Saklaya saklaya yaptığınız paralı haberlerle olayı siz buraya getirdiniz. Bu telefonun şifresi kapanmadan önce aldığım görüntülerden bir tanesi. İçler acısı bir baba müsveddesi. Bana dil uzatırken bu mesaj aklınıza gelsin olur mu.”

İLK PAYLAŞIM

15 yaşındaki Ayşe'nin babası Sosyal Hizmetler Kurumu ya da annesinin yanında kalmasını istemediğini belirterek, Aile Mahkemesi'ne başvurarak velayet talebinde bulunmuştu.

Talebi değerlendiren İstanbul 4. Aile Mahkemesi, A.Ö'nün babasına teslim edilmesine ve Ayşe'nin babası ile kalarak eğitimine de babasının yanında devam etmesine karar verildi.

"AYŞE'NİN YENİ HAYATI"

Avukat Şeyda Yıldırım'dan da ilk paylaşım geldi ve Yıldırım paylaşımına "Ayşe'nin yeni hayatının ilk günü olması ve önündeki uzun yıllarda yüzünün hep gülmesi tek dileğimizdir." notunu düştü.

"ÖLMEDEN CEHENNEMİ YAŞAYACAKSIN!"

Deniz Akkaya, daha sonra yaptığı açıklamada ise "Barodan kızıma atanan ve babama giden avukat, babamı velayet davası açmak için ikna etmiş. Babam günde 20 saat televizyon seyredip dışarı çıkmıyor, kimseyi beğenmiyor. Çocuğumun onun yanına gitmemesi gerektiğini çok iyi biliyor. Senelerce babamın uyguladığı şiddeti, yaşattığı travmaları kapatarak yaşadık. Annemi öldürdün, sıra bana geldi belli ki... Buna izin vermeyeceğim" diyerek babasına ateş püskürmüştü.

Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe'nin ifadesi ortaya çıktı! "Yere yatırdı" diyerek  anlattı... Babadan ilk hamle

46 yaşındaki Deniz Akkaya'nın ailesinde sular durulmuyor. Ünlü isim, son olarak X (Twitter) sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi. Bir kez daha babası Muzaffer Akkaya'yı hedef alan eski manken, şu ifadeleri kullandı:

Bu konuyu Katarsis'te anlatacaktım, senelerdir Gökhan Çınar'la bunu konuşuyoruz. Katarsis ekibine 'Gerçekleri anlatıp bu şeytanın yeryüzü şubesi babamın ölmesine ben vesile olmayayım' derdim. Ama sen Muzaffer Akkaya, tüm Türkiye önünde ölmeden cehennemi yaşayacaksın! Kızımla aramdaki konuyu kendi kişisel hırsına alet edip annemi öldürdüğün gibi beni öldüremeyeceksin.

KIZININ ODASINDA TELEFON BULDU

Ardından kızı ile ilgili bir paylaşım da yapan Deniz Akkaya, A.Ö.'nün odasında ikinci bir telefon bulduğunu açıkladı.

İki telefonun fotoğrafını çekerek X sayfasından yayınlayan ünlü isim, "Aklımı kaybetmek üzereyim. Kızımın odasını hayatımda ilk kez kontrol ediyorum ve ikinci bir telefon çıktı. Anneliğe dair bildiğim her şey darmadağın, bütün güvenimi yerle bir... Yepyeni bir telefon ve yine kilitli ama kendi ismi yazıyor. Allah'ım sen aklıma mukayyet ol" diye yazdı.

"BELKİLERLE ÇOCUK MU BÜYÜTÜLÜR?"

"Belki babası hediye etmiştir" şeklindeki yorumlara da kayıtsız kalmayarak; "Babası hediye ettiyse de bu kadar zamandır neden saklanıyor? Gizli yerden çıktı! Belkilerle çocuk mu büyütülür?" yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •